![]() |
Re: Bmw 7 (e38) vs. Mercedes S-Class (W220)
Am mers in seria 7 E38 (735i parca), am mers si in S-Class de fabricatie 1999 sau 2000 (S320, benzina). E treaba de ceva ani buni, deci nu mai stiu absolut perfect toate datele. Am mers ca pasager in dreapta, dar, fiind limuzine, normal ca am fost tentat si m-am urcat si in spate sa vad cum e. Mi-au placut ambele masini. Nu dau cu pietre in nici una dintre ele, pentru ca nu as avea cum.
BMW-ul E38, sincer, imi place mai mult la exterior. Are el "ceva"-ul ala al lui. La fel si E32-ul. Generatiile mai noi ma lasa rece. Dar aleg Mercedesul clasa S oricand. Masina aia iti dadea efectiv o senzatie de putere (nu ma refer la cai-putere) si te facea sa te simti foarte bine in ea, totul era gandit cum trebuie, totul era confort maxim, pana si butoanele aveau cu totul alt feeling la atingere fata de BMW Seria 7. In trafic se miscau bine amandoua, aveau "zvāc" si "sānge īn ele" ambele motoare, trageau chiar foarte ok, cel putin asa mi s-a parut mie. Aici nu zic ca S-ul era mai sportiv, sau invers. Dar, per total, Mercedesul mi s-a parut superior. Votez pentru S :-) |
Re: Bmw 7 (e38) vs. Mercedes S-Class (W220)
Da, dar e38(94-01) se compara cu w140 (91-98), w220 (98-05) deja se compara cu e65 (01-08), iar acele diferente nu vor mai fi asa mari. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning