![]() |
re: Tico - MKO
Quote:
PS: nu am apucat sa trec pe la turci, promit ca trec maine...(jante + instalatie) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai nu stiu nimic de spreiul ala, eu am folosit numai santo, si a rezistat incredibil de bine si la exterior in conditii grele (aplicat pe bara fata si mers toata iarna) pe plastice, dar aplicat dupa metodele de mai sus.
|
Vopsea Primer, pentru plastice :P
|
Exista lac mat chiar si la spray, costa 25 de lei, dar inainte de vopsire se cere o degresare si primer, ori fuller, ca sa nu se cojeasca!
bafta!:-) |
Mersi. O sa caut un primer ca vreau sa vopsesc mai multe elemente de plastic :D si sa pun in aplicare niste idei care le am prin cap (am vazut la un range rover sport si mi-a placut la nebunie ) :P
|
Quote:
|
Salut, frumoasa masina... o intrebare am, ai lupe in farurile de tico stock ?! cu striatii ?! Mai vezi ceva in fata ?!
|
Poti s-a pui te rog o poza cum bat noaptea?:???: de mult m-a tin s-a pun dar nustiu ..pana nu vad cum bat parca am o retinere, tot la lupe ma refer:-)
|
Quote:
Vino vineri la IKEA si vezi live 8) |
Quote:
Quote:
Lumina fata de farurile vechi cam de 2-3 ori mai multa si distanta 2-3 ori mai mare. Vezi ca ai un PM :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1748701Attachment 1748702 Imi poate face cineva rost de niste ornamente de lupe? Sau stie cineva de unde pot sa cumpar asa ceva? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning