Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seat-ul meu (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/21576-seat-meu.html)

CatalinM6 13-01-07 15:06

Re: Seat-ul meu

Imi place si leonul,dar parca mai mult imi place toledo....e si mai mare poate...eu am 1.90 si mi se potriveste mai bine, a fost mai pe gustul meu.
Cu rama aia m-am chinuit rau de tot.....munca in prostie, in primul rand a trebuit sa gasesc o solutie,pt ca unele gauri veneau prea in fata..unde nu e plastic (plus ca nu se "mula" pe forma arcuita a consolei)....asa ca am avut o idee buna (cred eu),am facut un sablon de lemn dupa rama.Apoi am "imbracat" sablonul in fibra de sticla (lemnul crapa f usor si astfel a devenit mai rezistent)....am prins sablonul de consola (i-am dat gaurile mai in spate,ca sa il pot fixa in plastic...peste el..am pus burduful de piele (tot custom made:)) si deaspura in sf a venit rama
Mult de munca,dar, sper sa merite!o sa pun niste poze

PS:rama originala din plastic sare din schema

Ciosmi 13-01-07 15:33

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 696632)
Imi place si leonul,dar parca mai mult imi place toledo....e si mai mare poate...eu am 1.90 si mi se potriveste mai bine, a fost mai pe gustul meu.
Cu rama aia m-am chinuit rau de tot.....munca in prostie, in primul rand a trebuit sa gasesc o solutie,pt ca unele gauri veneau prea in fata..unde nu e plastic (plus ca nu se "mula" pe forma arcuita a consolei)....asa ca am avut o idee buna (cred eu),am facut un sablon de lemn dupa rama.Apoi am "imbracat" sablonul in fibra de sticla (lemnul crapa f usor si astfel a devenit mai rezistent)....am prins sablonul de consola (i-am dat gaurile mai in spate,ca sa il pot fixa in plastic...peste el..am pus burduful de piele (tot custom made:)) si deaspura in sf a venit rama

Chiar k te-ai chinuit:shock: :shock: :shock:

CatalinM6 13-01-07 15:35

1 Attachment(s)
interiorul ......

Ciosmi 13-01-07 15:36

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 696632)

Dak tie iti place masina.......eu zic sa ramai la ea..........plus k o poti modifica in fel si chip;)8)

Ciosmi 13-01-07 15:39

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 696662)
interiorul ......

F frumos...si rama si burduful....se vad super misto!

CatalinM6 13-01-07 15:52

7 Attachment(s)
alte poze...

Adytzu_JerrY 14-01-07 16:10

Foarte frumos interioru .....dar dak o ti masina n-ar striga sa i pui un Dvd ....

CatalinM6 14-01-07 19:00

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by `Adytzu`_`JerrY` (Post 697947)
Foarte frumos interioru .....dar dak o ti masina n-ar striga sa i pui un Dvd ....

si maine il iau....dar nu gasesc o solutie pt consola..:(:(:(..eu vreau neaparat 2din...am inteles ca imi trebuie consola de cupra...ma ajuta cineva:d??

CatalinM6 18-01-07 17:49

urmeaza niste mici surprize,sper sa va placa...sa termin cu mizeria asta de sesiune...sa ma apuc de "treaba"

Adytzu_JerrY 18-01-07 18:39

succes la sesiune.....te asteptam sa ne incanti cu surprize...:shock: ......ti ai pus dvd sau nu ai gasit solutia sa-l pui ... ?

CatalinM6 18-01-07 18:42

momentan am renuntat la dvd,pana gasesc o solutie,dar am alte lucruri de facut :)

bambu 25-01-07 09:17

Imitatiile alea de lemn sunt din fabrica? Mie sincer nu prea imi plac dar cum nu e masina mea nu conteaza.:-)
Manerele portierelor sunt complet metalice sau sunt peste cele originale?

CatalinM6 25-01-07 13:10

Quote:

Originally Posted by bambu (Post 714440)
Imitatiile alea de lemn sunt din fabrica? Mie sincer nu prea imi plac dar cum nu e masina mea nu conteaza.:-)
Manerele portierelor sunt complet metalice sau sunt peste cele originale?

nu,nu sunt din fabrica..le am pus eu,
sunt niste capace metalice puse peste manerele masinii

CatalinM6 25-01-07 13:32

Dupa poza aia si eu as zice la fel ca tine,dar in realitatea arata chiar bine.Sunt super multumit de efect

bambu 25-01-07 15:29

Ideea e ca imitatia de lemn duce a limuzina, asa ca dupa parerea mea trebuie sa te hotarasti daca o tunezi sport sau ii pastrezi o linie eleganta.

All times are GMT +2. The time now is 19:04.

- Copyright 2026 4Tuning