![]() |
Re: Pentru Bucatarul din Tine
1 Attachment(s)
Ceva pe ziua de ieri :lol: postam mai devreme dar n-am avut timp ...în fine ...legume cu pui la grătar :D
Attachment 1766136 |
Ma voi mancati prea bine:lol:
|
Quote:
|
salata orientala <3
|
french fries....(cartofi frantzuzesti)
(cartofi fierti taiati felii, oua fierte taiate felii, carnatzi de casa felii si prajite inainte, lapte, ardei rosu, piper, si alte condimente, asezate toate in straturi, deasupra smantana cat cuprinde), si dupa aia bagat totul la cuptor vreo 20minute. https://img225.imageshack.us/img225/7...fie1321.th.jpg + desert:lol::lol::lol: https://img525.imageshack.us/img525/1...fie1449.th.jpg |
Prima oară am crezut că e sufleu de conopidă :lol: oricum arată foarte bine , deja salivez :lol: Dacă aveai pe lângă Bueno şi nişte Pinguini de la kinder ...muream :lol:
|
1 Attachment(s)
sarmale ieri
|
Quote:
|
Va salut in curand vine Craciunul iar bunica ma tot foarfeca la cap sa ii spun ce prajitura sa faca...stie cineva niste retete bune si simple de prajituri?Va multumesc!:D
|
Poza asta nu merge....:-)
|
2 Attachment(s)
Quote:
si niste bombite de cioocolata de zilele trecute:lol: |
2 Attachment(s)
Fiind uichend ..am zis să îmi pregătesc ceva bun :D Iniţial azi noapte n-am dormit şi muream de foame ...am vrut să apelez la fast-food dar am zis că mai rabd puţintel :))
Ca mâncărică am făcut Friptură de pui cu legume la cuptor ( ciuperci , morcovi , ceapa , ardei gras , usturoi ) şi cartofi cu roz marin . Mod de preparare : Puiul se curăţă de pieliţă şi se porţionează în 4 bucăţi , se pune într-un baiţ format din mirodenia , usturoi , cimbru , puţină sare , ulei şi vin roşu :) Între timp se pregătesc legumele care se taie în bucăţi mari , se pune carnea într-o tavă pe patul de legume şi se toarnă baiţul deasupra ...se acoperă tava cu folie şi se bagă la cuptor . Se iau 20 de cartofi mici , se curăţă de coajă şi se fierb în apă sau în aburi se aşează într-o tavă după ce s-au fiert şi se adaugă cimbru , sare grunjoasă , roz marin şi căţei de usturoi cu tot cu coajă ..se stropesc cu puţin ulei şi se bagă la cuptor ...după care Bonne apetite ! Attachment 1787446 Dacă tot am avut timp liber am zis să-mi fac un desert ...unul din preferatele mele ( Zabaione ) :love: Mod de preparare : Se iau 5 gălbenuşuri de ou foarte proaspete şi se bat într-un castron metalic bine de tot împreună cu 50g de zahăr . Se adaugă frişcă Hulala cam 10 linguri , se pune o fiolă de esenţă de vanilie , puţină esenţă de rom , coniac Metaxa sau oricare altul şi vin alb sec după gust ( această băutură se poate înlocui cu vin de malaga ) :) Compoziţia se pune la bain-marie ( adică : castronul metalic se pune deasupra unei oale cu apă fiartă amestecând continuu până când compoziţia ajunge ca o cremă ) :D Attachment 1787462 |
6 Attachment(s)
.................................
|
9 Attachment(s)
cateva poze;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |