![]() |
Re: Espero VN 05 LGY
dute la un service sa iti desfunde caloriferul de caldura..am avut aceeasi problema anul trecut si era caloriferul plin de murdarie ;)
|
am facut o programare maine da reprezentanta la daewoo pentru o curatare sper sa fie o diferenta, da a ta baga acum mai bine, se simte diferenta dupa curatare?
|
Quote:
|
Scapai mai ieftin daca il desfaceai tu singur sa il speli fara sa te mai buci la reprezentanta:-)
|
deci...ai incercat sa`l dai jos la espero?!
eu da...dar pentru curatat nu cred ca trebuie sa`l dai jos,daca da,dute la un service...oricum,iti trebuie groapa/elevator...;) |
pentru curatare nu se da jos...si se baga presiune in el ;)..diferenta e enorma..mie abia imi dadea caldura iar dupa stateam ca in soba :lol:
nu trebuia sa te duci la daewoo ca iti ia multi bani |
Am fost la reprezentanta azi si mi-au cerut 150 lei pt. curatare. Maine ma bag si-l curat eu am vb. la un service si au zis ca ma lasa sa-mi fac treaba singur sper sa se vada diferenta
|
Quote:
|
Gata, am rezolvat cu caldurica, merge super baga la greu acum caldura. Era infundat caloriferu a iesit o gramada de mizerie. Multumesc pentru sfaturi.
|
Bun ca ai rezolvat problema,de acuma nu mai stai cu geaca pe tine in masina:lol:
|
ma bucur ca`ti merge teracota:lol:
|
Da sa stii ca e, baga la greu
|
am si eu nevoie de un scaun fata stanga sau ambele, ca al meu sa facut varza, curge buretele din el, nu mai am ce sa-i fac, daca aveti in plus un scaun sau 2 cat de cat bunisoare ca nu am gasit pe nicaieri.
|
Quote:
|
cel mai bine pune de calibra scaune te vei simti super bine in ele :) stiu din propria experienta, eu asa ceva am in masina sunt si mai joase si mai confortabile fata de cele originale si merg la prinderi fara modificari ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning