![]() |
Re: 4Tuning Veterans Meeting !!!!
nu .... o sa fie pe zi intalnirea.. pe la 1-2 ... sa fie lumina .. sa facem si poze ok , nu iar pe noapte ( cand nici pozele nu ies ok , e si frig ) ... plus ca intalnirea o sa fie pe 27 si unii poate se mai duc pe la rude ,prieteni , etc seara ....
|
Eu si polo-nezul o sa fim prezenti si asa am mai inceput sa-i cunosc pe baieti.
|
Quote:
|
ca tot se discuta ore, zi/noapte, are lumea treaba....alea alea, facem o conferinta p mess, fiecare isi pune la avatar poza cu masina lui, si aia e, suntem toti, intalnire... :))
|
da`ti 2 perechi de palme si treci in banca ta :)) nu mai fi offtopic :)
|
Quote:
|
deci esti mai mult deranjat ca am facut eu offtopic .. decat de perechile de palme =)))) tare asta =))
ON: hai sa facem lista cu cei care particiopat... sa vedem ce si cum |
Quote:
prezent:D |
CaDDy - Golf 3 GTD
Kameleon - Golf 3 Trafy - Bmw 318 Alex - Polo GT Sabin - Golf 4 Fane - Bmw 730 PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent Kalu - Corrado VR6 SYD-u - Golf 4 LOW Sharky - Bmw 320i care va mai anuntati .... copiati lista iar si treceti in continuare sa vedem cati ne strangem |
Eu inca nu stiu sigur.depinde cand va fi...23 sau 27 ?
|
sterge-ma pe mine
|
intalnirea a ramas stabilita pe 27.. ca sa fie toti acasa veniti ( de pe la facultati , rude , betii de dupa craciun , etc )
UPDATE: *cine stie ca vine sigur .. va rog scrieti aici * 1. CaDDy - Golf 3 GTD 2. Kameleon - Golf 3 3. Alex - Polo GT 4. Sabin - Golf 4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 6. Kalu - Corrado VR6 7. SYD-u - Golf 4 vagenwerks edition 8. Sharky - Bmw 320i 9. TIR - Fiat 500 10. Victor WRC - Golf 4 GTI |
acuma pune`ma la loc :))))
|
Quote:
|
1. CaDDy - Golf 3 GTD
2. Kameleon - Golf 3 3. Alex - Polo GT 4. Sabin - Golf 4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 6. Kalu - Corrado VR6 7. SYD-u - Golf 4 vagenwerks edition 8. Sharky - Bmw 320i 9. TIR - Fiat 500 10. Victor WRC - Golf 4 GTI 11.Lunganu'-nu se stie 12.Frankie-cu Lunganu'(nu se stie:)) ) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning