Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   ajutor... :P (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22147-ajutor.html)

dexter_20 23-09-06 10:40

Re: ajutor... :P

Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon (Post 561904)
bv bv...la mine nu a fost asa...si s-a bagat intre...:D
acm imi vine s il omor p ala...da apoi s supara proasta:)
asa k ii las in voia lor....2 idiotz..
to bad...i loved her :(

La faza asta suntem fratiori. Nici nu se merita sa te bagi intre ei....Poate doar sa le faci cadou un sac cu taratze...ca sa faca borsh! Mu ha ahaa

Sasha_z 23-09-06 11:25

so....poi d c ziceti k nu se merita??? poate k ink nu si`a dat seama cine e "iubirea ei"....eo zik sa lupti in continuare......bafta.....acuma u stii mai bine ce treb facut eu una asa as face....

dexter_20 23-09-06 11:27

De ce sa lupti pt una cand poti sa astepti sa vina alta?

Sasha_z 23-09-06 11:29

din cate am intales baiatu` o iubeste.....poi si nu merita sa lupti pt sentimentele tale???

dexter_20 23-09-06 11:33

Acum am ajuns la concluzia ca nu sea merita. Sentimentele se invechesc si cu timpul dispar pt una si apar altele mai puternice pt alta. Asta daca vrei sa iti iei teapa si sa suferi, daca nu.....cum a zis Santos candva sit back and enjoy the ride pt ca oricum se va termina. E doar o chestiune de timp!

cata_tm 23-09-06 11:34

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 561992)
De ce sa lupti pt una cand poti sa astepti sa vina alta?

ai un fel de a judeca foarte aiurea...

dexter_20 23-09-06 11:35

Poate....dar prin ce am trecut eu m-am lecuit de iubiri vesnice in care tot e numai lapte si miere....

Sasha_z 23-09-06 11:35

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 562000)
Acum am ajuns la concluzia ca nu sea merita. Sentimentele se invechesc si cu timpul dispar pt una si apar altele mai puternice pt alta. Asta daca vrei sa iti iei teapa si sa suferi, daca nu.....cum a zis Santos candva sit back and enjoy the ride pt ca oricum se va termina. E doar o chestiune de timp!

da` asta dk poti sa "lasi timpul sa treaca"......si cam cat timp iti treb pt a uita pers iubita???

dexter_20 23-09-06 11:37

Depinde... 2 luni le-am uitat in 8 luni si dupa isprava asta,1an si 2 luni le-am uitat in 3 sapt. Recunosc ca nu am uitat de tot,dar sentimente nu mai am pt ea.

Sasha_z 23-09-06 11:39

wow....esti tare ce sa spun....eu una n`a sputea.....

Gabriel_xenon 23-09-06 11:43

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 561994)
din cate am intales baiatu` o iubeste.....poi si nu merita sa lupti pt sentimentele tale???

sasha s asteptzi 2 luni si sa vezi k orice ai incerca s faci pt ea (treci peste cearta de aseara si a 2-a zi te duci s o ajutzi cu o pb, pleci la mare desi nu ai cine stie ce cas$ pt a te impaca cu ea si ea nu apreciaza...chestii dastea)
+ multe altele...
nu merita...
si toate pt k ... (din cate vad io) ala are permis...desi are o rabla kre deabia se taraie...are permis...
io il iau luna viitoare...asa k...

oricum..si knd il voi lua... "SHE'S NOT STEPPIN' IN MY CAR (period)." :D :evil:

orice atzi zice...love sucks...
nu facetzi totul pt o fata... lasatzi s faca ea totul pt voi
pt k in momentul in kre vede k esti "lingau" dupa ea... te lasa ....

dexter_20 23-09-06 11:43

Cand stai leguma dupa una 8 luni....iti juri ca nu ai sa mai stai toata viata dupa alta si gata! E foarte simplu....Mai ai nevoie si de multa vointa.

dexter_20 23-09-06 11:52

Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon (Post 562019)
momentul in kre vede k esti "lingau" dupa ea... te lasa ....

Ar fi bine doar sa te lase! Dar daca iti mai face si in ciuda cu altul? Tu ii urezi la multi ani de ziua ei si a 2-a zi primesti sms de amenintare....si dupa o zi te cauta la tel,tu nu vrei sa vb cu ea,in final o suni sa vezi ce vrea -mai nimic- pt k apoi sa puna pe altul la tel si ala sa te ameninte.....tu ii inchizi tel in nas lu ala....apoi sms de genu " poti sa spui ca ti-ai facut rost de un omor calumea......ai grija unde tii masina sar putea sa nu o mai recunosti....." ce sa mai zici? Sa o calci pe "fata" la trecerea de pietoni sau sa astepti noul cod rutier si sa o calci cand trece starada neregulamentar? Va zic eu: dovedesti ca sti baiat inteligent si intorci capu atunci cand o vezi pe strada!

Gabriel_xenon 23-09-06 12:16

moa de ce nu mi s-a intamplat si mie asa... io nu intorceam capu...io ma intalneam cu ala... il burdusheam bine...si apoi ii radeam ei in fatza .. "cu putzologu asta umbi u?...ha ha ha ha.... bv tzie..ai ajuns rau..."

insa in cazul meu nu a fost cu amenintzari or this shit...pt k in cazul meu e un rapandul p a cui ceafa nici o palma nu dau...k se dezintegreaza...

d'asta mor de ciuda...pt k sta cu un looser... his 1st woman...

dexter_20 23-09-06 15:20

Intotdeauna ea te paraseste pt un fraier...De asta nu e bine sa iti pui mintea cu cei care nu sunt de seama ta. Si...cei ce se aseamana se aduna!

All times are GMT +2. The time now is 01:40.

- Copyright 2026 4Tuning