![]() |
Re: Machetele mele - edymotley
Quote:
|
acesta este modelul legendar.
eu cel putin cand zic James Bond, masina asta formidabila imi vine in minte. este superba:!: |
e naspa ma DB5-ul...:???:
si acum cartofi si rosii stricate, oua si conopida imi sareau in cap...:lol::lol::lol: On topic: me love Pierce Brosnan!;) |
6 Attachment(s)
In filmul din 1969, ”On Her Majesty's Secret Service", actorul George Lazenby (James Bond), o urmareste pe Tracy (Diana Rigg), care conduce un Mercury Cougar dea lungul plajei Guincho la vest de la Lisabona. Vazand ca incearca sa se sinucida arucandu-se in valurile oceanului, agentul 007 o salveaza si se introduce prin fraza traditionala "Bond ... James Bond".
|
Grav rau si acest model..de culoare nici nu mai zic..bravo man:!:
|
ce bine poate sa arata asta:!:
culoarea boboc, nu alta.chiar imi place modelul, anii '60-'70-'80 chiar au dat niste modele superbe, acesta face parte dintre ele. si diorama ca de obicei superba:!: |
Quote:
Quote:
|
Sincer iti spun m-ai inebunit cu James Bond m-am dus azi dimineata la taraba de ziare si mi-am luat cateva dvd-uri cu James Bond ... foarte tare colectia; ba nu putin zis, e fantastica...felicitari8)
|
foarte interesanta si curajoasa tema aleasa, sint destul de multe si unele se gasesc foarte greu...mie imi plac toate dar nu am decat 3.....bmw fireste....
|
Quote:
Quote:
P.S. Mersi pentru aprecieri !!! |
6 Attachment(s)
Aston Martin V8 Vantage - The Living Daylights (1987) - Timothy Dalton si Maryam d'Abo - la granita intre Cehia si Austria.
|
asta e o masina rara si in realitate, un monstru defapt, am inteles ca ar avea un cuplu grozav.
foarte bine arata, masiva, aduce foarte mult cu muscle car-urile. culoarea deosebita si macheta la fel, felicitari:!: imi place mult de tot. |
Cred ca e o placere cand ajungi acasa si te uiti la toate minunatiile astea de machete si cu siguranta iti vin in minte numai secvente din filme...bravo man, superba si originala colectia ta:!::!::!:
|
5 Attachment(s)
A fost doar o chestiune de timp pana cand James Bond a avut ocazia sa domesticeasca si un “musculos” american. In 1971, in filmul "Diamonds Are Forever", Sean Connery a tinut sub control un masiv Ford Mustang Mach-1, in timpul unei salbatice urmariri din jurul Sunset Strip din Las Vegas, cu cateva masini de politie in companie. Intr-una dintre cele mai spectaculoase cascadorii Bond a ridicat Mustangul pe doua roti, pentru a se strecura pe o alee ingusta. Din pacate, editorii filmul nu au fost atat de abili: din cauza unei erori, masina a fost filmata intrand pe alee pe un set de roti si iesind pe perechea opusa.
|
Unul din cei mai frumosi cai de la Ford..
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning