![]() |
Alo! Gara! Gata!
|
-Deci la orice eveniment org.de noi NSL & LR au acces toate cluburile .
-Singurul club sau ce-or fi ei, care nu sunt anuntati, chemati, invitati sau cum vreti voi sa spuneti este Midnight. -Noi avem acelasi scop: CURSE LEGALE DE MASINI. -Si poate acum este timpul sa spunem CINE SUNTEM NOI> -ASOCIATIA CLUB SPORTIV \"NO SPEED LIMIT\" (Bucuresti) -ASOCIATIA CLUB SPORTIV \"LEGAL RACING' (Bucuresti) -\"INSOMNIA\" RACING CLUB (Bucuresti) -\"4 SPEED SQUAD\" CLUB (Bucuresti) -\"RACING TEAM\" BUCURESTI -\"ICE\" RACING CLUB (Bucuresti) -CLUJ STREET RACING (CSR) -GHOST RACING TEAM (Craiova) -Noi reprezentam acel \"DINOZAUR\" care i-au deranjat pe altii!!!!!!!!!!!!! -Noi impreuna am dat legalitate la aceste curse in timpurile cand eram impreuna, acum suntem tot impreuna (dar sub alte nume) si avantajele se vor vedea la prima cursa (Aeroport-ul Baneasa). -In scurt timp va vom anunta si pozitia altor cluburi din tara. -=RESPEKT=- |
a fost bine si asta!
pacat ca nu am putut sa vin si eu la aceasta intalnire la urmatoarea numai lipsesc cu siguranta!IN rest totu e bine Zoliat?ce mai faci u?care mai e viata ta!te saluta Andy si pe tine si restu K-gulla Florica Micutzu si restu .......!numai bine
|
Ai cam lipsit de pe aici!!!!!!!!
-Bine ai revenit omule printre noi. -Intre timp echipa pe care ai mentionat-o si-a cam schimbat formula. -Ai de citit si nu te lua cu mana de cap. -Viata merge inainte cu sau fara unii dintre noi!!!!! -Bafta |
Quote:
|
Re:
editat de Gratzian eu in general intervin foarte rar aici e vb de un post foarte vehement, dar nu ma pot pronunta asupra evaluarii corectitudinii lui editarea a avut la baza urmatoarele criterii: 1. e vb de un user total necunoscut, deci nu putem face aprecieri asupra obiectivitatii lui 2. e total off-topic. aici era discutia despre un articol si un montaj 4tuning... am acceptat ca de obicei, devieri de la subiect, dar care au venit din partea unor membrii vechi a caror pozitie nu mai surprinde pe nimeni, oricat de aprinsa e.... cu scuze, doresc intelegere... nu e o interventie cu caracter personal... puteti continua polemica fara nici o interventie in \"arena\" |
discutia despre eveniment vad ca e cam incheiata...
inchid, ca sa nu va mai manance.... tastaturile... aveti restul forumului la dispozitie.... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning