![]() |
re: INTALNIRI/ADUNARI in BRAILA!
Buna seara , sincer imi pare rau ca nu am putut sa ajung... Oricum thread-ul este foarte bun..pacat ca nu e prea vizitat...Numai bine
|
Quote:
|
eu abia acum am dat peste acest topic si as fi si eu interesat de intalnirile din braila daca se tin!!
|
Ceva in seara asta:D
|
Quote:
|
salut, sunt curios ce se intampla pe la intalnirile de club, as veni si eu cu cazanul meu ( ala care merge bineinteles )
|
acest thread se poate inchide din pct meu de vedere!!!
daca altii vor sa mai continuie pe el si il vad folositor,poate ramane deschis! |
Care vine in seara asta in port?
ps: ma gasiti la statuie |
iese azi cineva afara ? eu o sa ies si trec pe la gradina mare si prin port mai pe seara....poate ne vedem :D
|
salut...
mai organizeaza cnv o intalnire/adunare in braila ceva k eu si cu inca cativa prieteni am fi bucurosi sa venim :D :?: |
momentan eu sunt cu masina in garaj si trag sa finalizez "urmele" lasate de iarna care sper sa se duca mai repede.... insa cat de curand o sa ies din nou ... stau prost cu timpul si servici si munca acasa in garaj .....insa e bine ca macar mai sunt oameni care doresc sa iasa
|
oke atunci am sa mai astept :-)
|
Buna seara.Nu e bai , poate o sa fie si altii interesati....doar de aia "ne gasim" pe aici la barfa.Numai bine
|
Ar fii frumos sa facem inaugurarea la soseaua uscata. Sambata 12.02 :>
Frogu prezent:)) DRIVE OR DIE TRYING!!! |
buna seara, da, ai dreptate, dar deocamdata numai noi 2 mai postam...poate or sa devina si altii interesati de o adunare ;).numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning