![]() |
re: Echipa CRS(CityrideRS)-Oradea
Absolut superbeee poze frate,te stii:X
|
Quote:
|
Quote:
pina uina alta denumirea se schimba in echipa CRS,dupa ce va lamuriti apele va pun denumirea inapoi. |
Re: Echipa CRS(CityrideRS)-Oradea
Quote:
1. imaginea unu "club" se strica prin "copilarii" de genul asta. 2. ala nu e "burnout". Burn, logic, e sa "scoti fum din roti". Sa incerci asa ceva pe suprafata aia e idiotenie - fara suparare dar tot ceea ce face baiatul cu probele e de prost gust. 3. "face ce vrea...e masina lui" n-are nici o trea ba cu "pasiunea pentru masini". Adica iubim masinile sau le "umilim" in public? In plus daca esti unul dintre lideri asta nu e atitudinea potrivita. 4. regulile de exprimare pe forum sunt un pic altele decat cele specifice messenger, chat, etc. Asta e unul din motivele pentru care, intr-un fel, m-au deranjat un pic cuvintele lui Sandu care vedea in voi ceea ce au fost ei odata. Baietii astia de cate vorbea Sandu erau ALTCEVA. Ar fi trebuit sa vedeti ce a fost la Prisma, in 2006 daca nu ma insel,...Oradea ocupa cam toata hala aia in interior. Si eu desi eram de acceeasi varsta ca si mare majoritate dintre ei ma uitam la ei ca la profesor la scoala. Ulterior am avut si norocul sa-i cunosc si sa invat foarte multe de la ei, si asta va sugerez si voua. PS. Cristi are dreptate cu maisnile de show. Si tot respectul Cristi pentru ce ai facut in materie de "altfel" se show-uri anul trecut. Anul asta, daca ma lasa ala mic, abia astept Aradul;). |
sounddynamics hai sa ne lamurim:
- un club DE OBICEI are cel putin un scop: pe scurt ... de a face ceva (participa la evenimente impreuna, castiga cupe (sau nu) in numele clubului, ca membru a clubului bla bla-uri de-astea); sa intelegi ce vreau sa zic: eu merg la fotbal cu prietenii fara a ne organiza intr-un club, babele merg dimineata la ora 7 la biserica la un pahar de vorbe fara a se organiza intr-un club, la fel faceti si voi din ce explici tu: va intalniti o data la 2 saptamani in parcare ... prinzi tu ideea unde vreau sa bat ... sau nu ... de aceea ziceam de scopuri. - treaba cu etalonul ... da-mi voie sa zic ca eu am alte hobby-uri mai ... noroioase ... fara a-mi etala iesirile aici pe forum ... nicidecum salivarea in parcare langa cineva care tureaza-n gol masina ... si sa reformulez: nu sunt nici un etalon dar cand 10 persoane-ti zice ca esti beat mergi si dormi, la fel si in aceasta situatie cand mai multi zic ca acela nu e un comportament cu care sa va laudati o luati ca atare, reparati greselile, schimbati atitudinile, etc (asa ar fi logic) - "orice initiativa este lovita in cap" ... da ... permite-mi sa zic ca, acest tip de initiative trebuie "lovite in cap". urmatoarea manifestare juvenila din partea lui poate sa nu mai fie in parcare ce sa fie la semafor, la o trecere de pietoni unde sa fiu eu sau tu sau altul nefericitul care erai prea aproape de el. intelegi tu daca vrei. ideea e simpla: unii au/am trecut pe acolo unde sunteti voi acum si din experienta vi se spune: nu e bine. asta pentru binele colegului tau intai si apoi al nostru (masina nu intra in discutie). |
Aveti dreptate nu zic ca nu,il cunosc bine,...posibil sa fim viitori cumnati asta nu cont,doar vroiam sa exprim k il sth bn si ca am mai fost cu el in orash si`n trafic...si e responsabil,ca isi mai da el drumu cateodata unde poate.. e trb lui:),multumim pt pareri dar rog toti sa incetam discutiile legate de el si ce e bn si ce nu sa faca,el oricum nu citeste randurile astea...aici nu intra,ii mai arat eu.. sau o sa se uite daca`i trimit adresa.I`am mai aratat de fapt ca sa discutat de el si nu prea ia convenit ,,cum vrea el va face e clar,eu i`am aratat ce spuneti voi,asa ca.. ajunge:)
Cat despre.. scoupuri... iar,tin sa preciezez ...ca si daca am vrea.. sa participam undeva nu prea am avea cu ce,si nici nu era scopul nostru asta.Scopul nostru va spun ce e...sa formam un grup mare de prueteni si pasionati de masini... |
calmati-va si reveniti pe subiect!!!!!!!!!!
gata cu mistocareala,ca va ard! |
multa bafta in continuare si sa fie fara suparare parerile mele si ale colegilor scrise mai sus (acestea nu se vor a fi rautacioase ce se vor a fi un mic ajutor/sfat prietenesc voi fiind la inceput). :wave:
|
Nu...nici vb de suparare..cum am zis si mai sus multumim pt pareri,ca totusi sunt si mai experimtentati intre voi si sfatul lor nu stirca:),doar ca am exagerat oleaka pe o tema pe un subiect...anume probe.
|
Facut curat, daca sunt acte sau cand vor fi pt club se schimba denumirea inapoi in club,pana atunci ramine echipa
va doresc succes ! |
ok,Ok e bine si asa..daca stam si ne gandim mai bine suna mai OK! Team CRS!
|
Quote:
subscriu :D |
Din pacate,la meeting`uri dintre cati am fi in total,mereu lipsesc unii si par(em) neseriosi dar cei care sunt mereu macar aia sa fim,4-5 cati om fi,ca .. sa speram ca.. va fi mai bine cu trecerea timpului.Mai avem de lucru e clar.Ne vedem pe 30/15:00
|
Unde se tine intalnirea??As vrea sa vin si eu sa ne cunoastem.
|
Quote:
intalnirea se tine in parcarea din centrui vis a vis de Heat..unde se mai strange si WSR-u de altfel:D te asteptam:-) incepand cu orele 15.00 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning