![]() |
re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău
Cu GTI mai e de lucru..Dar ADV..scuze..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aham ... deci o sa faci asta in fiecare an ? :D Si o sa fie premii ceva din partea organizatorilor ... adik ... u :D |
eu zic ca si masina lu buza ar trebui incadrata aici
BC xx BUZ eu zic ca e una din cele mai reusite masini |
frate b 36 yky cel mai tare papuc care a speriat orashul:)) :))
vsa = rai la tuning si adv=swf la bun gust rrr nu stiu mashina ?? ma ajuta cineva gti poate intra in concurs la anu ca e de putin timp in oras asta e parerea mea daca nu va convine imi cer scuzele de rigoare aaa era sa uit shi peugeotul lui cristi la-s trece la bun gust |
Va rog frumos sa asteptatzi fix pina la sfarsitul lunii august si o sa vedetzi cel mai tare golf din tara 8) ....hmmmm....unde o fi modestia (zicetzi voi)....sa o ia dreq de modestie.....o sa fie cel mai tare golf 5 gti din tara :twisted:
Daca nu imi lua p... ala carnetul...era gata mai repede....dar asa mai avetzi timp sa visatzi :twisted: :twisted: :twisted: Si dupa ce o sa mai dau si ceva vopsea pe ea (la primavara)....nu o sa mai fie nevoie de voturi si alte clasamente.......8) 8) Si scuze....si mie mi-a placut masina lui Robert,dar hmmmm.....e cam depasita putzin de vremuri dupa mine.....ce accesorii exista la ora actuala pentru un Bmw.....nici nu se compara (dar fiecare cu gusturile lui)...si de adv :lol: ....pe la kitchuri ar trebui trecuta eventual...parerea mea :twisted: |
BMW cu BUZ asa a fost cumparat..Nu prea cred ca are ce cauta aici..Spor la treaba ZZ..Sper sa apara si pt mine un kit ceva..Daca nu o sa ma apuc si eu la anul de muzica..
|
adik ???
si ce daca a fost cumparata ??? topicul se refera la ce masini sunt in bacau aranjate nu se refera la cine lea facut :)) |
Poate fii votata orice masina e inmatriculata in Bacau;) ...Asta ca sa mai diversificam putin concurenta intre masini. E mai interesant sa fie cat mai multe masini. Si asteptam sa voteze cat mai multi membrii:arrow:
|
Quote:
La a mea nu cred ca ai avut ce sa vezi inca ... eu nu ma refer la ce e pana acum pe ea ... ci la ce va fi ... in f scurt timp ;) :rolleyes2 |
Bafta la "tunarit" SFW! Numa' ca a ta are numere de leasing si nu poate fii votata:cry: ...Glumeam! Poate termini si leasingu mai devreme;)
|
sincer sunt multe masini frumoase...
eu nu ma includ pentru ca a mea este in lucru, las loc lui razvan, pt ca rrr ul este prima facuta asa, si pentru ca este aproape terminarta, spre deosebire de a mea... totusi parca nu-mi suna bine sa incadram aici si masini facute in alte parti, si doar aduse in bacau(e o parere, nu spun ca cea mai buna ) cat despre poll, deocamdata propun s-o lasam la nivel de discutie, asta e rostul forumului, si vom face si poll dupa ce clarificam parerile, sa putem include in el toate propunerile astept pareri... |
Quote:
:lol: :lol: era sa mor de ras :rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning