Re: In ce consta fidelitatea intr-o relatie?
Quote:
Originally Posted by A.m.v.t.
(Post 517606)
pe sleau nu s-a discutat niciodata despre ce semnificatie are si ince consta fidelitatea intr-o relatie.tine d respect de iubire de implinire sexuala????ce determina femeile/barbatii sa si insele partenerul??nemultumirea sau gena ?celebra fraza atribuita barbatilor,potrivit careia e in gena lor sa si insele partenera se potriveste si la femei?se stie k atunci knd o persoana e nemultumita cauta in alta parte..insa sunt si exceptii..si persoanele ""multumite"" simt nevoia de diversitate?tine acest lucru de vointa sau de dragostea si respectul pt partener?
am auzit o mie de scuze,,care mai de care mai jalnice ..minciuni de care sunt satula si la care am devenit imuna ..ma refer la fosta/fostele relatii,,,vreau sa descifrez misterul....
|
sa stii k misterul e simplu de dezlegat... dak nu stii sa pastrezi relatia vie ( si nu ma refer doar la sex aici ) ai toate sansele sa ramai pe locul 2, si am simtit si eu pe propria piele asta
eu unul ma straduiesc sa nu repet greselile trecutului si sa ma implic mai bine dekt am facut-o altadata....
|