![]() |
Re: Prezentati-va
Bine ai venit george....
|
Bine ai venit !!
P.S : am uitat sa pun dif. de ora ....si nu mai pot sa dau edit bineinteles ...asa ca pun aici -8 ore fata de RO. |
Merçi, astept mai multi din Franta, sigur mai sunt membri pe aici
|
Wellcome GEORGE
|
Bonjour Anne
|
Cei care v-ati prezentat dar nu a-ti pus poze cu masinile la topicul Car spec., bagati mare...;)
|
salutare la lume
nice forum...nu e pasiunea mea da imi place prezentarea:) bafta
|
alex_MK V prezentare
3 Attachment(s)
salutare ma numesc Alex si de 2 ani locuiesc in New York
in aprilie 2006 mi-am cumparat noul MK V (GTI) 2.0l FSI turbo , 200hp , iar cu putine modificari am ajuns la 270hp ceea ce e destul deocamdata de origine sunt din baia mare ador masinile sport si toata viata mea am sa le conduc si am sa le modific sa le fac unicate pt mine in new york muncesc sofer pe limuzina hobbiuri : masinile , fotbal , fetele , ... sunt in urma cu 7 ore fata de ora romaniei sper sa-mi fac cat mai multi prieteni aici in universul soferilor numai bine la toti |
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
Salut Alex si bine ai venit. Super GTI-ul.
|
salut si bine te-am gasit si mersi
|
Welcome Alex! Hot Ride!
|
alex_MK V, in poza de mai sus se vede in fata ta o Altima 3.5. De ele ce zici? :)
Misto CAI, un tune foarte curat. BTW, editeaza din poze numerele de inmatriculare ;) |
Quote:
|
SALU Alex eu sunt Vali si sut din Phoenix :) AZ :)
|
alex_MK V, te-am intrebat pentru ca asa ceva am eu. Evident ca nu se compara cu Audi, la clasa aceea concurenta o face Infiniti.
Eu rezultatele versus un GTI le cunosc, te-as ruga pe tine daca ai ocazia sa alergi asa ceva sa-mi spui cum m-as tine dupa tine ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
- Copyright 2026 4Tuning