![]() |
Re: E30 - Crima
8 Attachment(s)
Niste poze...
|
Vrei sa ii faci comportamentul in viraj aproape de cel neutru de ai bara pe fata ?
|
Te referi la bara intre oale cred, cea din ultima poza. Este acolo pentru a nu mai permite caroseriei sa flexeze. Am si pe spate dar nu am pus poza ca e dezastru in portbagaj si nu da bine pe ecran :-)
|
Da, dar pusa pe fata reduce si din comportamentul supravirator. Plus ca reduce randametul suspensiei la absortia socurilor (adica o sa-ti tremure mai usor oasele la gropi). E buna, dar exista si metoda mai avansate (scumpe).
|
Este o prevenire a fricii pentru flexarea caroseriei, ca la masini de genul asta +/- 20 de ani cred ca caroseria este prima frica. La partea cu comportamentul din viraje nu m-am documentat dar pare logic sa aibe si acolo un plus aceasta bara, o sa ma documentez si in cazul asta. In schimb cu absortia socurilor de catre suspensii, sunt inca tanar nu cred ca-mi cad rinichii deocamdata :lol: Bine ca nici gropi aici nu prea sunt asa ca nu am motiv sa ma sperii. Zi-mi de metodele avansate ca nu stiu nimic despre ce este vorba
|
1 Attachment(s)
Treaba asta implica un full body cage.
|
1 Attachment(s)
Paste Fericit tuturor !
|
1 Attachment(s)
La multi ani tuturor!
Nu mai sunt actuale pozele de mai sus, o sa incerc sa mai updatez pe aici. Pana atunci... |
Quote:
Spor la treaba cu montatu:D |
Pare un 3.0i, bafta cu masina.
|
Apelez la ajutorul vostru, imi trebuie niste solutii pentru tulumba !
Aveti idee daca se potriveste tulumba de e32 735i pe urs fara abs ? |
eu am vrut sa folosesc o tulumba de 730i pe 24valve si desi se potriveste pe urs , nu mai aveam loc sa montez cotul de la debitmetru , deci mi`ar fi trebuit o admisie custom ...
|
Quote:
Multumesc! |
Quote:
Ce ai folosit pana la urma tu ? Quote:
|
nu are nici o treaba daca are abs , nu stiu tulumba de ix pentru ca nu mi`a fost dat sa vad un urs 4x4 pana acum . eu am folosit tulumba originala de e30 si am pus distantiere ca sa mai ridic motorul , astfel nu atinge nici admisia in servo frana si nici baia de ulei nu matura asfaltul .
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning