Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Curse Legale -Trofeul Ploiesti - 31.10.2010 (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/215274-curse-legale-trofeul-ploiesti-31-10-2010-a.html)

Pagani_honda 22-10-10 08:12

Re: CURSE LEGALE PLOIESTI

Quote:

Originally Posted by blondu'DOG (Post 3746260)
pushtane purisan , o s-o sun pe diana duminica dimineata sa nu-ti dea pastilele de cap.........si atunci o sa vada ploiestiu tzircus , sa moara petre. de abia astept !!!!!!!!!!!!!!

Stai linistit te dreaq ca o sa imi iau camasa alba cu papion sa va arbitrez........in cooooooooooooltulllllll roshuuuuuuuuuuuu nea FFFFFFFFAAAAAne capcana spaimaaaaaaaa rar-uluiiiiiiiiiii.........in coltul albastruuuuuuuuuuu venit de la adapossssssssst blooooooooondu cainele de preerieeeeeeeeeeeeeee

Pagani_honda 22-10-10 08:16

Quote:

Originally Posted by DiavoLLo (Post 3746275)
pe care portiune se va tine?? london zona aia?

Sigur in zona aia la london mah nu te lua dupa gura lumii.Am ales special locatia special pentru pitziopoancele cu botu incordat pe paiul din glastra cu apa plata cu lamaie. Doar nah trebuie sa lesine cand aud tobele gandindu-se ca e vreun vibrator imens scapat de sub control.

jakal 22-10-10 10:18

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3747560)
Stai linistit te dreaq ca o sa imi iau camasa alba cu papion sa va arbitrez........in cooooooooooooltulllllll roshuuuuuuuuuuuu nea FFFFFFFFAAAAAne capcana spaimaaaaaaaa rar-uluiiiiiiiiiii.........in coltul albastruuuuuuuuuuu venit de la adapossssssssst blooooooooondu cainele de preerieeeeeeeeeeeeeee

fiecare cu platformele dupa ei......:lol::lol::lol::lol::lol: amadoi din BG.......:))))))))

cannavaro 22-10-10 10:30

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3746026)
Sunt magazine non-stop in zona startului, si unul aproape de finish pe soseaua de intoarcere. Gasiti acolo tot ce este nevoie. Inclusiv cafea! :D

ITP si RCA trebuiesc valabile 100 la %.
ITP-ul poate fi verificat de Politie foarte usor doar prin verificarea numarului de inmatriculare.

[
Pai si ce treaba are politia cu .. cursele?

Pagani_honda 22-10-10 10:36

Quote:

Originally Posted by cannavaro (Post 3747891)
[
Pai si ce treaba are politia cu .. cursele?

n-are acolo nici o treaba....dar te gandesti ca mai pleci si acasa?sau vi cu platforma?

mihaistan 22-10-10 11:03

paganele , boss ! am nevoie de ajutor la start ! am auzit ca vin aia cu harburile de la bucuresti si vor sa`mi fure cupa :lol: apoi cumpar 1 kil de cuie sa arunci in zona startului , finut asa fara sa vada nimenea :o arunc si eu la nasu mare acolo o sticla de jack sa umplem cupa la sfarsit

cannavaro 22-10-10 11:06

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3747907)
n-are acolo nici o treaba....dar te gandesti ca mai pleci si acasa?sau vi cu platforma?

Pai locuiesc vis-a-vis de locatia curselor.

Alex4u 22-10-10 13:36

trebuie sa platim ceva daca vizionam ?:lol: la 7:50 sunt acolo cu sendwishurile cu apa minerala si cu semintele in buzunar:lol: mai rau e daca ma apuca pis**rea ca nu stiu unde ..dar poate golesc sticla de apa pana atunci:lol:

Bolo_BCD 22-10-10 21:02

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3748265)
trebuie sa platim ceva daca vizionam ?:lol: la 7:50 sunt acolo cu sendwishurile cu apa minerala si cu semintele in buzunar:lol: mai rau e daca ma apuca pis**rea ca nu stiu unde ..dar poate golesc sticla de apa pana atunci:lol:

Sunt cateva magazine in zona, chiar in buze este un non-stop mare unde au de toate. In parc gasesti toatele ecologice, deci nu o sa duci lipsa de nimic. Gasiti de toate la acesta locatie.

Foarte bine gandita, bravo celor care organizeaza.

radubmw 22-10-10 22:23

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3747560)

nu ai toata tabla pe casaaaaaaaaaaaa............................:2gun:: 2gun:

jura-te k o sa te imbraci asa.....

radubmw 22-10-10 22:24

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3747977)
paganele , boss ! am nevoie de ajutor la start ! am auzit ca vin aia cu harburile de la bucuresti si vor sa`mi fure cupa :lol: apoi cumpar 1 kil de cuie sa arunci in zona startului , finut asa fara sa vada nimenea :o arunc si eu la nasu mare acolo o sticla de jack sa umplem cupa la sfarsit

ma bag si eu la faza asta...:D:D:D
sa inteleg k intru la 200 - 280 cp?????

Pagani_honda 23-10-10 20:35

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3747977)

NIci macar mah ce dreaq ca nu suntem amatori....pantaloni cu buzunare maaaaari ushor taiate si pline cu nisip de cea mai buna calitate.:D

tomita 24-10-10 15:46

Re: Curse Legale -Trofeul Ploiesti - 31.10.2010

Daca va fi vremea de azi,va fi nemaipomenit

barladi 24-10-10 23:19

Am trecut ieri prin zona (pe trotuar) si de la distanta, am avut impresia ca vad Speedbumpere. Le-au montat la loc sau nu am vazut eu bine? :(

ascona78 24-10-10 23:35

Quote:

Originally Posted by barladi (Post 3754001)
Am trecut ieri prin zona (pe trotuar) si de la distanta, am avut impresia ca vad Speedbumpere. Le-au montat la loc sau nu am vazut eu bine? :(

vor fi scoase...

All times are GMT +2. The time now is 13:16.

- Copyright 2026 4Tuning