![]() |
Re: E36 - M3 Coupe Replica...
De sarbatori am ajuns acasa si dupa cum am specificat am cautat intr-o seara matza sa o vad mai bine.Diferenta dintre pozele expuse pe topic si realitate e mare, in realitate aratand mult mai bine.Un an nou fericit cu multe impliniri si in anul care vine sa vedem mai mult tuning pe el de bun gust si de calitate.:-)
|
Un an nou mai bun si tie, toate cele bune.
|
2 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva timp, timp in care am mai facut cate una alta pe la masina(triple,flanse fata+spate,pleoape faruri,proiectoare,valve ascunse,gume noi,bucse pe spate si sigur am mai omis ceva).
Si 2 poze la intamplare,de la prima etapa CND de la Iasi.... |
Foarte bine arata ! Imi place ca ai sters buza la numar :shock:
|
Quote:
masina este...pure sex ! sincer! felicitari |
Pure OEM style.:-)
|
In realitate arata de 10 ori mai bine!!pune mai multe poze ca ai cu ce!!Felicitari!!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
on.superb a iesit masina mai pune ceva poze:shock: |
Quote:
|
eu le-am pus cu banda dubla adeziva...ce sper sa nu dau recent numerele jos...daca o sa le dau va trebui sa-mi comand altele posibil :))
poze o sa fac dar vreau sa fie ceva mai profi. |
cred k ar trebui sa ii skimbi oglinzile k sa fie mai M :d
@ frumoasa masinutza |
o sa le schimb in viitorul apropiat, dar astept sa gasesc unele originale,electrice si incalzite...'
in rest ma chinui cu anvelopele....mi-am pus pe spate 235/40/17 si imi place cum sta, iar pe fata 215/40/17 si nu prea ma multumeste, e o diferenta marisoara de talon si cred ca o sa incerc 205/45/17 ca sa o fac cat de cat paralela cu solul. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning