![]() |
Re: E30 - 323i DMX'u
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Frumos proiect:)Macar pe acesta sa il duci pana la final:lol:
|
Quote:
|
Parerea mea e ca acest kit de caroserie, finisat civilizat , se poate baga la expo...nu tot ce e GERMAN LOOK e ok...ce drq...unde e modificarea in kituri stock...daca asculta de prieteni si aranjeaza bara sa nu mai fie suie si alte detalii...parerea mea e ca va fi ok.
LE: prea mult parerea mea...parerea mea nu conteaza..sunt beat. |
Quote:
p.s: supapa ai gasit tobe? ca vreau si eu 2 bucati ;) |
eu din ce am vazut din poze bara fata nu pica sau a fost cumva reparata ca micile aripioare apar ciudate(cea din partea soferului pare ca sta mai sus)si parca aia din spate se aliniaza mai binisor,oricum parerea mea ar fi sa te uiti dupa altele(stiu akum ca depinde si de bani dar zic ca nu se merita sa te chinui cu astea).
oricum bafta cu el si cred ca trebuie sa te hotarasti la ce vrei sa il inhami ca la toate nu cred ca merge(daca zici ca ai deja motor de 3.0 merge drag si asta e te axezi doar pe asta). p.s:cu actele ai rez?ai recuperat talonu?ca eu cand m-am interesat de el mi-a zis baiatul o poveste de nu am inteles nimik:lol: |
Quote:
cu motoru o sa ma gandesc, dar sa vedem poate gasesc o varianta mai buna. Oricum si cu 3.0 ma pot da la drift, macar pana invat masina cum trebuie, si dupa ce capat ceva experienta trec mai departe. actele am rezolvat...am apelat la x/y si gata :D |
fa ti masina cum iti place tie, nu cum vor altii ..
e masina ta sunt banii tai o faci sa-ti placa tie sa fi tu multumit cu ea sa te faca fericit cand o vezi cand mergi cu ea si tot asa.. lasa-i pe restu ... |
Hmmm.... deci... in primu rand, cea ma marfa veste e aia cu motoru! O sa fie forta! In al doilea rand,... Barile cred ca sunt ok, singura conditie ar fi sa le mai finisezi/modifici putin (asa cum ai zis si tu), si o sa arate bine. Sambata trec pe la tine sa ma murdaresc de fibra :D Si sa vad ursu :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
info noi de urs, azi am reusit sa ii rup cablul de la acceleratie :lol: am zis sa il mai scot la o tura mica ca prea a stat in parcare si s-a pus prafu pe el. Ce pot spune merge la fel ca pana acuma...da cu fum si ii bat tacheti, dar macar se simte ca trage...a si sa nu uit si cu mare galagie. Sper ca saptamana asta sa il fac si sa ma pot bucura de ea. :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
P.S:Daca aliniezi bara cum trebuie o sa arate bine. |
Quote:
|
Eu zic sa fii tu linistit ca nu mai are probleme mecanice si abia apoi sa te gandesti sa asez/modifici barele sau altceva la exterior, asa cum vrei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning