Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - edymotley (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/216508-machetele-mele-edymotley.html)

edymotley 02-11-10 18:55

Re: Machetele mele - edymotley

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3779279)
Asta e cel mai tare model folosit in film, parerea mea:!:

Cred ca de aceea il am la semnatura ! Este exact si parerea mea.

FED express 02-11-10 20:16

acesta este modelul legendar.
eu cel putin cand zic James Bond, masina asta formidabila imi vine in minte.
este superba:!:

CIPONE 02-11-10 22:02

e naspa ma DB5-ul...:???:

si acum cartofi si rosii stricate, oua si conopida imi sareau in cap...:lol::lol::lol:

On topic: me love Pierce Brosnan!;)

edymotley 03-11-10 15:53

6 Attachment(s)
In filmul din 1969, ”On Her Majesty's Secret Service", actorul George Lazenby (James Bond), o urmareste pe Tracy (Diana Rigg), care conduce un Mercury Cougar dea lungul plajei Guincho la vest de la Lisabona. Vazand ca incearca sa se sinucida arucandu-se in valurile oceanului, agentul 007 o salveaza si se introduce prin fraza traditionala "Bond ... James Bond".

2010 03-11-10 15:58

Grav rau si acest model..de culoare nici nu mai zic..bravo man:!:

FED express 03-11-10 17:39

ce bine poate sa arata asta:!:
culoarea boboc, nu alta.chiar imi place modelul, anii '60-'70-'80 chiar au dat niste modele superbe, acesta face parte dintre ele.
si diorama ca de obicei superba:!:

edymotley 03-11-10 18:51

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3781939)
ce bine poate sa arata asta:!:
culoarea boboc, nu alta.chiar imi place modelul, anii '60-'70-'80 chiar au dat niste modele superbe, acesta face parte dintre ele.
si diorama ca de obicei superba:!:

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3781695)
Grav rau si acest model..de culoare nici nu mai zic..bravo man:!:

Mersi mult de tot pentru aprecieri baieti !!!

cheder 03-11-10 21:49

Sincer iti spun m-ai inebunit cu James Bond m-am dus azi dimineata la taraba de ziare si mi-am luat cateva dvd-uri cu James Bond ... foarte tare colectia; ba nu putin zis, e fantastica...felicitari8)

klauzephoto 03-11-10 22:07

foarte interesanta si curajoasa tema aleasa, sint destul de multe si unele se gasesc foarte greu...mie imi plac toate dar nu am decat 3.....bmw fireste....

edymotley 04-11-10 06:23

Quote:

Originally Posted by cheder (Post 3782922)
Sincer iti spun m-ai inebunit cu James Bond m-am dus azi dimineata la taraba de ziare si mi-am luat cateva dvd-uri cu James Bond ... foarte tare colectia; ba nu putin zis, e fantastica...felicitari8)

Pe site-ul provideo gasesti primele 20 de filme JB cu pretul 450 ron. Merita banii pentru ca sunt "double dvd".

Quote:

Originally Posted by klauzephoto (Post 3782986)
foarte interesanta si curajoasa tema aleasa, sint destul de multe si unele se gasesc foarte greu...mie imi plac toate dar nu am decat 3.....bmw fireste....

Daca cumva vrei sa faci colectia tin sa precizez ca pana la nr 84 s-a gasit in aproape toata europa. Dupa 84 doar U.K. Acum este la 99.

P.S. Mersi pentru aprecieri !!!

edymotley 04-11-10 18:05

6 Attachment(s)
Aston Martin V8 Vantage - The Living Daylights (1987) - Timothy Dalton si Maryam d'Abo - la granita intre Cehia si Austria.

FED express 04-11-10 18:16

asta e o masina rara si in realitate, un monstru defapt, am inteles ca ar avea un cuplu grozav.
foarte bine arata, masiva, aduce foarte mult cu muscle car-urile.
culoarea deosebita si macheta la fel, felicitari:!:
imi place mult de tot.

2010 04-11-10 19:54

Cred ca e o placere cand ajungi acasa si te uiti la toate minunatiile astea de machete si cu siguranta iti vin in minte numai secvente din filme...bravo man, superba si originala colectia ta:!::!::!:

edymotley 07-11-10 12:34

5 Attachment(s)
A fost doar o chestiune de timp pana cand James Bond a avut ocazia sa domesticeasca si un “musculos” american. In 1971, in filmul "Diamonds Are Forever", Sean Connery a tinut sub control un masiv Ford Mustang Mach-1, in timpul unei salbatice urmariri din jurul Sunset Strip din Las Vegas, cu cateva masini de politie in companie. Intr-una dintre cele mai spectaculoase cascadorii Bond a ridicat Mustangul pe doua roti, pentru a se strecura pe o alee ingusta. Din pacate, editorii filmul nu au fost atat de abili: din cauza unei erori, masina a fost filmata intrand pe alee pe un set de roti si iesind pe perechea opusa.

2010 07-11-10 13:04

Unul din cei mai frumosi cai de la Ford..

All times are GMT +2. The time now is 10:36.

- Copyright 2026 4Tuning