![]() |
Re: E36 - M3 EVO Estoril blue
Asa ceva nu te intereseaza http://cgi.ebay.de/Schrick-Nockenwel...item4aa47d7e0f ? Sigur si pretul e pe masura, dar dupa asa ceva si un soft costum creste puterea destul de mult!
|
Superb! Pur si simplu superb, la culoare, la tot :| Mai rar vezi.
Mult succes cu el Narcis! |
Foarte frumoasa masina si destul de intretinuta. Multe respect din partea mea.
Si eu astept cu nerabdare pozele promise, s-o vedem mai in detaliu. Bafta la modificarile propuse ;) |
Quote:
|
Quote:
Ms mult! Cred ca e primul proiect pe care-l fac pt mine... p.s.: poate ne intalnim la o cafea si un pahar de vb! |
Quote:
Mult bine! |
11 Attachment(s)
cateva imagini noi cu angel-eyes-urile galbene cu smd, xenon Hella pe scurta si alte cateva mici ''investitii'':D(folii, bandouri recent reconditionate, o bara stabilizatoare). Stopurile imi vor ajunge maine si revin cu poze noi!
|
Felicitari domnule pentru masina:!:, un model superb.Modelul meu preferat de BMW..si eu visez la un e36:) Sa ai noroc de ea si ce sa mai zic...BMW:The Ultimate Driving Machine:D e clar.
P.S:Culoarea este grozava., cred ca trage foarte bine.Este echipata cu TSC? ca stiu ca unele variante sunt... |
foarte foarte tare masina, sa o stapanesti sanatos si o sa iti urmaresc topicul cu interes :D
|
Quote:
|
Quote:
Pana va intra la vopsit, sper sa inlocuiesc toate piesele care mai au urme de uzura cu unele noi si doar oem! |
Subscribed !
|
ti-ai montat ambreiajul sport?cum e?ce diferenta e cu asta fata de cel normal?
|
Frumoasa masina, foarte bine ca vrei sa-l pastrezi original.
Bafta la reconditionat. P.S masina nu cred ca merita bara asta stabilizatoare, strici frumusete de compartiment motor |
Am facut azi fotografii noi la masina(putin mai prifi) si cu stopurile actuale si cu cele OEM care au ajuns in timpul sedintei foto:). Pana diseara sunt urcate pozele:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning