![]() |
Re: Dacia LOGAN ST Concept Made BY GRIGO
se numeste 3d max si il poti cumpara sau downloada d p odc
|
parerea mea: hidos tuning... mai ales evacuarea... e ridicola...
e bine macar ca ai dus pana la sfasit modelul Mult succes in continuare. |
fac si eu tot ce pot .....
sunt inca un incepator al modelarii 3d .... ma zbat si eu sa invatz cat mai mult dar sti ca pana sa ajungi bun in asa ceva trebuie sa mai ai si esecuri ... |
Fatza mai e cum mai e, dar spatele ala arata chiar ca naiba. Problema nu e de la tine ci de la original. Oricum, per total e kiar misto.
|
Quote:
mersi anticipat...:twisted: |
Quote:
e enorm vezi si u pe dc++ |
e dragutza masina chiar interesanta,dar dak mai lucrai putzin la fatza ei nu mai primeai nici pe jumatate din aceste reprosuri.....in fine tzine-o tot asa
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
bah mie imi place .... dar .. ai doar 2 ... marfa si nashpa ... nu ai si merge .... oricum e frumoasa :D succes in continuare
|
Te pricepi nu am ce zice....
|
nu vreau sa par rau ... dar pot sa zic ca in partea din fata ai exagerat ... zici ca e locomotiva cu plug pt zapada ... evacuarea e putin aiurea zici ca sunt 2 paie intr-un pahar de suc ... aripile umflate pe spate sunt cam discontinue ... jantele sunt cam masive , mergeau niste jante sport ... spitate sau aerate ... in rest e ok ... nu am vazut altceva la ea ... oricum ... bafta in continuare
|
5 Attachment(s)
new render
|
ncie de tot cu background dar nu crezi k ar fi mai bine sa incerci sa lucrezi mai mult la body kit vd k vrei agresiv si xtreme :) mai lucreaza a si la sticla stopurilor zici k este plastik mat
|
botul e dezamagitor :(
in rest ... merge :D |
Quote:
pentru exercitiul tau iti pot trimite poze cu viitorul meu tuning in stare stock si pentru cateva idei pentru mine si impresii pentru altzii ? am un opel manta alb ... ! ce zici ? ma apuc de facut poze ? |
vorbim pe mess mai detaliat ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning