![]() |
De rev, in zona Bran-Moeciu, Connexu mi se blocase pt cam o ora jumate, pe cand unu' cu Orange-ul vorbea bine mersi pe la 12 si un sfert...m-a cam ofticat faza, dar asta e...
|
bai eu la Eforie am vorbit toata noaptea la molecular(cum zicea cineva) shi nu a cazut deloc... asta e... fiecare cu norocu' lui
|
Traiasca connexu, in curand adica pe 1 feb fac 3 ani la ei adica: 20 de minute mok in retzea
|
eu am trecut la abonament connex si vroiam liniste dar incep din ce in ce mai mult sa cred ca n-o sa am linistea asta.
dupa ce mi-am luat abonament mai multi cunoscuti mi-au spus sa fiu atent ca se cam fura la connex. si numai bine vad acum ca imi dispar minute si minute fara nici un motiv. am mai intrat pe alte forumuri pe net si aflu ca la connex furaciunile sunt la ordinea zilei. ramane sa mai dau 1$ ca sa primesc factura detaliata :? . daca erau baieti cu adevarat cinstiti o dadeau moka macar pe mail. voi ce stiti? ati cerut facturi detaliate la connex pana acum? ce ati constatat? |
pana acu connex ruls la mine da am activat aia cu gprs .. si ai 50 mms`uri .. nu am dat nici unu da am 39 din 50 acu :) cum plm ??? :?:
|
mai nou orange a scos chestia aia cu transfer de credit
pot sa transfer minutele de la un abonament la altul ? sau merge decat pe cartela ? |
aicea in nord suntem cu.... si am votat cu http://www.mma.ro/main_events_3mai_s...les/orange.jpg :P
|
Pai ai doar 39 pentru ca mai este putin pana la sfarsitul lunii si nu ti le-a bagat pe toate.Asa mi s-a intamplat si mie! 8)
|
Totusi connex
Tre sa recunosc ca Orange ofera cu mult peste servicile Connex-ului dar totusi eu le-am ramas fidel, si in ce priveste semnalul oferit Connex, parerea mea, are acoperire mai buna.
Desi Connex are mai multi clienti, Orange vine puternic si va acapara piata in Romania dar, totusi ...... acum vreo 2 ani, asa tin eu minte, se vorbea ca, compania Connex va fi preluata de Vodafon, da nimic pana in prezent, eu inca astept, pentru ca daca se va face preluarea, Orange va fi inghitita. |
Vodafone va plati 3,5 miliarde dolari pentru Connex si \"fratele\" din Cehia
Compania Vodafone a anuntat oficial marti o intelegere cu proprietarul operatorilor de telefonie mobila Mobifon (Romania) si Oskar (Cehia), firma canadiana Telesystem International Wireless Inc. (TIW), pentru a cumpara cei doi operatori. Valoarea tranzactiei este de 3,5 miliarde dolari, urmind ca Vodafone sa preia si datorii in valoare de 0,9 miliarde dolari. Prin aceasta tranzactie, Vodafone va achizitiona 79% din actiunile Mobifon (Connex), companie la care mai detinea 20% din actiuni, si 100% din actiunile Oskar. Arun Sarin, presedintele executiv al Vodafone, a declarat ca cele doua achizitii „vor aduce plusvaloare grupului, fiind in concordanta cu strategia noastra de a creste investitiile in Europa Centrala si de Est\". Conform analistilor, principalele beneficii ale Vodafone in urma acestei tranzactii vor fi: expansiunea pe doua piete foarte atractive, cu o populatie totala de 32 de milioane de locuitori, cresterea cifrei de afaceri, scaderea costurilor prin integrarea celor doua companii intr-un holding deja existent, existenta unor platforme comune, servicii de roaming mult mai diversificate. Conducerile Vodafone si TIW s-au inteles deja asupra contractului, singurul hop fiind votul actionarilor companiei canadiene. In cazul in care acesta va fi unul negativ, TIW va trebui sa plateasca 110 milioane de dolari catre Vodafone. SURSA: www.revistapresei.ro |
yO LA toate tel pe care le-am avut am avut cartela si abvonament conex.......Mi se pare cel mai kalumea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
connex.am abonament connex7.5.sunt multumit desi mai sunt ceva pobleme cu semnalul
|
la mai connex :ihearu: :ihearu:
|
Astia de la Connex is tepari rau cand e vorba de abonamente.
Cand aveam optiunea 25 SMS care venise cu abonamentul, de la 14 SMS am sarit la 4. O vreme Cost Control-ul nu imi mai arata sms-urile ramase si dupa aia ma trezesc ca mi-au ramas 4 din 14 fara sa fi dat vreunul. Drept care am renuntat la optiunea aia. Iar acum de pe 11 incoace pana pe 25 au dezactivat Cost Controlul \"din cauza extinderii capacitatii sistemelor pt. Cost Control\" si de la vreo 70 min cate aveam pe 11 am ajuns la 5 pe 25 cu toate ca nu prea am vorbit. De data asta chiar o sa cer desfasuratorul pt. ca astia de la Connex chiar sunt tzepari sa stiti si voi. |
Eu m`am lasat de CNX din 2003...adik nici bine nu am inceput ca dupa 2 zile de cand ma conectasem mi`au trimis o facturara acasa si eram deja pus sa platesc convorbiri de 1.9 mil( si abia trimisesem 2 sms`uri si sunasem 2 min tot pe CNX)...dupa care la alte 3 sapt si oleak o alta factura de 2.8 mil... nuj de unde..ca nu vorbisem si numai zic de Cost Control n`am avut never si cand am cerut factura detaliata..nu mi`a venit cu toate ca o cerusem de peste 10 ori..dar eram pus sa o platesc :).. In fine acuma sunt dat in judecata si cik sunt pus sa platesc 20 mil....prin **** le dau....si cik o firma din Ct e pusa sa recupereze banii...da da da da da...am fost asta vara pe acolo si le`am aruncat scrisorile pe usa.... si **** le`am dat....abia astept sa vin iara in Ct sa le dau si restu...ce`o sa`mi faca???Nika.......firma e in faliment :peace: deci.... acusica pleaca de pe lumea asta... si eu...daca plec din tzara sa ma caute in ruc......
|
All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2025 4Tuning