![]() |
Re: constructie buggy
3 Attachment(s)
usor,usor ma apropii de final:D
|
2 Attachment(s)
mai am facut cate ceva....in cel mult o saptamana va fi gata.deja ma gandesc la un nou proiect,buggy din tico.am si gasit unul functionabil.
|
Quote:
da, asa e. intre timp am aflat ca se potrivesc cei de pe Golf 1: http://www.madmax.dwtele.pl/index.ph...=130&Itemid=37 |
Quote:
Poate colaboram pe tema asta. Eu am un tico in curte, acum il demontez....dureaza ceva mai mult decat am planificat :( ...servici, copii etc. |
Sigur! Cānd īncep proiectul buggy tico putem colabora. Cu timpul nici eu nu stau prea bine. Mai găsesc timp sāmbăta şi cāteodată peste săptămānă.
|
Deci e senzatie acest buggy !
Daca as vrea sa ma apuc de un asemenea proiect, cam de ce resurse financiare ar trebui sa dispun? :) Mersi ! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
GATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
felicitari! foarte interesant proiectul.
dar in poze n-am vazut pedalierul. te rog poti atasa o poza cu el? |
2 Attachment(s)
cu placere!
|
multumesc mult pentru poze! de ce nufaci o aparatoare ca sa-i zic asa la pedalier?
|
Felicitari pentru perseverenta , multi renunta prea repede , imi place ce am vazut , si eu sunt nerabdator sa incep un buggy 4x2 ,am luat cateva ponturi din prezentarea ta . Mai am de lucru la un proiect mai vechi
http://ccc4x4.ro/ dar cum termin fac un bugg. |
:Dsalut! si eu va felicit pentru ceea ce faceti! acum cateva luni am fost la voi in atelier cu colegul de servici si am ramas impresionat de ceea ce realizati:shock:. cand terminati proiectul poate iesim la o tura!
|
salutare!
pinocchio, spuneai mai sus ca incerci un buggy din tico. ai avansat cumva ? eu nu am facut nimic deocamdata :( |
Salut,nu am īnceput proiectul tico deoarece proprietarul ticoului pe care-l găsisem s-a sucit şi nu-l mai vinde. Iar pe de altă parte mai am un scirocco1 din 1975 de recondiţionat,şi aş vrea să-l termin anul acesta.buggy-ul meu funcţionează foarte bine,merg cu el la pescuit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning