![]() |
Re:
Quote:
|
bai aici ai dreptate cu munca asta.
ce dreku sa faci mai tre sa si producem daca vrem sa ne mearga rotzile pe asfalt :lol: de vazut.........stiti unde ne gasiti si in ce zile (cred) oricum un telefon si se rezolva :wink: poate stam si noi la un cico si o prajitura ceva. |
cam stim... oricum, avem telefoanele voastre, il am si pe al tau, si pe al lui Santos, o sa va sunam inainte oricum, n-o sa venim neanuntati, sper sa venim sapt viitoare si noi! :lol:
|
Va asteptam cu cea mai mare placere
|
mda, acum o dati ca a pierdut din cauza jantelor ..... filtru si evacuarea in cazul asta nu se pun? nu trebuia sa recupereze :D aduceti voi un Logan STOCK adica fara o modificare si sunt sigur ca va accepta COObra provocarea, daca isi rezolva masina mai repede :?
PS:cand te dai cu el sa-ti demontezi stuturile de invervier :D:D:D:D:D |
Nu a spus nimeni ca Andrei a pierdut datorita jentilor! Cel putin nimeni dintre cei care am venit in seara aia nici Behu, nici Andrei, nici Gaboz (baiatu' cu Papucu' alb) si nici eu. Eu am mai spus, la liniuta, nu cred ca se punea problema castigatorului, noi vroiam sa vedem vit. max a Loganului. Dar speram sa facem si asta odata...
In cazul unei curse COObra vs. Logan stock.... nu am ce sa zic, e evident ca Loganul nu are nici o sansa... Lasati ce scrie in carte cu acceleratia mai buna la Logan! |
eu m-am aruncat cu viteza maxima dar am uitat sa zic ca am o mica problema..........nu imi merge kilometraju.
ce vroiam eu sa fac era sa merg in spatele loganului cu telefonul la ureche, omu imi spunea cand e blana la el intr-a 5-a, poza vitezometru la 190-195 sau 200 si dupa aia ma poza si pe mine cum il depasesc :lol: 8) |
:lol: :lol: :lol: Suna bine COObra, sper s-o facem si p-asta curand! :wink:
|
bmw rupe tot
loganurile is o vrajeala
|
O vrajeala de 9000 Euroi... Cam cat 10 asemenea BMW-uri... La pret doar !!!!! :lol:
|
bogdan 16 v daca erai putzin atent la ce am scris,itzi puteai da seama ca un motor 2.0 16v 175cp nu prea are cum sa fie dci.....si chiar daca ar fi fost am curaj sa fac pariu ca il facea pe coobra....cel putzin asa cred eu!tu ai vazut cat de bine trage un diesel la asemenea putere?eu zic sa te mai gandesti....cat despre logan,dacia e pe un drum bun asata facand comparatzie cu vechile modele... :lol: :lol: performantza.aspect....respect ptr totzi :lol: :lol:
|
Am zis eu ceva de Dci? Am intrebat daca e motorizarea turbo pe benzina si atat...si daca da, unde ar fi corectitudinea unei curse cu o masina de 120cp si 1300 si ceva de kg...
Cat despre Megane 2 dci 120cp...slabutza masina...nicidecum de alergat...nenea Coobra ti-l face sau e cel putin egal...asta in cazul in care e stock...oricum, offtopic... |
hai ca esti tare. imi place de tine, vrei sa te dai cu 174 de cai cu mine :P :P :P
de dragul showlui ma dau cu tine. ma faci sa rad. dar dupa aia ca sa isi ia 4SS revansa te dai cu o masina de la noi. |
Re:
pentru bestie!
omule intereseaza-te cat are motorul de 2000 20SEH (95kw=129cp) si dupa aceea mai vb! si tine cont asta-i a lu` tata! sper ca ai inteles ca am v6 pe omega! la o masina de 2000 cm s-a dovedit ca cu toate esapamentele suspendate si filtrul de aer scos nu se pot obtinemai mult de 8-10 cp! asa ca nu uita ca nu am 20 sohc ci 20seh si 25xe 24v....... cat despre mesajul de la parazitii...........afla de la mine ca anul asta termin facultatea de constructii si ce este si mai important si tot anul asta termin pe specializarea de autovehicule rutiere la politehnica bucuresti si si mai important este sa retii ca lucrez de 3 ani la midocar bucuresti (audi) iti multumesc pentru intelegere si sper ca toata lumea va intelege ca logan-ul este o masina de cea mai joasa clasa! |
Re:
Quote:
Usurel cu polemica, baieti... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning