Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   dacia alb negru (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/21870-dacia-alb-negru.html)

ncs_balauru 18-08-06 17:14

Re: dacia alb negru

3 Attachment(s)
i-am montat pragurile doar pozele astea leam facut pun maine altele mai calumea
i-am vopsit si spoilaru de pe fata

Achim 18-08-06 17:48

ba dak era finisata perfect nu era tragica treaba... jantele imi par chiar bune...

B-69-TAU 18-08-06 20:14

Quote:

Originally Posted by Achim
ba dak era finisata perfect nu era tragica treaba... jantele imi par chiar bune...

care jante?

Achim 19-08-06 05:25

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
care jante?

ma refeream la dacia "sport"...

RAZvan15 19-08-06 05:29

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
na poze cu dacia ta! o mai tii minte? iubirea ta!:lol::lol::lol:

Dacia Wc. lol ce "masina" .. :D :lol: :lol: :lol: :lol: aduce spre curcubeu ..
Dumy pe bune acum... mai bine te aptineai sa vb.. n-o spun din rautate dar daca si dacia lu' tau e urata a ta cum e frate ?! ...
in fine..

ncs_balauru 19-08-06 07:03

baieti ce rost are sa bagi bani cu nemiluita in dacie eu o fac din pasiune orcum dacia mea e de munca si de plimbari la munte in rest am leganta

Dumy 19-08-06 11:59

Prietene vad ca tzii cu TAU dar a mea dca era si vopsita si cu bara poe fatza pusa macar nu este kitch este facuta absolut din imaginatzia mea asa ca nu mai vorbii fratzioare sa nu adormi ce ca nu este vopsita daca tu te legi de acest fapt inseamna ca nu ai habar de tuning si nu ai nicio legatura cu acest s"sport"sai spun asa sa vezi cum arata acuma masina vopsita si cu arpile si pe spate umflate grav si cu bara pe fatza i9nebunesti daca o vezi nu mai vb aiurea ca esti prieten cu Robert TAU

Dumy 19-08-06 12:04

4 Attachment(s)
Frate ce ferivit esti tu ca nu am eu pooze cu ea terminata pai ce vrei frate era in lucru si mia fost drag de ea :!: IN legatura cu varsta prietene nu cred ca aiu avut tu pana la varsta sta cate masini am avut eu pana la varsta mea asa ca nu mai vb aiurea Taule:!:
Acum imi pare rau ca am vanduti si nu am terminato ca satzi arat asa ca nu aveai nicio sansa ce daca a ta iai pus 2 bari din vitan iai sudat manerele si ce Rahaturi ai mai pus pe ea inseamna ca este masina tunnjing este masina impopotzonata .

B-69-TAU 19-08-06 12:25

hai sa nu ne dam in barci cu ce masini am avut fiecare pana acum ca pici la faza asta!
nu cred ca tre sa-ti spun tie ca tau este masina de expo si eu merg cu cealalta masina, si nu este masina lu' tata!(tata are un rav4) eu mai am un matiz! asa ca taci cu harbul tau! numai desenul de pe capota lui tau face cat toata masina ta "sport"! asta ca sa nu mai insir dvd-ul si linia audio hertz, clarion! sssssss

ncs_balauru 19-08-06 20:05

taule mai conteaza si ce ai sub capota fratioare dece nu cauti poze cu sportul lui dumi sa o vezi acum eu zic ca arata mai fioroasa ca ata

ncs_balauru 19-08-06 20:06

si cat despre dvd si altele ce sa mai zicem fite

ncs_balauru 19-08-06 20:10

Dumi saunama pe 0748400185 sa vb sa stabilim o intalnire

Donnyro 20-08-06 00:39

Floreo vezi k de azi incolo te monitorizez k nu cumva sa nu spui adevarul

Donnyro 20-08-06 01:01

Posteaza pozele de la garaj cu LUC si WAN pt k vreau sa le vad si eu.Vb maine seara in trivale.Poate faci si tu becurile dak gasesti leduri in targ.

ncs_balauru 20-08-06 01:11

2 Attachment(s)
execut lampi albe de cielo

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning