Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Intrebare! (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/21784-intrebare.html)

dolb 21-08-06 17:43

Re: Intrebare!

preconizez o suma mai mare dar nu stiu sigur..din auzite:|

dreamer 21-08-06 17:46

Pai pana la urma e o prelungire a capotei peste faruri cat reaq sa fie de scumpa? :shock:

dolb 21-08-06 17:48

10 mil..asa am auzit

dreamer 21-08-06 17:52

Cred ca raman la capota normala la banii astia,ma gandeam la mai putin...da ma rog...
Ai putea sa imi dai si mie link-ul de la golf-ul tau , ala de vazare,sau daca nu pune aici nijte poze si detalii despre masinuta.

dolb 21-08-06 19:38

pai nu cred ca te intereseaza..e vechiu Golf a lu tata..acum a ramas in garaj ca el si-a luat tucson..hmm ce sa-ti zic despre el GOLF 4 variant, 1.9 TDi 90 CP iti zic d'acu ca nu te satisface..pe mine m-a satisfacut pana sa am opelu acum nu dau doi lei pe golfu asta pt k nu se compara cu a mea..aa si vand si opelu dar nu las sub 8000 de euro ca are niste dotari de iti taie respiratia:|

dreamer 22-08-06 00:04

Ti-am zis alea de 90 de cai(mi-a zis cineva care lucreaza la VW) sunt cele mai fiabile motoare diesel dp Golf.Cat despre masina nu ma intereseaza doar pt ca e dric,nu vreau d'aia lunga sub nici o forma.
Poti in schimb sa imi dai date despre Astra ca cine stie,poate ma schimb...km mai les,optiuni...eventual poze.
Pana la urma si Astra as putea sa imi i-au si sa bag restu de bani altfel in masina...

dolb 22-08-06 13:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dreamer (Post 527449)
Ti-am zis alea de 90 de cai(mi-a zis cineva care lucreaza la VW) sunt cele mai fiabile motoare diesel dp Golf.Cat despre masina nu ma intereseaza doar pt ca e dric,nu vreau d'aia lunga sub nici o forma.
Poti in schimb sa imi dai date despre Astra ca cine stie,poate ma schimb...km mai les,optiuni...eventual poze.
Pana la urma si Astra as putea sa imi i-au si sa bag restu de bani altfel in masina...

ce pot sa iti zic:

OPEL ASTRA 1.7 DTI - 120 CP chip
optiuni: jante aliaj 15" originale, navigatie GPS + RCD + telefon , comenzi pe volan, geamuri electrice automate, pilot automat ( tempomat ), aer conditionat, cotiera, schimbate bucsharaie: kit distributie.. curea, filtre motor, ulei ( logic si uleiu schimbat ), placute de frana, rulmenti, etc. masina este sport si se comporta superb pe drum .. foarte sportiva .. o sa ii fac acum geamuri fumurii si o sa ii pun un eleron ( incluse in pretul masinii ) ofer si factura sau TVA deductibil .. pretul : nu o las sub 8.000 euro !! alte intrebari imi zici pe prv

dolb 22-08-06 13:49

a.. sa nu uit : 152.000 km > am adus-o din germania in sfarsitul lui aprilie 2006, avea 140.000 km deci am mers cam mult cu ea dar am si avut grija..o vand ca vreau decapotabila :D

dreamer 22-08-06 16:06

Mda,ai o gramada de optiuni pe ea,cum ai zis si mai sus,dar,intotdeauna exista un dar...e in 2 usi,are peste 100k ceea ce nu vreau...in afara de astea arata super.Cred ca raman tot la Golf-uletz,sry de deranj dar era o posibilitate.
Daca mai vede cineva topic-ul si cumva are vreun Golf sau Astra de vanzare,nu dric,nu 2 usi,nu peste 100k sa puna poze sau detalii aici.
Ms dolb anyway.

dolb 22-08-06 19:07

da dude..dar asta am comparat-o cu golfu si nu exista grad de comparatie!! cel putin a mea se comporta super bine pe langa golf..la tot!!!

turbojack 22-08-06 22:54

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 528136)
da dude..dar asta am comparat-o cu golfu si nu exista grad de comparatie!! cel putin a mea se comporta super bine pe langa golf..la tot!!!

Astra vs.Golf ??? Glumesti?
La acealeasi dotari,Golful e mai scump.De ce oare?Pt. ca este o compacta premium,si Opel a ramas la fel ,masina somerului german.:)No ofence.Insa asemanari nu exista.
Masini noi,Golf full ajunge la 28 000e,pe cind Astra la doar 22 000e.Diferenta asta trebuie sa insemne ceva.

dreamer 22-08-06 23:53

Da frate inseamna,oricum VW e mai bine cotat oriunde...
Care e treaba acum,cred ca o sa ajung la Astra...de ce?pt ca vreau sa mai ramana bani sa o fac a mea,adica sa o personalizez cumva si daca dau 9000 pe un golf ce reaq mai fac cu o mie?Asa la Astra zic eu ramane mai mult si pot face mai multe apoi....normal!

turbojack 23-08-06 00:15

Quote:

Originally Posted by dreamer (Post 528577)
...vreau sa mai ramana bani sa o fac a mea,adica sa o personalizez cumva si daca dau 9000 pe un golf ce reaq mai fac cu o mie?Asa la Astra zic eu ramane mai mult si pot face mai multe apoi....normal!

Corect.Si eu as merge pe Astra.Cu diferenta de pret pt. finisaje interioare,ca altceva nu e pe GOLF in plus ,as face Opelul bibelou.

dreamer 23-08-06 00:22

Plus de asta intretinerea e mai ieftina frate din cate am auzit...
In acelasi timp ma gandesc ... VW e mai frumos,mai bun,mai cautat,mai SCUMP :sad:

dolb 23-08-06 21:18

@turbojack..nu am zis de orice astra .. ca pe restu nu dau doi lei.. eu am zis ca am comparat ASTRA ( care e un hatchback spre coupe ) mea cu fostu' GOLF a lu tata ( care e variant ) si d;aia am zis ca nu exista grad de comparatie..a mea e facuta sport .. suspensii sport totu sport nene !! si dotarile sunt cat de cat bune .. nu zic ca am adus si golfuri full si ma incanta chiar consider o masina buna ! dar golfurile de 90 cp stock .. coji..adica fara cine-stie-ce pe ele nu prea le compar cu ASTRA mea ! asta pot spune doar cei care mi-au condus masina..restu sa taca

All times are GMT +2. The time now is 13:56.

- Copyright 2026 4Tuning