![]() |
Re: Nissan 200SX S14 Project
:D nop ...
Motorul ala este cel de pe evo ul verde ND si are ~950 cp. Turbina aia este un Garrett GTX42R :) |
Quote:
P.S.ai spus ca ma bagi in lista pe mes avolex_br sa imi spui iar siteul ala pt softul la a mea |
Motorul de Nissan va fi gata la sfarsitul saptamanii.
Ti-am dat add acum. |
Superba masina.Felicitari proprietarului:lol::lol:
|
Bafta cu proiectul Dany, o poala de bani bagati in masina asta.Anul asta e gata?
|
Cand aveam vreo 12-14 ani, in timp ce prietenii mei jucau fotbal in fata blocului, facem motoare de Dacie, cu tata la garaj. Cativa ani mai tarziu, contribuiam cu pensula si benzina ( spalator sef ... :D ), la realizarea motorului de Dacie cu puterea pe undeva la 90 CP. Era motorul care avea sa faca niste rezultate excelente pe circuitele de viteza si coasta in anii 80. O perioada am "rupt" legatura cu mecanica ...., urmand ca dupa multi ani sa invat motoarele de karturi. Am citit toate posturile acestui thread si cu mare dezamagire, constat ca tehnologia m-a depasit cu vreo 200 km/h ... Dar peste astea, acest proiect, m-a convins ca, avem in mizera noastra urbe, oameni care chiar stiu ce au de facut cu "fiarele"...
La mai multe fratilor!!!!! M-ati facut insa sa ma simt batran .... :( Succesuri !!!!!!! |
Quote:
Bani ... care bani ... ce bani ??? :D La noi timpul se masoara in saptamani nu in ani :)) In 6-7 saptamani este pe strazi ,asta in caz ca totul merge conform planului si nu apar surprize. Spor si tie la imperechere. Quote:
Spor si tie si sper sa duci si tu la bun sfarsit "proiectul" tau. |
Mai are fiara pana iese p sosea?
Mult succes cu proiectele! |
Pai mai dureaza cam 6 saptamani de acum incolo.
Datsunul a trecut de CT ul francez si au fost depuse actele de import. Cu putin noroc in 2 saptamani va fi inmatriculat si adus in Ro. PS - maine uploadez poze cu ultimele piese venite pentru 200sx |
5 Attachment(s)
Ultimele piese sosite.
|
capota e din carbon sau m-i se pare mie?:D
Doamne,abia astept sa o vad pe strazi.................:chainsaw: |
Quote:
normal ca este din carbon,se vede chiar si fara ochelari:shock: |
Extraordinar ce va iesi din masina asta :)
Felicitari! |
Quote:
Trust me stiu eu cel putin 2 persoane care asteapta asta mai mult decat tine :D Quote:
Quote:
|
[QUOTE=daniwmk;4093931]Este Seibon si este din carbon nu ti se pare.
Trust me stiu eu cel putin 2 persoane care asteapta asta mai mult decat tine :D in caz ca este gata la timp in aprilie(si sper,ca tare sunt curios),masina va fi prezenta si la 4tuning days? eu cred ca ar fi o idee buna spun eu.....:D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning