![]() |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
1 Attachment(s)
:-P Multumest mult celor care ma sustineti are dreptate colegul dani3lll.Si multumesc mult JusT_SaY_BoBo pt lik cu jante imi plac acest model de jante da mi-as dori ceva jante de bmw sa iasa in afara din caroserie are careva ceva idee?:-P sunteti adevaratii tovarasii si asa e daniel masina o folosesc de zi cu zi:-P
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Observ ca la un moment dat chiar tu spui ca iti va scadea confortul cu jante pe 19. Dar ce nu realizezi tu este ca vorbesti de un e39 nu de e46. Cand te vei plimba cu un e46 cu janate pe 19 atunci sa iti dai cu parerea daca e greu sau nu. Pana atunci ramai cu parerile tale ca jantele de 18 si 19 sunt tot aia :))) |
:-P si colegii pana la urama care sunt mai bune pe un e46 pe 19 sau 18?ce ma sfatuiti?aveti ceva idee de jante de bmw care sa iasa in afara din caroserie?
|
Quote:
|
si cam ce model miai recomanda colegu?
|
Pune ce jante vrei dar cauta producator consacrat sau OEM ! Fara replici si tunuri !
Quote:
|
multumesc mult colegii:-P
|
Eu am avut jante pe 18 cu 8.5j fata si 11j spate si gume pe spate 225/35,este mai greu dar nu imposibil daca esti atent .Oricum clar de la 17 in sus iti trbuie ca sa fie masina ok din punctul meu de vedere.Nu trebuie sa te alarmezi din cauza la jante pe 18,eu cnd le am avut o singura data le am indreptat ,si le am mai zgariat de la borduri mici,ca nu ma puteam urca pe bordura.
Daca cauti pe forum sunt o gramda de e46 cu roti pe 18 late si gume strech,ca sa nu iti zic de Razvan RRM cu 19,si asta e un exemplu cre imi vine in minte,dar sunt o gramda. |
:-P deci inseamna ca pot sami pun linistit jante pe 19-18 inch dup ce trece iarna? as prefera ceva jante care sa iasa in afara din caroserie asa imi place mie:-P
|
Iti pui cu et mic si o sa iti iasa afara,si ca sa dea bine iti trebuiesc roti late, pe spate sa evazezi aripie ;)
|
:-P imi dai o idee ai o poza ceva sa vad cam ce zici tu?
|
Quote:
In schimb eu vad ca tu nu sti mare lucru despre o masina, despre o janta, despre un et la janta. Pune mana si cauta ca nu e greu si afla daca iti intra sau nu janta pe 19, ce trebuie sa faci si in acelasi timp cauta un model de janta care sa iti placa. Nu mai astepta sa ti se dea mura in gura ca nu ai 10 ani ca pana la urma e masina ta si ti-o personalizezi cum vrei. |
:-P mersi daniel
|
Adrian mai bine iei id-ul cuiva si vorbesti pe mess sau intr-un alt fel,daca intradevar vrei sa-ti pui niste jante frumoase si care sa dea bine pe masina ta vorbeste cu cineva care sa te indrume si sa-ti dea sfaturi pentru a alege ceva bun
Eu nu sunt adeptul jantelor cu buza(la asta cred ca te referi cand spui ca vrei ca janta sa iasa in afara),la o masina mai micuta,sa zic ca merge,e doar parerea mea:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning