![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
good job!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si vreo 2 de la intalnirea de club....
|
10 Attachment(s)
Astazi daciuta mea s-a simtit bine pentru ca a fost dusa la spalatorie :lol:
Cateva poze cu grila |
De ce nu ii dai stickerele de pe usi si bandourile(tot de pe usi) jos?
Mai putin, inseamna mai mult. |
Quote:
|
N-o mai duce la spălătorie, pune ban pe ban.
|
Quote:
App astazi am ramas iara fara benzina :lol::lol::lol: si ce credeti , cand ma uitai la furtunu de retur, era fisurat sii-mi curgea o gramada de benzina ...asa ca taiai bucata unde era crapat si pusai la loc..in curand trebe sa-mi cumpar un alt furtun :shock::lol: sa fiu sigur ca nu se va mai crapa |
Ce ziceti daca as vopsi jantele pe alb ?:D
|
1 Attachment(s)
Inca una
|
:lol:eu as spune ca nu da bine cu alb , asta inseamna prea multe culori si da putin in tiganie . eu unu as alege un gri inchis <parerea mea :rolleyes2> oricum gusturile nu se dicuta .:D si dupa cum ti-am mai spus " dai cu ea de pamant ca plange saraca sa fie mai joasa , ai sa vezi ca o sa ii stea mai bine
|
o sa te bat la cap in fiecare zi pana cand ai sa faci ce trebuie :twisted::twisted::twisted:
|
de bari cand ne apucam sa le aliniem si sa le dam un lustru ? pune bani deoparte si hai ca vine vara .....sti tu iarna le lucram si vara la plimbareala :-P abea astept sa imi iau alta masina si sa ma apuc de lucrat la ea si sa vezi ca atunci o sa te ambitionez si pe tine . pana atunci strange banu':x
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cu ceva chin am reusit sa modific o poza si sa fac jantele pe alb .
Sa-mi zice daca va place,oare sunt mai frumoase total alb sau raman cu dunga. Eu vroiam sa le fac total pentru ca acum toti au dunga dinaceea :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning