![]() |
Re: Duminica 14 noiembrie 2010 Liniute la Stadion
Quote:
|
Sa fim sincer, masina lui bobi nu a mers deloc bine ieri...si eu stiu pt ca am condus-o cand meargea bine...si am si vazut o la curse, 206 ala cred ca lua bataie si de la logan 16v!!
|
Eu cand v-am zis ca mi-o da si un logan nu m-ati crezut. Oricum am stat si analizat situatia si nu e chiar roz. Sper sa nu fie asa grav cum pare si sa fie decat segmentii.
Nu-i nimic alin....ai 1-0 , victoria e victorie |
Ce greutate are opelu ? Inafara de fise si ce ai mai spus , acum suspectezi motorul ? Sper sa o repari , lovele sa fie :)
|
Greutatea din talon? In talon scrie 970..dar ralitatea e crunta....1040 de kg fara interior, doar cu scaunele fata. Motorul il suspectez mai demult.....dar acum prea se leaga multe. sper sa nu gsesc vreun piston p|zdit :(
|
Quote:
Intra pe robert_bobik id-ul meu sau lasa un msg cu id tau si vorbim poate cunosti un mecanic mai bun sa vad ce are cutia me!!!bafta |
Multumim fes......si ca de fiecare data luam cate un premiu..... bmw e30 grupa E (LKS).....cine cine Night Angels..cine cine vine Night Angels
|
LKS-ul este grav rau...si spun asta dupa ce am avut ocazia sa-l conduc :D
ce-i mai trebuie ar fi o suspensie si ca noul proprietar sa se obisnuiasca un pic cu el ;) |
Suspensia moale chiar l-a avantajat la liniute . Aderenta mult mai mare cu suspensia moale.
|
Quote:
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning