![]() |
Re: Preinscrieri eveniment
Quote:
si de ce pierzi. ca bani aiurea se pot baga in masina. |
nu stiu despre ce vb domnule nemilosu, este pe langa subiect!!!vb de castigat curse??? iti doresti sa castigi si tu o cursa in cat ai inceput sa aberezi!sincer nu cred ca ai bagat litrii de benzina in masina cate curse am castigat eu !!!!:)))
|
Din motive tehnice(planetara rupta), trebuie sa renunt la aceasta cursa.
|
de la Oradea vin 4 masini:
nissan 300zx porsche Ghita bmw m5 turbo - Domy Sandu cu gti,Dan cu 200 sx sau Vlad cu polonicu ne vedem acolo |
O lista cu cei preinscrisi si posibili concurenti se poate vedea? Merci.
|
Quote:
|
al patrulea e Sandu
|
Quote:
cu motor blocat,transmisia merge impecabil. este adevarat ca are numai 1060 kg cu scrie in talon? am gasit un motor 2,2 turbo dar nu stiu asa multe despre el trebuie sa ma uit la ceva anume,cod motor,alceva vreau sa o fac de curse cred ca merita |
Vin si eu cu C6 Z06.
As avea nevoie de transport la 2 roti, pentru cine merge cu platforma. Platesc cat e... valenstyle@yahoo.com PS Ce m5 turbo vine de la Oradea? |
Quote:
da o adresa de mes sa mai vb. |
am si io o intrebare la grupa pana in 1550 cmc sunt multe masini inscrise ???... se facce fiecare cu fiecare masina intro grupa ?..sau cum se procedeaza ....??? ca sa stiu daca imi ajunge un plin sau tre sa imi iau si benzina in canistre :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
I'm doomed!!! |
Scuze de offtopic.
Pentru cei interesati, exista 2 locuri libere pe platforma pentru cursa de la ianca, contra sumei de 200 ron/masina tur retur. Ca reguli de baza: nu exista loc in cabina soferului iar legislatia in vigoare interzice mersul in masinile aflate pe platforme de transport. Pentru alte detalii pm me. Multumesc si inca o data scuze de offtopic. |
All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2025 4Tuning