Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colectii si Colectionari (https://forum.4tuning.ro/651-colectii-colectionari.html)
-   -   Brichete si soldatei (https://forum.4tuning.ro/651-colectii-colectionari/217736-brichete-soldatei.html)

ovibonaparte 14-03-11 22:11

Re: Brichete si soldatei

zici ca m-a lovit trenul...am primit warn de la wife ca daca ma apuc si de brichete(ca oricum e plina casa de masinute:D)am incurcat-o...da' zau...parca trag ele la mine,eu nu ma straduiesc deloc;am si o intrebare:la zippo asta de am promit-o cadou e o mica problema,la inchiderea clapetei iasa continutul din suport si trebuie sa o ajut sa stea in lacas pt. a putea inchide bricheta,ce ma sfatuiti?

2010 14-03-11 22:33

Quote:

Originally Posted by ovibonaparte (Post 4170247)
zici ca m-a lovit trenul...am primit warn de la wife ca daca ma apuc si de brichete(ca oricum e plina casa de masinute:D)am incurcat-o...da' zau...parca trag ele la mine,eu nu ma straduiesc deloc;am si o intrebare:la zippo asta de am promit-o cadou e o mica problema,la inchiderea clapetei iasa continutul din suport si trebuie sa o ajut sa stea in lacas pt. a putea inchide bricheta,ce ma sfatuiti?

Nu esti singurul man stai linistit..:lol::lol:
Scoti bricheta din carapace si tragi de tabla sa o largesti putin, dupa asta nu o sa mai iese!

cyper1978 15-03-11 19:08

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4169505)
Cum naiba sa nu placa bunatatura asta de bricheta..
Next!

next nu asa curind man pt ca majoritatea sunt in vitrina la tara si nu stiu cand ajung.....

Quote:

Originally Posted by ovibonaparte (Post 4170247)

ori scoti bricheta din carcasa si stringi carcasa ori cum a zis costi:D

ovibonaparte 15-03-11 20:52

va multumesc la amandoi,am urmat deja sfatul lui costi(sper ca nu te superi,chiar daca nu am baut bruderschaft:D) si sta desi parca,inca ar vrea sa iasa...
p.s.-sa arunci o privire si la subiectul cu bani...

2010 16-03-11 20:30

Quote:

Originally Posted by ovibonaparte (Post 4172702)
va multumesc la amandoi,am urmat deja sfatul lui costi(sper ca nu te superi,chiar daca nu am baut bruderschaft:D) si sta desi parca,inca ar vrea sa iasa...
p.s.-sa arunci o privire si la subiectul cu bani...

O largesti si mai tare ca se fixeaza pana la urma..
Am vazut banutii ai ceva adunat acolo mane!

2010 21-03-11 11:14

2 Attachment(s)
Inca una din targ

2010 27-03-11 11:05

1 Attachment(s)
Inca una asa de duminica..

ovibonaparte 27-03-11 23:29

nu ma mandresc cu fapta mea dar sambata(19 martie)inainte sa plec in concediu am lasat in piata o bricheta :,,FAGARASANUL''...nu radeti de mine ca rad eu destul...vremea rea...nu au venit sursele de masinute,am fost iritat si iata...ce a iesit...:sad:

ovibonaparte 02-04-11 12:44

Quote:

Originally Posted by ovibonaparte (Post 4205313)
nu ma mandresc cu fapta mea dar sambata(19 martie)inainte sa plec in concediu am lasat in piata o bricheta :,,FAGARASANUL''...nu radeti de mine ca rad eu destul...vremea rea...nu au venit sursele de masinute,am fost iritat si iata...ce a iesit...:sad:

cand e sa fie pt. tine...(adica pt. mine:D)...azi am gasit bricheta FAGARAS(pe care nu o luasem initial),iar cel care a vandut-o a avut saptamana trecuta o bricheta americana din razboi cica...revin cu poze cu cea romaneasca.

ovibonaparte 02-04-11 22:58

6 Attachment(s)
revin cu poze,intai o bricheta care e a unui amic:SILVER MATCH,foarte frumoasa dupa parerea mea,si bricheta ECON FAGARAS,nu la fel de frumoasa dar mie imi place mai mult ca deh...e a mea...aceste brichete erau destul de scumpe la vremea lor...

cruizer11 02-04-11 23:04

1 Attachment(s)
Am sa prezint si eu pe parcurs mica mea colectie de brichete.Deocamdata doar pe asta am gasit-o dar voi reveni si cu restul.

2010 06-04-11 22:31

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 4221989)
Am sa prezint si eu pe parcurs mica mea colectie de brichete.Deocamdata doar pe asta am gasit-o dar voi reveni si cu restul.

Frumoasa asta, astept si restul!

ovibonaparte 17-04-11 15:46

6 Attachment(s)
inca doua,prima,PENGUIN SUPERLATIVE AUTOMATIC LIGHTER,foarte frumoasa dupa parerea mea;a doua nici nu am banuit initial ca e bricheta,dar este,si una care intra in topul preferintelor mele chiar daca e doar NAPOLEON nepotul:-),realizata foarte bine,japoneza,functioneaza pe principiul brichetelor ZIPPO,cu benzina...

2010 17-04-11 18:26

superba a doua man!

ovibonaparte 07-05-11 17:34

7 Attachment(s)
revin cu doua bucati:GS KING,starea impecabila,si a doua:SHARP,care chiar daca a avut si vremuri mai bune mie imi place foarte mult.

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning