![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
|
Quote:
sigur este vreun moderator fara creier !!!!! |
O fi stat iguana astazi la pc :lol::lol: .. ma gandesc ca e putin geloasa pe pisica ...
|
Unul din moderatori a şters o parte din postări, dar citindu-le pe cel şterse in mare, nu văd să lipsească nicio informaţie vitală despre evolutia maşinii, despre tuningul şi modificările făcute la ea, sau orice altă informaţie ce ar trebui să fie pe topic şi să intereseze pe mai mult de 5 oameni.
Vorbim despre maşină, ca ea e vedeta topicului, nu facem chat şi socializare online, nu? :) |
Quote:
|
Quote:
pentru restul există facebook, mess, hi5 etc. cine nu īnţelege asta a greşit forumul. |
nu am nimic cu nimeni,si sa nu mi-o luat in nume de rau dat totusi ii topic cu o prezentare de masina
urmarim evolutiile acestea,nu caterinci,invitatii sau stiu eu ce alte minuni si la alte rubrici si chiar si eu am fost atentionat sa postez numai cand apare ceva nou la masina,nu vorbe si chaturi aici nu intra schimb ulei,stickere si etc... daca va limitati la asa ceva si se va discuta despre masina sigur va fi ok si nu vor exista posturi sterse |
Quote:
NU CRED CA SUNT SINGURUL CARE FACEA CATERINCA PE ACEST TOPIC,INVITATII ETC !!! |
Intreb din pur curiozitate...
De ce nu posteaza doar autorul topicului si noi ceilalti decat sa vedem evolutia masinii ... fara drept de reply ? Nu ar fi mai simplu asa pentru moderatori , la ce bun parerea noastra !? |
Cred ca unu din moderatori are boala pe tine......
|
eu zic ca toacmai si asta era motivul,ca discutii angro dar evolutie sau schimbari masina nimic
era un fel de chat,invitatii,caterinci si etc hai la inceput,ok se accepta ca si o poveste,introducere in achizitia masinii dar apoi 2-3pag numai subiectul asta si mai apoi alte chestii ce nu am absolut legatura cu topicul,mai exact istoria masinii(adica modificari sau chestii de genul...) in fine,oricum si eu ca si outsider sa zic asa nu prea ii placut sa vezi millioane de pagini cu texte dar concret despre masina absolut nimic... bafta all si inca odata nu o luati in nume de rau,si 100% daca erau opinii despre modifcariile masini si sugestii nu se stergeau posturi si nu existau acum discutii dar ati luat-o prea mess style |
ahahahahaha CE RAU ATI DAT CU MUCII IN FASOLE DE DATA ASTA =)))))))))))))))
DIN PACATE CARACTERUL DE COMUNIST SE ARATA DIN NOU IN VOI !!!!!!!! RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
Quote:
|
Quote:
nu mai iau in seama toti ........................................ el ia apararea moderatorului !!! sunt altii care fac caterinca,pun poze si filme cu tot felu de nebunii si nu le sterge nimeni nimic (si eu ieri am pus film cu masina mea adik filmul asta -- https://www.youtube.com/watch?v=AOb0rfovEUM -- ) IAR FILMUL ESTE CU MASINA MEA !!!MASINA DIN POZE !!! DACA FILMU ASTA NU ARE LEGATURA CU MAISNA MEA,SI CU TOPICUL !!!MA IMPUSC si mi-a fost sters postul ca sa vezi cat de mare e "Gradina Domnului" !!! nu ai ce sa le ceri sunt penibili !!!!!! IAR SOOSY E SI MAI.......... !!!DAR TRE SA IL INTELEGEM CA E FAN BMW SI ARE GOLF !!! |
Quote:
!!!!ASTA E SA IMI INCHIDA TOPICUL NU MAI PREZINT NIMIC !!!AM DESTUI TOVARASI CARORA SA LE PREZINT MASINA !!!!! S-AU SIMTIT ATACATI CA AM GLUME CU JAKALU SI CA FACEM CATERINCA,PARCA FACEAM DE EI !!!SUNT PENIBILI,PENIBILI !!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning