![]() |
Re: Machete in lucru - DrifterGT
1 Attachment(s)
M5-ul a revenit clean la exterior! Ce s'a pastrat au fost :
-Ceasurile plasma -Culoarea rosie sub bord -Suspensia lasata -Tuburile de nos -Sticker 4Tuning -Sistem audio -Intercooler -Plasa metalica aerisiri |
1 Attachment(s)
Mercedes 300SL Bburago 1:24...
Era intr'o stare proasta, cromul aproape sters. Interiorul intr'o culoarea urata... Modificari minore: *Vopsit toate partile cromate in rosu aprins *Pus la portbagaj "fundal" + 2 boxe *Scos ceasurile vechi si pus un speedometru nou :). *Vopsit interior in rosu (unele parti) *Vopsit grile laterale in negru mat *Scos "gentile" acelea de plastic si montat un lcd de 32" *Adaugat mocheta neagra *Suspensie micsorata (cat s'a putut) |
ba da urat l-ai mai putut face:sad: bari rosii...mai bine lasai cromul cum ar fi fost el.portbagaj cu sistem audio sony la o clasica din '54...:lemon:
urat, urat.Nu vad de ce ai facut barile alea chiar rosii...putei macar sa iei spray crom daca tot ai vrut sa-l vopsesti.pacat de macheta:-| interiorul mochetat, grilele negre astea da, dar restul:no::no::no::no: pacat:-| |
Stii vorba aia nu ? "nimic nu e batut in cuie" :)
2 suruburi si un spray crom ma desparte de ale revopsi :) aaa... si vre'o 3 minute :). Sistemul audio... si ala se poate da jos :). Si eu la bari am ramas putin cam pe ganduri :) oricum le vopsesc :) poate toata macheta. Negru mat toata :). Vad eu :D. |
1 Attachment(s)
Un tuning discret de care eu sunt multumit:). acum urmeaza parerea voastra :).
Interior: *LCD *Podea din fibra de carbon *Sistem nos+ornamente carbon *Butoane vopsite in crom *Portbagaj cu 2 subwoofere incorporate in fibra de carbon *La motor ornamente de carbon + tevile de la nos Exterior: *Numar inmatriculare [UNIQUE] *Discuri frana+etrieri *Suspensie hidraulica (se poate regla in 2 modele, unu mai lasat (aproape lipita , si unul la 0.5cm , se vede in prima poza , cea de pe fata fiind la 0.5cm si cea de pe spate aproape lipita de podea :), iar in ultimele poze e egala:). |
da, imi place:!: frumos lucrat acum.bravo.imi plac firele rosii de la motor:wink:
|
1 Attachment(s)
M5 Upgrade:twisted:
Poza la cererea lui Alex |
1 Attachment(s)
Daca tot nu avea mocheta sls-ul, am pus carbon :).
|
Arată urāt ...zici că e linoleum :shock: + că nu am văzut maşini cu carbon īn loc de mochetă ....poate doar la kitsch :confused2
|
Quote:
Oricum ii bag o mocheta neagra, asta a fost asa de "test"... PS: Si un prieten cu 350z are presuri din carbon :lol: posibil sa para penibil dar arata foarte bine in realitate :). Numai ca romanu in loc sa dea 300 lire pe unu din carbon da 10ron in bazar pe unu din cauciuc :evil:. Oricum... fiecare de gusturile lui :) o sa fac bine si o sa ii pun mocheta la macheta... M'am lamurit ca nu da chiar bine acel "carbon".:sad: |
Arata mai uratel ca nu respecta scara.Normal trebuie sa fie mult mult mai marunt.Poate reusesti sa il modifici.
In rest modificarile imi plac, Bafta in continuare:D! |
Scara se rezolva dintr'un simplu resize :), o sa incerc in seara asta. Multumesc :)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mă refeream la imitaţie de carbon ...nu carbonul original īn sine :) Nu m-am exprimat eu cum trebuie dar puteaţi şi voi să vă daţi seama că nu e greu ...una e să pui carbon original şi alta e imitaţie ...nu zic că trebuia să pui original pe o machetă dar nici colantul ăla că arată fix ca un linoleum şi asta este părerea mea :) Nu ştiu unde am zis eu e30_eVG3n că R35-ul este kitsch şi aici vorbim de machete eu doar am uitat să precizez că nu am văzut IMITAŢII de carbon ca preş īn vre-o maşină ( poate doar la kitsch ) data viitoare o să mă exprim mai bine :) |
e30_eVG3n, la fel are si prietenul meu cu 350z :).
Acum pe bune, imitatie sa nu pun ca arata nasol... ma gandesc sa dau vre'o comanda de carbon pentru 1:18 ce ziceti ? Daca eu am vrut carbon in interior, autocolantul e urat, cel real nu exista, care e a 3-a varianta ? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning