![]() |
Re: Dacia 1100--
nu trebuie sa glumesti trebuie sa fi natural ;)
|
deja a inceput bine ;) pe acest topic...si pe alteleeeee
|
Ce ma fac ca cica nu se poate pune bec xenon pe soclu de de bec de dacie 1310............Astept ajutor!!!....
|
cauti un adaptor...pentru alt tip de bec
de obicei sunt din plastic(cauciuc), dar daca ai o mostra se poate face si din ceva mai tare(asta in caz ca cele de plastic s-ar topi) dar vezi si de instalatia electrica...oare rezista la asa ceva? |
Pai instalatia electrica se face separat cu relee, problema e ca nici nu se gasesc adaptoare ptr becuri h1 bi-xenon(faza scurta si faza lunga).....ca cica au alt soclu mai ciudat decat cele cu o faza cu xenon.
|
hais a iti dau eu o idee ;)
pui pe farul mare doar o faza (scurta ) si te duci si iti cauti niste proiectoare marfa care sa semene cu alea de 1100 sport......... si bagi faza lunga pe alea cu niste becuri puternice normale ;) sau imi faci mie CADOU instalatia ;) asta cred ca e cea mai buna idee voi ce ziceti? |
Buna treaba tataie ai muncit ceva la ea.buna treaba inca o data
|
Frate Tufy stii ca esti super cool.Buna idee! Mersi mult.
|
Daniel...daca pui proiectoarele genul de care ti-a spus tufy pune becuri HED de 8500k dak reusesti sa gasesti care sa se potriveasca pentru ca se vor vedea super noaptea si sunt destul de puternice.
|
el se referea ca ideea mea e buna ca mi le da mie cadou ;) :D:D
|
Domnu Tanase, dar de ce nu ne-ati onorat cu prezenta sau cu masina la intalnirea de pe 19 august? sambata la ora 7:30 va alaturati celorlalte dacii 1100 in drumul spre pitesti? nu de alta, dar baietii sunt si ei curiosi sa vada masina, ca la cate ne-ati povestit despre ea...
|
Re: Dacia 1100--raritati Care Exista!!!!!
Quote:
Si ce carb weber doblu corp ai pus? De care? Poze. |
Domnu` Tanase, ti-au cam murit laudatorii sau mi se pare mie?:) Cu tot respectul, insa auzim de alarme, halogene, carburiciuri, jante, viteze demne de SF, motoare de maybach, maine poimane auzim ca ai pus turbina de F 16 falcon pe sutica:peace:
O masina clasica, ar trebui conservata asa cum este ea, sau daca este modificata, sa fie modificata dupa specificatiile vremurilor ei.... :rolleyes2 Cat despre "mesterii" cu infantilitatea prelungita (tanase- vizat sa se simta) : vedeti-va de ale voastre, nu ne mai intoxicati cu minciuni ce provoaca inghetul marii....al raurilor.... |
tanaseeeeeeeeeee ce faci?? d c nu mai raspunzi??? sau ai platit tamburii aia originali din franta care sunt 600E si nu mai ai net :D
|
Tamburi pt ce domnle, pt Clio? Ca la 1100 nu trebuie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning