![]() |
re: Cielo BH 18 BSV
Talon de 50 e tank :oops: maxim 45 ..dar na cu vrei tu e masina ta :-) poti pune linistit 195/45R16 sau chiar 215/40R16 ;)
|
Quote:
Poti pune 195 45 R16 dar trebuie sa decupezi pe interior buza de la aripa pt ca altfel atinge foarte rau ( si cu un singur pasager in spate). Am jante exact ca ale tale, dau foarte bine, dar aripile spate trebuiesc evazate neaparat. |
ms oameni buni ;).Cauciucurile mai merg hai sa zic o vara,dar dp aia trb neaparat si nu ma puteam hotara c sa`i pun.Daca fac evazari pot ramane la 215 40 45,dar ma gandeam ca daca pun 195 s`au 205 nu e nevoie de evazari.Am pus o janta pe spate si am urcat 2 in portbagaj si nu atingea doar un pic la greutate fiindca eu deja am dat cu ciocanu acum 2 ani pt jantele pe 15 si am si indoit buza aia din interior. numa un pic mai trebe,dar se rezolva.
|
1 Attachment(s)
Din greseala am gasit o poza cu masina de pe la inceput cand nu avea mai nimic,doar primul set de jante pe 14"alessio care le`am cumparat Noi.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Io stiu....ca e urat dar nu`i nici chiar asa de cocosata,se vede cum e pamantul pe care sta masina cu hopuri,dar coboara vara asta :D
Si sa mai bag niste poze,i`am facut un dush cu apa cuarata doar,ca era tare jegoasa si nu aveam chef de spuma si sa`l spal de 2x,si cu jantele care le`am luat acum.Nu arata asa de bine ca inca sunt cu jantele de tabla dp cum se vede,ca mai vine iarna posibil.Pana`n martie cam asa ramane,apoi revin cu poze dar deja cu jantele montate lf si arcurile sport. |
2 Attachment(s)
Acu` cateva zile..mergand in orash cu prietena, aproape de destinatie la un semafor am auzit ca a inceput sa bata ceva la masina in mers si prietena zicea din gluma ca mi-a picat toba,apoi am inceput sa rad, dupa ce am ajuns unde mergeam eu sigur pe mine cobor din masina si ma duc sa vad totusi toba..si?! asa a fost, s-a rupt surubul cu care a fost prins de vreo 2 ani si a picat din suport, noroc ca nu l-am tras dupa mine pe jos dar nici prea departe nu a fost. Nici prietena nu a crezut ca asa a e cum a spus ea. L-am prins la loc cu ce am avut prin masina pana acasa. Urmatoarea zi intr-o dupa masa am rezolvat treaba.
|
Ce gura aurita au fetele astea :lol: Bine ca ai rezolvat-o.... toba ma refer. :D
|
2 Attachment(s)
Sa va arat si eu pe ce masina au ajuns primele mele jante,care le`am luat de noi.M`am dus in ungaria apropape de budapesta sa fac schimb pe schimb cu cele borbet,ca`ci lui erau mari cele pe 15,care recent le`am schimbat si pe alea cu cele de mai sus pe 16".Astea de pe corsa din poza ...au fost ale mele :)
|
https://img827.imageshack.us/i/od1.mp4/
Aici aveti o mica filmare...cam slaba calitatea ma scuzati,de duminica seara cand plecam acasa de la o intalnire,si am fost filmat fara sa stiu,ca de stiam....altcv iesea. |
Da, cam slaba calitatea, dar in principiu se aude ok :D Trebuie una filmata pe timp de zi, si cu o camera calumea :D Care e.... next level? :lol:
|
Lasa data viitoare face unu mai bun si calitativ:D
|
Foarte frumoasa masina ..da mult mai bine fara dungi...sa o stapanesti sanatos
|
6 Attachment(s)
Some new Pics :) Thx Mihai:).cea albastra un cielo de nota 10,gen maffia,curat,intretinut..un tuning finutz,dar urmeaza noi schimbari la ambele ;)
|
Frumoasa sedinta foto:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning