Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   logan vs o masina buna second-hand (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/20726-logan-vs-masina-buna-second-hand.html)

13RvR 21-07-06 11:44

Re: logan vs o masina buna second-hand

Imi mai place chestia cu are garantie ... asa si??? ... cine ce si-a schimbat pe garantie la masina fara sa plateasca ... toate sunt consumabile la noi in tara ...

Race 21-07-06 16:29

Quote:

Ai impresia ca eu sunt complexat (ai idee ce inseamna complexat??)?
Culmea ca am.Toti (nu doar tu ) ati gasit in Logan o masina pe care s-o discreditati pentru ca masinile voastre ieftine si lente de clasa mica sa para mai bune (1400 nu mergea,nu va puteati cobori la a va compara minunatiile cu asa ceva).
Cand ai o masina ieftina si lenta muncesti pentru bani mai multi pentru alta mai buna.A discredita Loganul din motivele enumerate mai sus arata complexe,de exemplu "sunt stresat ca nu mi-am putut permite o masina mai buna,deci hai s-o fac de rahat pe singura mai ieftina".Echivalentul a "elevii din clasa a 5-a iau bataie de la cei din clasa a 8-a si ii bat pe cei din clasa a 2-a ca sa se razbune".

Quote:

Spunea cineva ca e confortabila ... glumea sper ... daca nu , inseamna ca s-a suit doar in trolee si tramvaie
Vai de mine ! Adevarul e ca Loganul nu se ridica la nivelul de confort al unui Seat Ibiza 1.4,care rivalizeaza cu Mercedes S.Ai spatiu interior,suspenii moi cu cursa destul de lunga...ce vrei pentru 9000 EURO,suspensie activa,perne de aer,poate scaune cu masaj si ventilatie ?!

Nu inteleg de ce tot dati inainte cu SH-uri.Pe ideea asta,ce stupizi sunt cei care cumpara clasa C noua...putea lua un E SH de banii aia.E absurd sa compari masini noi cu masini SH.

sil4tuning 21-07-06 17:02

Quote:

Originally Posted by 200SX
eu aleg versiunea SH decat Logan

cred ca se gaseste un Golf 4 1.9 tdi de 90 cp de prin 2000 2001 in aceiasi bani

asta ar fi optiunea mea la o suma ~8000E

da mircea ...dar golfu asta din 2000 sau 2001 de care zici tu are deja acuma in 2006 250 000 km :) ....vezi tu ....bagi cheia in contact si opaa.....6 cifre la km...nasol rau ....:lol:

13RvR 22-07-06 09:45

Quote:

Originally Posted by Race
Culmea ca am.Toti (nu doar tu ) ati gasit in Logan o masina pe care s-o discreditati pentru ca masinile voastre ieftine si lente de clasa mica sa para mai bune (1400 nu mergea,nu va puteati cobori la a va compara minunatiile cu asa ceva).
Cand ai o masina ieftina si lenta muncesti pentru bani mai multi pentru alta mai buna.A discredita Loganul din motivele enumerate mai sus arata complexe,de exemplu "sunt stresat ca nu mi-am putut permite o masina mai buna,deci hai s-o fac de rahat pe singura mai ieftina".Echivalentul a "elevii din clasa a 5-a iau bataie de la cei din clasa a 8-a si ii bat pe cei din clasa a 2-a ca sa se razbune".

Vai de mine ! Adevarul e ca Loganul nu se ridica la nivelul de confort al unui Seat Ibiza 1.4,care rivalizeaza cu Mercedes S.Ai spatiu interior,suspenii moi cu cursa destul de lunga...ce vrei pentru 9000 EURO,suspensie activa,perne de aer,poate scaune cu masaj si ventilatie ?!

:lol: :lol: :lol: Jesus tu ai probleme majore si complexul de inferioritate face ravagii in mintea ta :lol: , adevarul este ca sunt complexat ca nu mi-am luat alta masina si mi-am luat Ibiza ca atati bani am avut :lol: si adevarul este ca loganul este mai confortabil decat Ibiza :lol: si suspensiile la Ibiza apropo nu sunt moi ;) si nici nu as fi vrut sa fie. Faci niste comparatii din care reiese clar ca nu ai nici o treaba, compari cu S classe ??? ... :lol: :lol:

SI APROPO EU MI-AM SPUS PAREREA, NU TREBUIE SA ITI FACI TU GRIJI DE STAREA MEA PSIHICA SI MATERIALA ... ASA CA MAI SUBTIRE CA NU ARE ROST SA NE CERTAM PE TOATE TOPICURILE AIUREA ;)

Psycho 22-07-06 09:59

hai sa punem in balantza avantaje si devajantaje ... daca iei un logan il iei nou cu 0 km si-l birjareshti tu cum vrei .. pe cand daca iei una la sh nu shtii cine a calcat-o inainte ... la un logan ai garantie .. 2 - 5 ani mi se pare pe cand la aia sh nu ... lista poate continua ... si se ajunge la piese .. la consumabile si etc ... desii loganul iese in avantaj ... cred k si eu mi-as alege o mashina sh ...

Hondarul 22-07-06 10:03

Quote:

Originally Posted by Psycho
hai sa punem in balantza avantaje si devajantaje ... daca iei un logan il iei nou cu 0 km si-l birjareshti tu cum vrei .. pe cand daca iei una la sh nu shtii cine a calcat-o inainte ... la un logan ai garantie .. 2 - 5 ani mi se pare pe cand la aia sh nu ... lista poate continua ... si se ajunge la piese .. la consumabile si etc ... desii loganul iese in avantaj ... cred k si eu mi-as alege o mashina sh ...

Cred ca orice membru al acestui forum si-ar alege alta masina la 8000 E. Dar restul po****tiei de vreo 22 de milioane, si-ar alege Logan. Pentru ca Loganul a fost facut pentru ei, pentru masa de oameni, pt familie, pentru tot buzunarul. NU pentru astia care au sete de viteze, demaraj si top speed. E simplu. Nu poti compara Loganul cu o masina SH si . (punct)

turbojack 22-07-06 21:52

Quote:

Originally Posted by Hondarul
Nu poti compara Loganul cu o masina SH si . (punct)

Io vreau un Logan SH...;)

ps. in donatie, evident...

Cr1Sty_xxl 22-07-06 22:19

sincer sa fiu daca mi-ar da cineva un logan nu l-as refuza:peace: .Da acuma hai sa fim seriosi...cu 8000 gasesti ceva mai bun..intradeva ca sunt si masini forjate da iti aduci una de afara si nu ai treaba..la aia acolo la fiecare 30 mii Km era cu ea in service pe cand la noi pana nu cade de tot nu o baga..:twisted:

Ciky 23-07-06 13:37

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl
sincer sa fiu daca mi-ar da cineva un logan nu l-as refuza:peace: .Da acuma hai sa fim seriosi...cu 8000 gasesti ceva mai bun..intradeva ca sunt si masini forjate da iti aduci una de afara si nu ai treaba..la aia acolo la fiecare 30 mii Km era cu ea in service pe cand la noi pana nu cade de tot nu o baga..:twisted:

asta s-o crezi tu!

Cr1Sty_xxl 23-07-06 14:53

loool da ce vrei sa zici ca nu e asa...ciky

59AFA 23-07-06 15:44

normal ca nu e asa...sunt rare masinile cu reviziile la zi...

dolb 23-07-06 15:54

pfff esti praf ! .. uite exemplu: mi-am luat din germanica acu in aprilie un astra 1.7 dti 2003... full option merge super .. ba chiar are si chip pe ea!! parerea mea e ca da clasa si la VW (ca am si d'ala) :P.. te intrebi cat m-a dus: nici mai mult nici mai putin de 7000 de euro ( cu tot cu schimbat ulei, curele etc.. alte taxe) de ce sau dau 8000 pe un logan care zice-se a fi full .. cand pot sa dau 7000 pe un astra care chiar e full ( navi, pilot automat, sunet belea) ??

Cr1Sty_xxl 23-07-06 16:08

DOLB cu tot cu taxe ai dat 7000..??? da si mie ID tau :)

dolb 23-07-06 16:11

nu-ti dau ID-u meu ca e VIP :)..dar dak vrei iti dau un mail: [email protected] ; PS: dak vrei aduc pe comanda dar s-a scumpit vama cu 500 de euro :).. masina m-a costat acolo 4500 ( gasita cu noroc mare) si sunt o gramada la banii astia daca stii sa cauti ( ce zic astia ca gasesc ei bmw la 5000 de euro pe net sunt tzepe curate.. eu stiu sa caut numai de la autohaus) .. ce sa zic.. masina RUPE ! .. bara la bara cu bmw 320 si o calca omu nu gluma .. mi-am batut joc de golfuri si audi a4 LEJER !!

59AFA 23-07-06 16:22

Quote:

Originally Posted by dolb
nu-ti dau ID-u meu ca e VIP :)..dar dak vrei iti dau un mail: [email protected] ; PS: dak vrei aduc pe comanda dar s-a scumpit vama cu 500 de euro :).. masina m-a costat acolo 4500 ( gasita cu noroc mare) si sunt o gramada la banii astia daca stii sa cauti ( ce zic astia ca gasesc ei bmw la 5000 de euro pe net sunt tzepe curate.. eu stiu sa caut numai de la autohaus) .. ce sa zic.. masina RUPE ! .. bara la bara cu bmw 320 si o calca omu nu gluma .. mi-am batut joc de golfuri si audi a4 LEJER !!

320 ul probabil avea si vreo 300.000 km la bord k sa stea bara la bara cu opelashul tau sau vreo panarama de sofer....deci chiar tu ai zis k ai avut mare noroc k ai gasit masina.eu nu zic k nu merita mai mult o masina sh decat un logan , dar asta e parerea noastra..pasionatilor de viteza , tuning etc...unui familist convins cu salariu de 10 mil sigur ii convine sa isi ia un logan...btw sa stapanesti sanatos masina :D

All times are GMT +2. The time now is 22:47.

- Copyright 2026 4Tuning