![]() |
Re: E36 - baubau car
Atata timp cat se merge pe OEM+ masina e de nota 10+ si asa va ramane!Incearca sa cauti jantele M care le ai in configuratia 7.5j cu 8.5j.Daca nu ma insel ale tale sunt toate 7 j!In rest....keep up the good work si asteptam urcate doar acareturi de calitate!:-)
|
IN principiu asa ar trebui sa fie le gat de jante
Momentan raman astea pana mai reusesc sa cumpar o masina pentru familie,dupa care vreau niste jante mult mai late undeva la 10 j pe spate si 8,5 fata dar asta numai dupa ce voi mai cumpara o masina ca asta sa ramana doar jucaria mea |
1 Attachment(s)
Quote:
my precious :lol::lol::lol: |
Avenit caldura putin
Asa ca astazi chiar daca afost duminica nu m-am putut rabda si am lucrat cate ceva In urma cu ceva timp am achizitionat un kit de macarale (sau cum s-or numi)electrice pentru geamurile spate Au fost date jos de pe un e46 compact Cum mici modificari le-am montat si functineaza perfect Am reusit sa achizitonez si piesele de la clima de care mai aveam nevoie si urmeaza a fi puse sus de facut mai sunt multe de facut bani sa fie si timp liber |
De mult timp nu ai mai trecut pe aici !
Felicitari ca ai scapat de manivela pe spate ! :D |
multumesc
acvu se sechide flturasul electric |
acuma se deschide fluturasul electric
|
Continuarea lucrarilor
S-au activat geamurile spate,s-au mai adaugat doua butoane pe consola si a fost imbracata (consola)in folie de carbon in portbagaj sunt aeroterma si panoul de clima digitala(pleaca la minis pentru montare)si un gong care va emite sunete diferite pentru frana de mana si daca usile nu sunt inchise dupa ce va fi montata toata clima incepem cautarile pentru tempomat si probabil(nu prea ma intereseaza)un obc,dar asta asa ca sa fie full option https://www.youtube.com/watch?v=gu81r71TbIo |
Ame revenit si eu pe aici cu una alta
Intre timp masina a primit un alt interior recaro cu incalzire(mai trebuie sa leg incalzire) A mai primit inca un set de jante cu caciucuri de vara Astazi am reusit sa desfac jumatate de masina ca sa montez aeroterma si panoul digital Incet Incet o fac full option |
5 Attachment(s)
si ceva poze
|
interiorul este nou tapitat
|
1 Attachment(s)
Am reusit sa montez si incalzirea in scaune
Acum poate veni iarna :) |
Pfuuuuu
Nu am mai intrat de mult sa mai scriu ce am mai facut la pisicuta mea iubita la cafe nu se va termina niciodata munca Asadar a mai primit un volan de M e 39 momentan comenzile nu sunt active dar nu ma grabesc deoarece......... A mai primit oglinzi de M electrice,heliomate si incalzite Ulei Motul plus toate filtrele Man In zilele urmatoare va primi alte fete de usi care sunt pe drum Acum sunt in cautarea unor scaune Vadare Sper ca pana creste fiul meu mare(are 2 ani) sa termin si eu cu masina |
Chiar am observat masina acum vreo 2 zile prin Arad. Erai pe str. Cocorilor :)
Masina e bijuterie in realitate. Multa bafta in continuare! |
multumesc
Data viitoare da si tu un flash |
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning