![]() |
Re: Passat - B1 Coupe '74
DEOSEBITA!
|
...multumesc!masina are si mici defecte,cele care se pot remedia se vor remedia.Asa cum am mai spus o sa fie lasata jos clar,ramane de vazut cum,taiat din arcuri(20%) sau suspensie sport(80%).Caut in continuare o pereche de stopuri(necrapate),si intre timp ma gandesc la variante de numar preferential : SB ?? ??? ..:D
|
SB 74 WOB
SB 74 VWP SB 74 WAK SB 74 UAK Va arata interesant cu suspensie mai joasa, chiar sunt adeptul (si eu am pe a mea) insa a ta.... e perfecta asa cum e, parerea mea :D Mai mult ca sigur are si defecte insa arata deosebit de bine, imi place mult ca muncesti incet si bine! Mult succes in continuare! |
SB 01 WPB
SB 11 WPB Volkswagen Passat B1 SB 74 WPB SB 74 PBC sau cel mai simplu SB 00 BAA :lol::lol: |
foarte frumos lucrat :). Cum vei fixa fetele?
|
Foarte misto:lol: mai ai sa faci podeaua, contra aripile si spataru de la bancheta si ai un portbagaj custom:-P
|
Salutare Nel.Nu am mai trecut de ceva vreme pe aici.Vad ca muncesti cu spor.Bravo !
Sa iti dau si eu o sugestie: SB 74 OLD sau SB 74 WOB ...cam astea imi vin in minte acum. Ai rezolvat cu actele la masina ? (stii tu de care zic...) O vedem la anul la "Old Friends Meeting" ? Bafta si spor la munca ! |
Foate frumoasa masinuta felicitari pentru munca depusa si mult noroc cu ea in continuare...tuningul tine doar de exterior sau faci cv si la motor?
|
4 Attachment(s)
salutare...:)fetele..o sa vad cum le prind,cu sigaranta voi fi anul viitor la Old friends meeting,...oricum...important este ca dupa indelungi asteptari am reusit sa aduc actele la zi cat de cat...
-mostenire dupa proprietarul din acte-->masina a ramas la mama si cei doi copii,Mama fiind plecata in Anglia,a fost nevoie de o procura apostilata de acolo pentru unul din fii dansei pentru a putea dezbate mostenirea,si tot o procura/imputernicire pentru vanzare din partea fratelui mic pentru fratele mare si astfel a ramas un singur proprietar care mi-a vandut mie masina...Am fost la RAR....sper ca saptamana asta sa finalizez...astept raspuns de la Bucuresti deoarece motorul a trebuit omologat...a fost schimbat de fostul proprietar,e tot de Passat din anii 70..dar de 1,3..in acte era cel de 1,5...Drumuri,primarii,notari,rugaminti...nervi... stres si bani...dar sper sa merite efortul... |
la cum arata masinuta in acest moment... MERITA ORICE EFORT!!!
|
Admirabil...altii s-ar fi dus la rabla cu ea.E oricum extraordinara treaba facuta:D.nu stiam de existenta modelului cu 2 usi:)
p.s e chiar mortal spatele:P |
Hai ca te aproprii de final !!!!!!
felicitarile mele ! hai noroc, sa iasa totul cum trebuie. |
multumesc !!..inca astept raspuns de la RAR.....:rolleyes2 ...uh..
|
4 Attachment(s)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
yupiiiiiii...in sfarsit.....am reusit am inscris-o pe mine!! :D....ce placut e sa ma plimb cu ea :):dance::dance::dance::dance: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning