Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 2,5 TURBO NEBUNU' (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/222733-e30-2-5-turbo-nebunu.html)

MIHAI_NEBUNU 31-12-10 01:28

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3941414)
mai bine ai povesti faza din bucuresti dupa ce am venit de pe autostrada cand ne-a oprit taximetristul la stop sa intrebe ce motor aveam, si daca nu ma insel tot in seara aia faza cu politista care ne-a oprit :):):):):):)

am o gramada de povestit timp si chef sa fie . mercic de idei . mai dati-mi ca le bag la arhiva
Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3941458)
normal ca esti nebun....se vede pe mecla...:)

cine vrea sa cumpere/vada masina o gaseste la VOILA.....acolo 'locuieste ' propietarul....:lol:

buoss nu mai sunt la Voila . akum m-au mutat astia la 9 pt. ca au zis ca in perioada sarbatorilor sunt predispus la depresii severe si akolo este maxima securitate
Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 3941851)
bai frate ati bagat poza cu interlopii astia 2 .parca sunteti nutu si cu sile:lol:

si-ar dori ei sa aiba valoarea noastra
valoarea noastra nu se rascumpara decat in aur nu in ani

Wilgax 03-01-11 13:43

re: E30 - 2,5 TURBO NEBUNU'

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3923197)
in mod normal ma bate ursul dar atunci a fost ud si eu am mers mai bine sau ma rog am patinat mai putin si am fost in fata el are best 11,6 si eu 11,9 deci este clar

S-a inteles.Diferenta nu e mare tinand cont ca el are M si tu 2.5.In principiu realizez ca isi face treaba in fortza cand turba.Bineinteles ca la 402 se vede diferenta.Un an nou fericit sa ai sef.Respect inca odata pt ce s-a realizat.:-)

EmyM6 03-01-11 17:27

felicitari pt masina....LA multi ani...si multa putere de munca in continuare.

MIHAI_NEBUNU 03-01-11 17:57

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3949610)
S-a inteles.Diferenta nu e mare tinand cont ca el are M si tu 2.5.In principiu realizez ca isi face treaba in fortza cand turba.Bineinteles ca la 402 se vede diferenta.Un an nou fericit sa ai sef.Respect inca odata pt ce s-a realizat.:-)

multumesc la fel si tie . un an nou plin de ceea ce iti doresti

MIHAI_NEBUNU 03-01-11 17:58

Quote:

Originally Posted by EmyM6 (Post 3950223)
felicitari pt masina....LA multi ani...si multa putere de munca in continuare.

multumesc ..... la multi ani si tie .....putere de munk este altele sunt problemele

Ricardinho 03-01-11 18:05

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3950337)
multumesc ..... la multi ani si tie .....putere de munk este altele sunt problemele

Doamne ajuta Mihai sa se rezolve toate problemele si sa mai faci un pas cu pisica sau cel mai important sa nu o vinzi.. E prea tare si masina iti reflecta personalitatea deci nu o vinde ca esti una cu ea , eu asa zic ...
Sa auzim de bine si sa ne mai intalnim ca in anu precedent si anul acesta da ? 8)

MIHAI_NEBUNU 03-01-11 18:08

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3950363)
Doamne ajuta Mihai sa se rezolve toate problemele si sa mai faci un pas cu pisica sau cel mai important sa nu o vinzi.. E prea tare si masina iti reflecta personalitatea deci nu o vinde ca esti una cu ea , eu asa zic ...
Sa auzim de bine si sa ne mai intalnim ca in anu precedent si anul acesta da ? 8)

sa vedem a zis orbu'

JimGod 04-01-11 00:20

la cati bani a inghitit masina nu mai e loc de 2 bari ///m praguri si oglinzi tot ///m?sau vrei sa para cat mai firava :)

MIHAI_NEBUNU 05-01-11 09:24

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 3951486)
la cati bani a inghitit masina nu mai e loc de 2 bari ///m praguri si oglinzi tot ///m?sau vrei sa para cat mai firava :)

nu m-am axat pe aspectul masinii m-am axat pe performante
pt mine nu conteaza atat de mult aspectul . eu sunt "mai de la tara"
de ex : eu nu vreau niste jante f frumoase vreau niste jante f usoare

T@zMania 05-01-11 20:34

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3955140)
nu m-am axat pe aspectul masinii m-am axat pe performante
pt mine nu conteaza atat de mult aspectul . eu sunt "mai de la tara"
de ex : eu nu vreau niste jante f frumoase vreau niste jante f usoare

sa inteleg ca baietzii de la tzara prefera jante usoare????
tie de fapt ti-ar trebui niste jante indestructibile,ai tu o placere sa ocolesti gropile prin mijlocul lor;)
on topic:adevarul e ca ar da foarte bine un kit m pe matza :)

MIHAI_NEBUNU 05-01-11 22:02

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3957155)
tie de fapt ti-ar trebui niste jante indestructibile,ai tu o placere sa ocolesti gropile prin mijlocul lor;)
on topic:adevarul e ca ar da foarte bine un kit m pe matza :)

da .
mi-am pus la un moment dat problema asta dupa cum sti dar au primat alte chestii ca de ex.: curse , slicuri s.a.m.d.

jakal 05-01-11 22:15

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3957155)

ce diliu esti......dar cam ai dreptate....:lol:

la gropi ma refer.....:D

MIHAI_NEBUNU 05-01-11 22:22

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3957543)
ce diliu esti......dar cam ai dreptate....:lol:

la gropi ma refer.....:D

ba ajunge cu gropile de la noi de la tara gata da-le dreaq toti gresim

T@zMania 05-01-11 23:22

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3957564)
ba ajunge cu gropile de la noi de la tara gata da-le dreaq toti gresim

stai linistit ca nu esti singurul...eu ocolesc una si nimeresc alte 3 imediat :)

Andu_focus 09-01-11 09:34

sa traiesti taica cat mai mult.....frumoase povestiile astea...mai baga cateva, poate scoatem un roman si il vindem (za Nebunu's stories)...:D

All times are GMT +2. The time now is 12:12.

- Copyright 2026 4Tuning