![]() |
Re: Sunt si ceva vanatori pe forum?
Quote:
|
Si eu sunt vanator! chiar daca n-am mai fost de ceva vreme la o partida. Am un IJ mai vechi si un brac german foarte iubitor si foarte priceput la vanatoare.
Ultima data parca am fost la rate:2gun: |
am boala pe vanatorii care vin cu "mitraliere"-6 cartuse nu cu arma propriuzisa de banatoare cu 2 gloante. treaba este ca ai nevoie doar de 1 cartus pt a rapune vanatul si tu ai 2 cartuse-arhisuficient. daca esti gogaie mai antreneaza-te si nu venii cu arma lui rambo!
trebuie sa ii dai sansa vanatului sa scape, daca esti inapt nu sa "mitraliezi". cu cartusul 4 tot tragi in picior corp, al 5-lea il dai mai bine si cu ultimul lovitura de gratie. vanatorii nemti care sunt vantori din generatie in generatie de la varste fragede au arme cu 2 cartuse, ei inteleg spiritul de vanatoare, nu vin cu snipere si doboara animalul de la 5 km(extrapolez putin) in timp ce mananca! |
hahaha imi amentesk io aku 4 ani kand fost ku buneku meu la vantoare pa dial pren paadure da fara puskoace derekt ku iataganu fost frumos neam luptat ku un pork mestret deala ku ratu mare :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning