Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   Cate VW-uri Golf 3 GTI 20 Jahre avem in romania (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/210099-cate-vw-uri-golf-3-gti-20-jahre-romania.html)

rradovr6 24-02-11 17:12

Re: Cate VW-uri Golf 3 GTI 20 Jahre avem in romania

Quote:

Originally Posted by Cherry_Bomber (Post 4116861)
Din ce am vazut si Mk3-uri care am avut toate modele de Gti indiferent 8v/16v/Vr6 pana in 1995(OBD1) au avut franele 280mm... dupa 1996(OBD2) Gti edition, 20jahre indiferent de motorizare(8v,16v,tdi) si plus Vr6 au avut franele de 288mm..

Multumesc mult de informatii baieti .....vroiam doar sa i dovedesc la copilu asta cu PAMPERS inca la fundulet la NJD u asta .....ca habar nu are de masini si pe langa asta mai si comenteaza aiurea .....IAR pe deasupra nu stie nici scrie....ca sa va fac un rezumat copilul sustine ca 20 jahre de fabrica 16v are discuri de 256 mm si 280mm......si o tine una si buna pe a lui din placerea de a se contrazice....cand de fapt el a deschis un topic ca si laude masinuta lui....nu ca sa vedem cate gti 20 jahre avem in Romania.....acum cateva saptamani SAREA cu gura pe MM83VLP ca ce se lauda el ca lucreaza intr o reprezentanta VW.....acum ii cere sfaturi...si vrea sa i verifice si lui seria de la sasiu sa vada daca e sau nu jahre....o sa va postez o conversatie ca sa va dati seama cine e si cate stie saracu copil....

Cypy... 24-02-11 17:17

2 Attachment(s)
Golful unui prieten ... are motor 1.9 GTI TDI 110cp ( AFN ) din cate stiu eu este modelul 20 Jahre

Timisoara

ionutz_njd 24-02-11 17:20

Quote:

Originally Posted by Cherry_Bomber (Post 4116861)
Din ce am vazut si Mk3-uri care am avut toate modele de Gti indiferent 8v/16v/Vr6 pana in 1995(OBD1) au avut franele 280mm... dupa 1996(OBD2) Gti edition, 20jahre indiferent de motorizare(8v,16v,tdi) si plus Vr6 au avut franele de 288mm..

mai documenteazate.... ca vr6 au avut franele de 288 ... toate gti-urile 280 cand vine vb de gti, vine vb de gti edition aniversare.. nu ca au facut la aniversare pe discuri de 288 ..... in multe programe de piese arata ca gti au discuri de 280... cea si eu sunt curios de ce ??? sa deschis topic pe vw unde se poate comenta acolo tipul de frane puse la golf 3 gti si vr6... multi cu gti-uri au pus discuri de 288 de la 280 si au schimbat si planetarele cu flase de 100 ... cea ce si aici nu au toate gti-urile

balann_jointt si daca nu e aniversare nu e oblogatoriu sa fie de 288 nu :))

rradovr6 24-02-11 17:25

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 4117113)
mai documenteazate.... ca vr6 au avut franele de 288 ... toate gti-urile 280 cand vine vb de gti, vine vb de gti edition aniversare.. nu ca au facut la aniversare pe discuri de 288 ..... in multe programe de piese arata ca gti au discuri de 280... cea si eu sunt curios de ce ??? sa deschis topic pe vw unde se poate comenta acolo tipul de frane puse la golf 3 gti si vr6... multi cu gti-uri au pus discuri de 288 de la 280 si au schimbat si planetarele cu flase de 100 ... cea ce si aici nu au toate gti-urile

balann_jointt si daca nu e aniversare nu e oblogatoriu sa fie de 288 nu :))

Desteptule.......anul conteaza.....din 96 97 98 sau pus de 288.....pe 16v...pana atunci fiind de 280mm.........iar ca sa fie 20 jahre dedu singur din ce an trebuie sa fie masina indiferent ca e 8v 16v sau tdi.....si da balan zicea bine......daca e 20 jahre e obligatoriu sa fie de 288.....asta din cauza anului de fabricatie .......dar tu azi sustineai sus si tare ca sunt discuri de 280 de mm pe al tau si tu ti ai pus de vr6 de 288....COPACULE....pe JAHRE sunt numai 288....

ionutz_njd 24-02-11 17:42

Quote:

Originally Posted by rradovr6 (Post 4117121)
Desteptule.......anul conteaza.....din 96 97 98 sau pus de 288.....pe 16v...pana atunci fiind de 280mm.........iar ca sa fie 20 jahre dedu singur din ce an trebuie sa fie masina indiferent ca e 8v 16v sau tdi.....si da balan zicea bine......daca e 20 jahre e obligatoriu sa fie de 288.....asta din cauza anului de fabricatie .......dar tu azi sustineai sus si tare ca sunt discuri de 280 de mm pe al tau si tu ti ai pus de vr6 de 288....COPACULE....pe JAHRE sunt numai 288....

domnul meu ... baiatul care a zis ca lucreaza la vw nu i-am cerut asta a zis care vreti sa dovediti si vreau sa ii dovedesc ca e jahre cea ce ii da lui cei de la reprezentanta cu cea ce ne da nou ... foile alea pot fi scrise si de el ....de aia l-am intrebat la ce reprezentanta lucreaza .... drept dovada o tin tare si sus ca cea ce dau unele programe de la noi din buc de piese auto ..cum ca discurile de frana sunt de la 256 la 288 informeazate tu si dupaia mai vb invata sa scri tu nu eu ... la varsta care mi-ai ziso ca ai cu prefixul ala de peste 30 de ani ai gandirea sub unui copil de liceu credema .... cea ce ai scris u pe mes si privat pe forum la mine injuraturile si oftica care o ai ai dat dovata de incultura ....

deci aici nu-i messenger sau cheat e un forum :) si tre respectare thread-urile macar daca bunul simt nu e

rradovr6 24-02-11 17:48

sa deschis topic pe vw unde se poate comenta acolo tipul de frane puse la golf 3 gti si vr6... multi cu gti-uri au pus discuri de 288 de la 280 si au schimbat si planetarele cu flase de 100 ... cea ce si aici nu au toate gti-urile

TU oare vezi ce ai scris???ce treaba au fuzetele cu planetarele cu marimea discurilor oare? ca sa stii si tu la un SWAP la frane trebuie schimbat doar suportul ETRIER si etrierul.....si in fuctie de aia iti pui discurile si placutele ....hai promit ca nu mai SCRIU NIMIC CA ESTI UN COPIL DE 19 ANI TOTUSI SI HABAR NU ai..........si nu ti a zis nimeni ca nu exista discuri mai mici doar ca pe jahre sa pus 288 de fabrica ceea ce tu fiind un copil prost crescut si fara cap nu ai inteles si sustii puncte de vedere fara baza demonstrabila...si apropo ca e bucuresti ca e ORADEA tot REPREZENTANTA VW se numeste....DAR POATE NOI RESTU SUNTEM TOTI PROSTI IAR TU ESTI SUPER DESTEPT>>>>APROPO EU AM 65 DE ANI NU 30 SI CEVA.....

SI DA INTRADEVAR NU E MESS SE VEDE...DUPA CUM PRESCURTEZI TU CUVINTELE SI LE POCESTI.....

Sebastian.C 24-02-11 18:39

CONFIRM exact ce zice CherryBomber... Pe toate VR6 si GTI (8v,16v) pana in 95... au fost frane de 280mm... Dupa 95 pe VR6 si GTI 20 Jahre (8v,16v,1.9tdi) s-au pus de fabrica frane de 288mm.... Nu mai faceti atata off-topic ca degeaba il faceti...nu te mai tine sus si tare Ionut, daca nu sti despre ce e vorba....

ionutz_njd 24-02-11 19:10

Quote:

Originally Posted by rradovr6 (Post 4117191)
sa deschis topic pe vw unde se poate comenta acolo tipul de frane puse la golf 3 gti si vr6... multi cu gti-uri au pus discuri de 288 de la 280 si au schimbat si planetarele cu flase de 100 ... cea ce si aici nu au toate gti-urile

TU oare vezi ce ai scris???ce treaba au fuzetele cu planetarele cu marimea discurilor oare? ca sa stii si tu la un SWAP la frane trebuie schimbat doar suportul ETRIER si etrierul.....si in fuctie de aia iti pui discurile si placutele ....hai promit ca nu mai SCRIU NIMIC CA ESTI UN COPIL DE 19 ANI TOTUSI SI HABAR NU ai..........si nu ti a zis nimeni ca nu exista discuri mai mici doar ca pe jahre sa pus 288 de fabrica ceea ce tu fiind un copil prost crescut si fara cap nu ai inteles si sustii puncte de vedere fara baza demonstrabila...si apropo ca e bucuresti ca e ORADEA tot REPREZENTANTA VW se numeste....DAR POATE NOI RESTU SUNTEM TOTI PROSTI IAR TU ESTI SUPER DESTEPT>>>>APROPO EU AM 65 DE ANI NU 30 SI CEVA.....

SI DA INTRADEVAR NU E MESS SE VEDE...DUPA CUM PRESCURTEZI TU CUVINTELE SI LE POCESTI.....

mai citeste odata faza cu flansele ...nu am zis fuzete ci flanse.. nu am zis ca au legatura cu franele da la 65 de ani ai tai ce pot cere... am zis doar ca la unele gti-uiri sau schimbat de la flanse de 90 la 100 ... aici era vb de gti nu de discutia asta pt mine esti egal cu zero atitudinea ta fata de alti lasa de dorit si mai usor cu insultele .....

mosos 24-02-11 19:24

Mai njd, tu chiar crezi ca cineva sta si scrie hartii ca sa te convinga pe tine de un anumit lucru?! Stiu ca nu crezi ca avem altceva mai bun de facut, dar, din pacate, nu avem obiceiurile tale. Userul MM83VLP lucreaza la reprezentanta VW, Audi, Seat din Oradea, adica aici www.dcvw.ro

P.S Si mi-am promis ca nu mai scriu nimic aici, dar de data asta chiar ma tin de cuvant. Sa fii bucuros singur cu topicul tau!

aleks 25-02-11 18:45

Găsim o soluţie să depăşim impasul ăsta şi eventual să nu prelungim inutil discuţia, vă rog?

ionutz_njd 25-02-11 21:47

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4120652)
Găsim o soluţie să depăşim impasul ăsta şi eventual să nu prelungim inutil discuţia, vă rog?

dupa mine poti sterge topicul asta ..oricum e depasit rau de tot de ce anume sa cerut din topic si unde sa ajuns .. incerc sa fac topicuri unde nu numai noi sa intram poate intra si alti din afara si ce sa citeasca .. prostiile altora cand puteau bine mersi sa isi deschida ei topicul lor si sa intrebe acuolo sau sa caute si sa vada ca sa deschis unu deja da uite asa suntem noi comentam aiurea si navem bun simt ... ms mult pt grija care ai avuto atat cat ai putut pt thread-ul asta din partea mea e inchis deja

Adryanno 25-02-11 23:30

Quote:

Originally Posted by Cypy... (Post 4117095)
Golful unui prieten ... are motor 1.9 GTI TDI 110cp ( AFN ) din cate stiu eu este modelul 20 Jahre

Timisoara

Nu vinde baiatu jantele ? Arata bine golful ..

jackk25 12-11-11 10:39

2 Attachment(s)
la fagaras e golf 3 gti 20 jahre edition in 4 usi...

desktopor 16-05-13 23:52

2 Attachment(s)
1.9 TDI GTI 20 Jahre (cod motor AFN) s-au facut 400 bucati pt Austria (200 cu 2 usi si 200 cu 4 usi)

All times are GMT +2. The time now is 11:01.

- Copyright 2026 4Tuning