Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 323i DMX'u (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/218289-e30-323i-dmxu.html)

NXdev 11-11-10 21:34

Re: E30 - 323i DMX'u

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 3804926)
nu stiu ce drag expo drift o sa faci tu cu barele alea! o iei pe urmele lu sparly

Cu barele expo, cu motorul drift, iar la drag poate ne face o supriza.

NightClubRacer 11-11-10 21:45

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 3804926)
nu stiu ce drag expo drift o sa faci tu cu barele alea! o iei pe urmele lu sparly

macar barele astea le gasesti in catalog la rieger si nu sunt facute sf style gen sparly....oricum expo nu prea cred ca o sa mai aleg, trebe prea multi bani si aici, pe care prefer sa ii bag in mecanica ;)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3804944)
Cu barele expo, cu motorul drift, iar la drag poate ne face o supriza.

motoru asta in nici un caz la drift/drag, o sa fiu testoasa :lol: o sa vina un alt motor, mult mai puternic...ca sa am cu ce sa ma dau, sa am putere, asea 150cp nu prea te ajuta asea mult :rolleyes2 oricum o sa pun 3.0 sau 3.5 :twisted: am motoru de 3.0 deja luat, dar ma gandesc la un 3.5. Sa termin cu actele si ma apuc de mestereala sub capota. ;)

valitataye 11-11-10 22:29

Frumos proiect:)Macar pe acesta sa il duci pana la final:lol:

NightClubRacer 11-11-10 22:45

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3805122)
Frumos proiect:)Macar pe acesta sa il duci pana la final:lol:

pe asta da, va tine mult mai mult si decat ford granada aka Lizu ;)

SUPAPA_Jr 11-11-10 23:06

Parerea mea e ca acest kit de caroserie, finisat civilizat , se poate baga la expo...nu tot ce e GERMAN LOOK e ok...ce drq...unde e modificarea in kituri stock...daca asculta de prieteni si aranjeaza bara sa nu mai fie suie si alte detalii...parerea mea e ca va fi ok.

LE: prea mult parerea mea...parerea mea nu conteaza..sunt beat.

NightClubRacer 11-11-10 23:40

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3805256)
Parerea mea e ca acest kit de caroserie, finisat civilizat , se poate baga la expo...nu tot ce e GERMAN LOOK e ok...ce drq...unde e modificarea in kituri stock...daca asculta de prieteni si aranjeaza bara sa nu mai fie suie si alte detalii...parerea mea e ca va fi ok.

LE: prea mult parerea mea...parerea mea nu conteaza..sunt beat.

al dracu alcoolic :lol: eh o sa modific kitu asta mult de tot pana iese ceva frumos si cat mai simplu...fara idei sf sau mai stiu eu ce avioane martiene :lol: iar bara e suie de la masina, trebuie sa aranjez alea prin spate ca sunt toate strambe si pica ca dracu bara...e timp.

p.s: supapa ai gasit tobe? ca vreau si eu 2 bucati ;)

roby wws 12-11-10 00:01

eu din ce am vazut din poze bara fata nu pica sau a fost cumva reparata ca micile aripioare apar ciudate(cea din partea soferului pare ca sta mai sus)si parca aia din spate se aliniaza mai binisor,oricum parerea mea ar fi sa te uiti dupa altele(stiu akum ca depinde si de bani dar zic ca nu se merita sa te chinui cu astea).

oricum bafta cu el si cred ca trebuie sa te hotarasti la ce vrei sa il inhami ca la toate nu cred ca merge(daca zici ca ai deja motor de 3.0 merge drag si asta e te axezi doar pe asta).

p.s:cu actele ai rez?ai recuperat talonu?ca eu cand m-am interesat de el mi-a zis baiatul o poveste de nu am inteles nimik:lol:

NightClubRacer 12-11-10 00:20

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 3805364)
eu din ce am vazut din poze bara fata nu pica sau a fost cumva reparata ca micile aripioare apar ciudate(cea din partea soferului pare ca sta mai sus)si parca aia din spate se aliniaza mai binisor,oricum parerea mea ar fi sa te uiti dupa altele(stiu akum ca depinde si de bani dar zic ca nu se merita sa te chinui cu astea).

oricum bafta cu el si cred ca trebuie sa te hotarasti la ce vrei sa il inhami ca la toate nu cred ca merge(daca zici ca ai deja motor de 3.0 merge drag si asta e te axezi doar pe asta).

p.s:cu actele ai rez?ai recuperat talonu?ca eu cand m-am interesat de el mi-a zis baiatul o poveste de nu am inteles nimik:lol:

doar bara fata e ciudata, dar e si din cauza la masina...nu stiu de ce dar o deformeaza cand o pun pe ea. Din cate am inteles difera ursu' din 90 de cel din 84 :???: oricum nu e problema, cu fibra ma ocup de mult timp si o refac usor si fara mare cheltuiala, iar jos la micile apripioare(cea din dreapta e rupta, deci automat e mai mica si iti da impresia ca cealalata sta mai sus) daca nu alta...dar asta mai in primavara inainte de revopsire ;) acuma vreau sa ma pot circula linistit fara sa ma opreasca un militian sa ma ia ca nu am bari sau mai stiu eu ce :lol: ca sa imi pot termina mecanica la ea :oops:

cu motoru o sa ma gandesc, dar sa vedem poate gasesc o varianta mai buna. Oricum si cu 3.0 ma pot da la drift, macar pana invat masina cum trebuie, si dupa ce capat ceva experienta trec mai departe.

actele am rezolvat...am apelat la x/y si gata :D

EvLSant0S 12-11-10 02:59

fa ti masina cum iti place tie, nu cum vor altii ..
e masina ta
sunt banii tai
o faci sa-ti placa tie
sa fi tu multumit cu ea sa te faca fericit cand o vezi cand mergi cu ea si tot asa..
lasa-i pe restu ...

B-99-SAA 12-11-10 08:54

Hmmm.... deci... in primu rand, cea ma marfa veste e aia cu motoru! O sa fie forta! In al doilea rand,... Barile cred ca sunt ok, singura conditie ar fi sa le mai finisezi/modifici putin (asa cum ai zis si tu), si o sa arate bine. Sambata trec pe la tine sa ma murdaresc de fibra :D Si sa vad ursu :twisted:

NightClubRacer 12-11-10 10:26

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3805517)
fa ti masina cum iti place tie, nu cum vor altii ..
e masina ta
sunt banii tai
o faci sa-ti placa tie
sa fi tu multumit cu ea sa te faca fericit cand o vezi cand mergi cu ea si tot asa..
lasa-i pe restu ...

mersi santos...ai mare dreptate ;)

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3805804)
Hmmm.... deci... in primu rand, cea ma marfa veste e aia cu motoru! O sa fie forta! In al doilea rand, vezi sa nu-mi consumi toata fibra, stie opia ce zic, ca vreau sa fac si io ceva sambata dupa-masa.... :D In al treilea rand... Barile cred ca sunt ok, singura conditie ar fi sa le mai finisezi/modifici putin (asa cum ai zis si tu), si o sa arate bine. Sambata trec pe la tine sa ma murdaresc de fibra :D Si sa vad ursu :twisted:

pei nu stiu de unde crezi tu ca ti-as consuma fibra...aici mi se pare ca ai fost nesimtit, exista PM. Doar nu ne spalam rufele murdare in public. In fine, sambata o sa iti dea opia fibra TA(ca eu pana acuma am folosit doar fibra MEA)

NightClubRacer 14-11-10 20:08

info noi de urs, azi am reusit sa ii rup cablul de la acceleratie :lol: am zis sa il mai scot la o tura mica ca prea a stat in parcare si s-a pus prafu pe el. Ce pot spune merge la fel ca pana acuma...da cu fum si ii bat tacheti, dar macar se simte ca trage...a si sa nu uit si cu mare galagie. Sper ca saptamana asta sa il fac si sa ma pot bucura de ea. :rolleyes2

NXdev 15-11-10 00:27

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3805187)
pe asta da, va tine mult mai mult si decat ford granada aka Lizu ;)

Ma bucur sa aud asta :D.
Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3812222)
info noi de urs, azi am reusit sa ii rup cablul de la acceleratie :lol: am zis sa il mai scot la o tura mica ca prea a stat in parcare si s-a pus prafu pe el. Ce pot spune merge la fel ca pana acuma...da cu fum si ii bat tacheti, dar macar se simte ca trage...a si sa nu uit si cu mare galagie. Sper ca saptamana asta sa il fac si sa ma pot bucura de ea. :rolleyes2

Cum naiba l-ai rupt...i-ai dat forja multa?Imi pare rau ca ai probleme cu el...ador ursii, dar te mananca de bani :D.Succes cu el;)

P.S:Daca aliniezi bara cum trebuie o sa arate bine.

NightClubRacer 15-11-10 00:42

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3813058)
Ma bucur sa aud asta :D.

Cum naiba l-ai rupt...i-ai dat forja multa?Imi pare rau ca ai probleme cu el...ador ursii, dar te mananca de bani :D.Succes cu el;)

P.S:Daca aliniezi bara cum trebuie o sa arate bine.

chiar ca e sac fara fund...nu i-am dat forja multa, un pic acolo...si dupa i-am dat masina la un amic si a venit cu ea la relanti ca a ramas fara cablu :lol: oricum maine se dau barile jos si intra la refacut, cel putin aia de pe fata o sa fie facuta mai custom, ceva mai unic ;) si cea de pe spate la fel v-a pati. Merci, maine am de alergat ca s-o termin la tobe, motor si dupa incepe munca la bari, vopsit bari+praguri si dupa parbriz...si dupa la joaca :twisted:

SV25MBN 16-11-10 10:26

Eu zic sa fii tu linistit ca nu mai are probleme mecanice si abia apoi sa te gandesti sa asez/modifici barele sau altceva la exterior, asa cum vrei.

All times are GMT +2. The time now is 22:45.

- Copyright 2026 4Tuning