![]() |
Re: Hyundai Tucson!
bravo, mi-a placut "discursul" tau ! asa se da un raspuns ;)
|
inca astept sa ma convinga cineva ca 320 d il face pe opelu meu.. astept pareri, sfaturi, sugestii :) cum sa scot timp mai bun la bmw sa vad daca stie cineva ( normal fara alte chitzibushuri las masina stock ! )
|
dolb parca facusei topicul pt Tucson..Iar daca tu inca astepti sa te convinga cineva ca 320d este mult peste 1.7 dti cu cip cirip si admisie si filltru...atunci..eu zic mai bine sa se inchida topicul ca e inutil..nu pricepi ca opel-ul ala nu are cum sa stea macar la usa din spate a bmw-ului? :) nu intelegi nu?..intra si tu pe net si vezi cat scoate stock unul si celalalt si apoi calculeaza cam cate mii de euro trebuie sa bagi in opel sa il faci macar de 136 de caluti..am auzit eu de la un vecin..
Uite daca vrei sa te convingi eu pe 26 ajung in bacau..o liniuta amicala ..eu am un amarat de ford si tu opel-ul ( care zici ca e peste bmw ) ..daca te fac promiti sa incetezi cu ineptiile?:-) si pe viitor sa te documentezi inaintezi sa faci topicuri si sa postezi doar ca sa creasca nr de post-uri..no offense .. |
hai sa sparg eu gheata ca vad ca nu va prindeti! la liniuta ( 0-100 ) bmw-ul nu ma poate face deoarece atunci cand pleaca intra ESP ( ASC in cazul lui ) si se infraneaza timp de 1.5 - 2 sec !! daca se dezactiveaza acel ASC ma rupe ;)
|
Quote:
Daca tu esti prost si pleci cu el activat ce vrei sa-ti fac eu ... |
cred ca tu ai probleme rau de tot dolb :(:(:(
|
haha....ce vise ai dolb....tucsonu e prea puturos ptr multe masini...cred ca si un logan 1,6 reglat bine te ia.. ;) sper ca nu exagerez....:P
oricum in nici un caz nu iei un 320...;) |
Incetati cu comparatiile, BMW nu este o masina de benchmark si nici macar in aceasi clasa cu Hyundai, comparatia e proasta din start, cu atat mai mult cu cat Tucson-ul nu este facut pentru drag si performante notabile la timpi suta, 400m etc, el este facut in alte scopuri.
|
frate io-s de acord cu Dolb
si mie mi-a zis unu vara asta, dupa ce-am dat capacitatea (si dolb a dat-=o tot vara asta sigur, nu cred c-a trecut insa) ca el are un 320 D, adica din ala fara turbina ca nu-i 320 TDS, ca 1.7 DTI e mult mai tare ca nu intra esp-ul si e motor mai usor deci greutate mai mica Tucsonul e cel mai slab dotat. Am si eu unul full ful de full (n-ati mai vazut asa ceva full) si vine cu geamuri la manivela, n-are turometru, inchidere necentralizata. Si va zic ca e cel mai full dintre fulluri. Are scaune marfa insa. Mi-a zis chiar si tata. frate dolb, eu nu stiu ce cip ai pus tu la Opal, dar mi-e mi-a scos cipu de la 75 cai la 139. Masurati pe bune iti zic. Am pus luan trecuta admisie si evacuare (aia de pe site am luato), am masurat acu puterea, si sunt la 188 cai. M-am luat ieri cu un STI si l-am spart. |
Quote:
Tre sa recunosti ca ai facut sti-ul doar pt ca e mai usor motorul tau ... :rolleyes2 |
si de asta. Motorul meu e de 1.7 deci mult mai usor decat cel de 2l de pe estei. De asemenea cred ca ce mi-a dat testeru ala 188 cai nu-s reali, cred ca sar bine de 200. De fapt ma asteptam la asta ca doar am bagat si admisie si evacuare, si normal numai admisia baga 50-52 cai.
|
Motor mai usor?!? Cine argumenta ca o masina e mai rapida din cauza ca motorul e mai usor? Concept mai stupid de asta nu cred ca am auzit. Sa inteleg ca o Altima 2.5 e la fel de iute ca Sentra SE-R Spec V din moment ce ambele au acelasi motor? Conteaza greutatea masinii, nu cea a motorului.
pimp_lex, singurul test real de putere e cel de pe dyno. Revino cu dynosheet si vedem cati cai reali si cati cai imaginari ai tu. Evident, pe topicul cu si despre masina ta! Va spun pentru ultima oara sa lasati discutiile off-topic si comparatiile aiurea. Urmeaza oricum sa fac putina curatenie aici ca vad ca s-a aberat mult si bine. Discutia este cu si despre Tucson, in contextul de rigoare. |
Quote:
|
Era cineva pe aici care argumenta acel lucru pe bune si credeam ca e pimp_lex. Daca nu e cazul imi cer scuze.
|
:) :) Autorul topicului argumenta ce ai zis tu :) El e expertul
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning