Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Swamp (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/224555-e36-swamp.html)

Swamp Boy 27-07-11 10:29

Re: E36 - Swamp

Masina a primit un alt set de jante BMW Motorsport Doouble Spoke 2 + iam vopsit etrierele si cam atat.

Swamp Boy 27-10-12 11:31

13 Attachment(s)
salutare tuturor...
ma luat cu invidie cum va prezentati noile modificari, inbunatatri pe masinile voastre asa k am hotarat sa continui si eu topicul
Masina intre timp a fost vopsita toata , proiectoare ceata cu folie galbena , la motor sa schimbat distributia, chitul de ambreiaj si termostatul
Cat despre interior a fost retapitat plafonul si stalpi in culoarea neagra , schimbat manerele cele gri cu unele originale pe negru , montate in scaunele de piele incalzire originala OEM
Intre timp am aflat k masina are oglinzi , sprituitoate incalzite
Atasez cateva poze sa va puteti spune in continuare parerile pro si contra

Wilgax 27-10-12 12:04

Incepe sa prinde forme frumoase.Tot asa in continuare.:-)

marius3030 27-10-12 20:10

frumos,frumos!!!niste nari de facelift ar prinde-o so mai bn!;)

Andr3ii 27-10-12 21:54

A iesit foarte bine , si proiectoarele galbene dau foarte ok ! Cat te`a costat vopsitul si unde ?

Swamp Boy 27-10-12 22:43

Quote:

Originally Posted by Andr3ii (Post 5224903)
A iesit foarte bine , si proiectoarele galbene dau foarte ok ! Cat te`a costat vopsitul si unde ?

Vopsitul mia iesit la pret bun am platiti doar materialu k mi la facut un prieten
Este vorba de Atila de la Bizonul de pe str Atelierelor.

Swamp Boy 29-10-12 09:31

1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D

Swamp Boy 10-11-12 12:07

sa nu fiu si eu mai prejos k voi ce sau ganditi baieti cu mana lipicioasa....sa puna mana pe badou cel mic din bara fata ..surpriza pe azi dimineatza am ramas fara..cine spune k in oradea nu se fura ...aiurea.
Nu stiu ce reactie ati avut voi cand ati vazut k vi sa furat badourile sau oglinzile dar eu nu mai pot de nervi ..de ore insiri stau si ma framant cu asta

Swamp Boy 13-11-12 10:34

5 Attachment(s)
dupa o zi ce mi-au furat bandoul de la bara baieti au chelit si un golf de jante ( toate 4 ) lau lasat pe jos

sa revenim cu noutati :D
incet incet cat mai multe dotari cu multe lumini. pentru inceput un obc mic (trebuie sa ii pun senzoru de temperatura )
Si am trecut la jantele de iarna

Andr3ii 13-11-12 12:31

Arata foarte bine vopseaua pe masina !
Baiatul de pe golf avea gume de iarna ? .. ca in general in perioada asta se cauta rotile incaltate de iarna ! :)) si la mine in parcare i`au usurat pe 2 vecini de rotile de la masina ! :))) Cine spune ca in Oradea nu se fura inseaman ca nu a patito inca !

Swamp Boy 13-11-12 14:28

Quote:

Originally Posted by Andr3ii (Post 5246085)
Arata foarte bine vopseaua pe masina !
Baiatul de pe golf avea gume de iarna ? .. ca in general in perioada asta se cauta rotile incaltate de iarna ! :)) si la mine in parcare i`au usurat pe 2 vecini de rotile de la masina ! :))) Cine spune ca in Oradea nu se fura inseaman ca nu a patito inca !

din cate am inteles de la politisti erau ceva jante cu gume de vara...oricum baieti au avut ghinion pentru k au fost prinsi in seara aia :)))))

Swamp Boy 22-11-12 15:59

3 Attachment(s)
Sa revenim cu alte noutati
Masina azi a primit un set de tunele aer M , 2 plastice care vin intre bara fata si aripa interioara , un scut si o carcasa de baterie . Din pacate carcasa de baterie nu se potriveste , bateria de pe masina este prea inalta si nu pot pune capacul pe ea :(

Astept pareri , sfaturi si idei legate de masina :P

AlexMxH 22-11-12 18:26

Frumoasa :-P
Si baietii care ti-au furat bandoul , au platit despagubiri cva?

Swamp Boy 22-11-12 19:08

Quote:

Originally Posted by AlexMxH (Post 5258493)
Frumoasa :-P
Si baietii care ti-au furat bandoul , au platit despagubiri cva?

nu stiu cine a furat bandou :( dar daca as afla cu siguranta k ar fi mancat o perioada cu paiu:twisted::twisted::twisted:

motzu 29-11-12 10:02

super masinuta :D
multa bafta!;)

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning