![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
valoarea noastra nu se rascumpara decat in aur nu in ani |
re: E30 - 2,5 TURBO NEBUNU'
Quote:
S-a inteles.Diferenta nu e mare tinand cont ca el are M si tu 2.5.In principiu realizez ca isi face treaba in fortza cand turba.Bineinteles ca la 402 se vede diferenta.Un an nou fericit sa ai sef.Respect inca odata pt ce s-a realizat.:-) |
felicitari pt masina....LA multi ani...si multa putere de munca in continuare.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Doamne ajuta Mihai sa se rezolve toate problemele si sa mai faci un pas cu pisica sau cel mai important sa nu o vinzi.. E prea tare si masina iti reflecta personalitatea deci nu o vinde ca esti una cu ea , eu asa zic ... Sa auzim de bine si sa ne mai intalnim ca in anu precedent si anul acesta da ? 8) |
Quote:
|
la cati bani a inghitit masina nu mai e loc de 2 bari ///m praguri si oglinzi tot ///m?sau vrei sa para cat mai firava :)
|
Quote:
pt mine nu conteaza atat de mult aspectul . eu sunt "mai de la tara" de ex : eu nu vreau niste jante f frumoase vreau niste jante f usoare |
Quote:
tie de fapt ti-ar trebui niste jante indestructibile,ai tu o placere sa ocolesti gropile prin mijlocul lor;) on topic:adevarul e ca ar da foarte bine un kit m pe matza :) |
Quote:
mi-am pus la un moment dat problema asta dupa cum sti dar au primat alte chestii ca de ex.: curse , slicuri s.a.m.d. |
Quote:
la gropi ma refer.....:D |
Quote:
|
Quote:
|
sa traiesti taica cat mai mult.....frumoase povestiile astea...mai baga cateva, poate scoatem un roman si il vindem (za Nebunu's stories)...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning