![]() |
Re: E36 - Swamp
Masina a primit un alt set de jante BMW Motorsport Doouble Spoke 2 + iam vopsit etrierele si cam atat.
|
13 Attachment(s)
salutare tuturor...
ma luat cu invidie cum va prezentati noile modificari, inbunatatri pe masinile voastre asa k am hotarat sa continui si eu topicul Masina intre timp a fost vopsita toata , proiectoare ceata cu folie galbena , la motor sa schimbat distributia, chitul de ambreiaj si termostatul Cat despre interior a fost retapitat plafonul si stalpi in culoarea neagra , schimbat manerele cele gri cu unele originale pe negru , montate in scaunele de piele incalzire originala OEM Intre timp am aflat k masina are oglinzi , sprituitoate incalzite Atasez cateva poze sa va puteti spune in continuare parerile pro si contra |
Incepe sa prinde forme frumoase.Tot asa in continuare.:-)
|
frumos,frumos!!!niste nari de facelift ar prinde-o so mai bn!;)
|
A iesit foarte bine , si proiectoarele galbene dau foarte ok ! Cat te`a costat vopsitul si unde ?
|
Quote:
Este vorba de Atila de la Bizonul de pe str Atelierelor. |
1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D
|
sa nu fiu si eu mai prejos k voi ce sau ganditi baieti cu mana lipicioasa....sa puna mana pe badou cel mic din bara fata ..surpriza pe azi dimineatza am ramas fara..cine spune k in oradea nu se fura ...aiurea.
Nu stiu ce reactie ati avut voi cand ati vazut k vi sa furat badourile sau oglinzile dar eu nu mai pot de nervi ..de ore insiri stau si ma framant cu asta |
5 Attachment(s)
dupa o zi ce mi-au furat bandoul de la bara baieti au chelit si un golf de jante ( toate 4 ) lau lasat pe jos
sa revenim cu noutati :D incet incet cat mai multe dotari cu multe lumini. pentru inceput un obc mic (trebuie sa ii pun senzoru de temperatura ) Si am trecut la jantele de iarna |
Arata foarte bine vopseaua pe masina !
Baiatul de pe golf avea gume de iarna ? .. ca in general in perioada asta se cauta rotile incaltate de iarna ! :)) si la mine in parcare i`au usurat pe 2 vecini de rotile de la masina ! :))) Cine spune ca in Oradea nu se fura inseaman ca nu a patito inca ! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sa revenim cu alte noutati
Masina azi a primit un set de tunele aer M , 2 plastice care vin intre bara fata si aripa interioara , un scut si o carcasa de baterie . Din pacate carcasa de baterie nu se potriveste , bateria de pe masina este prea inalta si nu pot pune capacul pe ea :( Astept pareri , sfaturi si idei legate de masina :P |
Frumoasa :-P
Si baietii care ti-au furat bandoul , au platit despagubiri cva? |
Quote:
|
super masinuta :D
multa bafta!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning