![]() |
Re: Batranica mea '86
11 Attachment(s)
Sa mai reinviem un pic threadul.
La masina s-a mai lucrat foarte putin! - Stalpii negrii - Retusat vopseaua ( in curand poze ) - Refacuta galeria de tobe -acum scoate fumul egal- - Schimbat mp3-ul cu unul JVC - Benzina, gaz si talpa de bulgar :lol: O sa revin cu poze, pe parcurs! Si un filmulet cu tobe -> https://www.youtube.com/watch?v=ZEYrhZJMXVA SFAT:Ar fi OK daca as vopsi plafonul negru ? Probleme cu politia o sa am ? Multumesc! |
Nicule,Madule si Gabule, Duminica ne auzim toti :lol::lol: merem toti la bucovat la VTM 8).Nicule mi-a palcut cum au iesit stalpi ;))) dar mai marfa ar fi daca ai face-o ca, a mea, sper ca pana duminica s-o faci :X :-P ar fi 3 daci in modelul meu :lol::lol::lol: hai multa bafta duminica vreau sa te vad cum am zis ;)
|
Ne vedem, ne vedem! :D
Să sperăm că sāmbătă o vopsim :twisted: , īmi surāde ideea cu plafonul negru! |
Quote:
Sa inteleg ca ti-au fost de folos sfaturile mele cu esapamentul?:D Cu plafonul nu vad de ce ai avea probleme, nu depaseste 50% din culoarea masinii, daca faceai si capota si portbagajul cred ca atunci aveai probleme cu ei.. Bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lasă-i mă că nu le dai nimic . deci să nu-mi fac planuri pentru duminică , mergem la frecat de plafoane . Apropo: mochetă din părţi , tot motru nu are mochetă . māine mă uit pe la mine , poate mai am din cameră de aia bună şi pufoasă . |
felicitari,masina arata frumos,am vazut-o ieri live...felicitari si bafta in continuare
EDIT: stalpii aia trebuia sa ii faci de tot negru,nu doar in centru,pana jos la oglinzi si pana la triunghiu ala negru de la usa spate |
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning