![]() |
Re: E36 - ZKL
10 Attachment(s)
un pic cu intarziere ca si azi am mai lucrat pe ea,la farul din dreapta sa nu va uitati:)...o sa cumpar un set de faruri noi,numa cu sarbatorile astea s-au dus banii:)...a primit de Mos si un volan:)....
SARBATORI FERICITE LA TOTI!!!! |
*izde rau jantele alea:rolleyes2
Frumos bad boy-ul dupa parerea mea cel mai frumos pe un E36 ( vazut de mine), spatele e cam inalt dupa parerea mea :D Si cadoul... hmm ce sa spun sunt cam invidios:lol: Sarbatori fericite si tie! |
Raul... sa auzim numai de bine !
Masina arata intr-un mare fel ! :peace::peace::peace::peace::peace: |
Quote:
|
Imi place mult cum a iesit !!
|
Desi vin din urma cu intarziere ca am fost plecat, sa ai un an nou fericit cu cat mai multe schimbari in bine pe toate planurile.In ce priveste demersul proiectului pana acum pot zice ca a iesit fortza.Un proiect unde s-a avansat enorm de mult si foarte rapid.Nota 10 pentru ce s-a realizat pana acum.Ca o parere, sa pui pragurile M si poate si bara pe spate la fel.....da bine si bara normala cu difuzor dar mna........M-ul e M.Felicitari inca odata pt ce s-a facut si anul care vine asteptam modificari majore poate si sub capota.:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
pana acuma a iesit bine.pe viitor poate incepi si cu optiunile in plus ca vad ca e cheala.
Bafta |
Prea tare o iesit proiectu.Poate imi spui si mie cum te descurci cu capota ? n`ai probleme cand o deschizi ? Felicitari !
|
S-a pus cam mult praf pe thread-ul asta.Nu sunt noutati?:???:
|
arata foarte foarte bine masina..mai putin stopurile nush dc nu prea imi plac..asta depinde de gusturile fiecaruia in rest e superba masina:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa fok....
La interior nu umblii deloc???:D:D P.s: ce culoare au jantele k imi place mult:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning