![]() |
Re: Istoria Gordini
Daca are cineva o Dacia 1100 sport originala in orice srtare sa ma contacteze.
|
nu imi vine sa cred ce am gasit.. cautam printre carti mai vechi si dau de o carte... ma uit prin ea.. era despre automobilele autohtone de prin 84.. si a, gasit o poza cu dacia 1400 sport a lui nicu grigoras si despre raliul de mare distanta..nicu grigoras si copilotul lui au iesit pe locul 2.. si mai scrie ceva si despre inca o masina.... revin maine cu alte chestii:) cand scanez paginile :|
|
ai uitat sa le scanezi sau era BARBA...:))
|
2 Attachment(s)
scuze uite acuma le pun..am sa mai pun cate ceva ce am mai gasit cand vin de la scoala
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
nu au legatura cu gordini prea mare da cu raliu dacia dunare da:)
edit* nu is in ordine puse |
1 Attachment(s)
Gordini R8.... ;)
|
frumos, pacat ca la noi nu prea vezi asa ceva...si de acum inainte nici atat.
|
7 Attachment(s)
NU are legatura aceasta dacie cu gordini dar poate vreti sa vedeti cum arata o dacie 1300 de RallyCross!!
|
:-o omg cum arata... :D
|
14 Attachment(s)
sunt foarte vechi pozele alea cu Sportul la cross. Mai sunt si alte Dacii la rally cross.
Niste poze cu ce ani nevoie pt a transforma un motor de Dacia intr-un motor de 8 Gordini. |
poate intra ceapa pe aici si vede motorul pe care il ascunzi in boxa ca nu mai scapi de el :)))))))))))))))))))))))))))))
|
Pentru mai multe poze cu renault 8 gordini:www.team-r8.com
|
Quote:
are 2 carburi duble parca si cum niemni nu-i omologa creatia..tipul se dadea cu ea la marginea padurii de langa sat si spera ca intr-o zi sa isi poata omologa si inmatricula creatia... |
misto gresia.Ce ai tu acolo e pentru 1.1 sau 1.3?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning