![]() |
Re: Seat-ul meu
Imi place si leonul,dar parca mai mult imi place toledo....e si mai mare poate...eu am 1.90 si mi se potriveste mai bine, a fost mai pe gustul meu.
Cu rama aia m-am chinuit rau de tot.....munca in prostie, in primul rand a trebuit sa gasesc o solutie,pt ca unele gauri veneau prea in fata..unde nu e plastic (plus ca nu se "mula" pe forma arcuita a consolei)....asa ca am avut o idee buna (cred eu),am facut un sablon de lemn dupa rama.Apoi am "imbracat" sablonul in fibra de sticla (lemnul crapa f usor si astfel a devenit mai rezistent)....am prins sablonul de consola (i-am dat gaurile mai in spate,ca sa il pot fixa in plastic...peste el..am pus burduful de piele (tot custom made:)) si deaspura in sf a venit rama Mult de munca,dar, sper sa merite!o sa pun niste poze PS:rama originala din plastic sare din schema |
Quote:
|
1 Attachment(s)
interiorul ......
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
alte poze...
|
Foarte frumos interioru .....dar dak o ti masina n-ar striga sa i pui un Dvd ....
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
urmeaza niste mici surprize,sper sa va placa...sa termin cu mizeria asta de sesiune...sa ma apuc de "treaba"
|
succes la sesiune.....te asteptam sa ne incanti cu surprize...:shock: ......ti ai pus dvd sau nu ai gasit solutia sa-l pui ... ?
|
momentan am renuntat la dvd,pana gasesc o solutie,dar am alte lucruri de facut :)
|
Imitatiile alea de lemn sunt din fabrica? Mie sincer nu prea imi plac dar cum nu e masina mea nu conteaza.:-)
Manerele portierelor sunt complet metalice sau sunt peste cele originale? |
Quote:
sunt niste capace metalice puse peste manerele masinii |
Dupa poza aia si eu as zice la fel ca tine,dar in realitatea arata chiar bine.Sunt super multumit de efect
|
Ideea e ca imitatia de lemn duce a limuzina, asa ca dupa parerea mea trebuie sa te hotarasti daca o tunezi sport sau ii pastrezi o linie eleganta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning