![]() |
Re: logan vs o masina buna second-hand
Imi mai place chestia cu are garantie ... asa si??? ... cine ce si-a schimbat pe garantie la masina fara sa plateasca ... toate sunt consumabile la noi in tara ...
|
Quote:
Cand ai o masina ieftina si lenta muncesti pentru bani mai multi pentru alta mai buna.A discredita Loganul din motivele enumerate mai sus arata complexe,de exemplu "sunt stresat ca nu mi-am putut permite o masina mai buna,deci hai s-o fac de rahat pe singura mai ieftina".Echivalentul a "elevii din clasa a 5-a iau bataie de la cei din clasa a 8-a si ii bat pe cei din clasa a 2-a ca sa se razbune". Quote:
Nu inteleg de ce tot dati inainte cu SH-uri.Pe ideea asta,ce stupizi sunt cei care cumpara clasa C noua...putea lua un E SH de banii aia.E absurd sa compari masini noi cu masini SH. |
Quote:
|
Quote:
SI APROPO EU MI-AM SPUS PAREREA, NU TREBUIE SA ITI FACI TU GRIJI DE STAREA MEA PSIHICA SI MATERIALA ... ASA CA MAI SUBTIRE CA NU ARE ROST SA NE CERTAM PE TOATE TOPICURILE AIUREA ;) |
hai sa punem in balantza avantaje si devajantaje ... daca iei un logan il iei nou cu 0 km si-l birjareshti tu cum vrei .. pe cand daca iei una la sh nu shtii cine a calcat-o inainte ... la un logan ai garantie .. 2 - 5 ani mi se pare pe cand la aia sh nu ... lista poate continua ... si se ajunge la piese .. la consumabile si etc ... desii loganul iese in avantaj ... cred k si eu mi-as alege o mashina sh ...
|
Quote:
|
Quote:
Io vreau un Logan SH...;) ps. in donatie, evident... |
sincer sa fiu daca mi-ar da cineva un logan nu l-as refuza:peace: .Da acuma hai sa fim seriosi...cu 8000 gasesti ceva mai bun..intradeva ca sunt si masini forjate da iti aduci una de afara si nu ai treaba..la aia acolo la fiecare 30 mii Km era cu ea in service pe cand la noi pana nu cade de tot nu o baga..:twisted:
|
Quote:
|
loool da ce vrei sa zici ca nu e asa...ciky
|
normal ca nu e asa...sunt rare masinile cu reviziile la zi...
|
pfff esti praf ! .. uite exemplu: mi-am luat din germanica acu in aprilie un astra 1.7 dti 2003... full option merge super .. ba chiar are si chip pe ea!! parerea mea e ca da clasa si la VW (ca am si d'ala) :P.. te intrebi cat m-a dus: nici mai mult nici mai putin de 7000 de euro ( cu tot cu schimbat ulei, curele etc.. alte taxe) de ce sau dau 8000 pe un logan care zice-se a fi full .. cand pot sa dau 7000 pe un astra care chiar e full ( navi, pilot automat, sunet belea) ??
|
DOLB cu tot cu taxe ai dat 7000..??? da si mie ID tau :)
|
nu-ti dau ID-u meu ca e VIP :)..dar dak vrei iti dau un mail: [email protected] ; PS: dak vrei aduc pe comanda dar s-a scumpit vama cu 500 de euro :).. masina m-a costat acolo 4500 ( gasita cu noroc mare) si sunt o gramada la banii astia daca stii sa cauti ( ce zic astia ca gasesc ei bmw la 5000 de euro pe net sunt tzepe curate.. eu stiu sa caut numai de la autohaus) .. ce sa zic.. masina RUPE ! .. bara la bara cu bmw 320 si o calca omu nu gluma .. mi-am batut joc de golfuri si audi a4 LEJER !!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning