![]() |
Re: matiz din ploiesti.....
Zi-mi si mie te rog...cat costa urmatoarele si daca poti sa mi le trimiti si mie:
- Pleoape far ca ale tale - Praguri laterale - Flapsuri buclier (de la bara) Bafta |
Pleoapele sunt facute de un amic sunt unice,Pragurile au fost 1 mil iar flapsurile 600000.
|
tavi bara arata super mai ales ca am vazut-o si ''live''....eu unul sunt hotarat,dar acum am ceva pb cu masina care e la doctor,vb dupa ce iese din spital;)
|
Sa dai spaga la doctor ca alfel nu o face bine))),iar cu bara cand te decizi ma anunti.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
am schimbat din nou evacuarea....poze noi....si am pus si niste stikere...
|
cumva vad acolo rugina ? :(:(:(
|
Quote:
|
fara suparare, dar legat de stickerele alea, eu unul nu sunt prea incantat...gandeste-te ca va trebui sa le dai jos daca iti faci vreo modificare pe masina - sau chiar s-o vopsesti...poate nu-mi plac si din cauza ca nu sunt deloc adeptul lor, in fine...am speranta, totusi, ca stickerele macar reprezinta componente care sunt pe masina ta in prezent ;)
|
Quote:
|
daca Oz , Pilot ,Brembo , Sparco ar mai fii sanse sa apara pe viitor pe masina ta.....nu prea cred , ca o sa o bagi in WRC .......so think about it....aceeasi parere o am si eu , si anume sa renunti la "pomelnicul" de pe usa.Salutari
|
acum si tu.......wrc-ul o sa cada....nu aveam ce pune in loc....;)in fine era vb doar de ceva deosebit fatza de alte matizuri care sa reuseasca sa o scoate putzin din anonimat...atata tot!se pare ca pana la urma ma voi ambitziona si o sa fac ceva ce inca nu a fost facut la noi,cel putzin din cate stiu eu,o sa cumpar kitul turbo de la cehi si o sa o ridice pe la 110 cai....
|
apropo oz si pilot deja exista pe masina...;)
|
2 Attachment(s)
:D Vad ca nu mai dai nici un sem de viata PH-66-NOS))))))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning