Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cea mai frumos modificată maşină din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/20707-frumos-modificata-masina-bacau.html)

cristi_407 19-07-06 09:29

re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău

Cu GTI mai e de lucru..Dar ADV..scuze..

RaZv 19-07-06 11:37

Quote:

Originally Posted by cristi_407
Razv eu zic sa ii spui lui Aleks sa stearga tot ce e acum si sa faca un POLL..cu voturi..

Pai si eu as fii vrut un POLL;) ...numa' ca nu puteam eu sa-l fac.Daca s-ar face poll ar fii mai misto, numai ca ar fii discutie intre masinile nominalizate la acel Poll, poate raman cateva masini "bunute" in afara Poll-ului si niste oameni se vor supara:idea:

RaZv 19-07-06 11:44

Quote:

Originally Posted by SFW
da ... ar fi o idee ... dar mai intai sa decidem asupra masinilor ce candideaza ... da hai sa mai asteptam putin .... :rolleyes2 :shock:

Eee...lasa SFW ca se mai face si la anu' sondaju' asta;) .Se face in fiecare an:!: Ai timp suficient pana atunci sa faci ca masina ta sa innebuneasca toata comunitatea locala:shock: .

SFW 19-07-06 17:42

Quote:

Originally Posted by RaZv
Eee...lasa SFW ca se mai face si la anu' sondaju' asta;) .Se face in fiecare an:!: Ai timp suficient pana atunci sa faci ca masina ta sa innebuneasca toata comunitatea locala:shock: .

Aham ... deci o sa faci asta in fiecare an ? :D

Si o sa fie premii ceva din partea organizatorilor ... adik ... u :D

Al3xxx 19-07-06 17:55

eu zic ca si masina lu buza ar trebui incadrata aici
BC xx BUZ eu zic ca e una din cele mai reusite masini

bc_04_aju 19-07-06 17:56

frate b 36 yky cel mai tare papuc care a speriat orashul:)) :))
vsa = rai la tuning si
adv=swf la bun gust

rrr nu stiu mashina ??
ma ajuta cineva

gti poate intra in concurs la anu ca e de putin timp in oras
asta e parerea mea daca nu va convine imi cer scuzele de rigoare
aaa era sa uit shi peugeotul lui cristi la-s trece la bun gust

-ZZ- 19-07-06 18:04

Va rog frumos sa asteptatzi fix pina la sfarsitul lunii august si o sa vedetzi cel mai tare golf din tara 8) ....hmmmm....unde o fi modestia (zicetzi voi)....sa o ia dreq de modestie.....o sa fie cel mai tare golf 5 gti din tara :twisted:

Daca nu imi lua p... ala carnetul...era gata mai repede....dar asa mai avetzi timp sa visatzi :twisted: :twisted: :twisted:

Si dupa ce o sa mai dau si ceva vopsea pe ea (la primavara)....nu o sa mai fie nevoie de voturi si alte clasamente.......8) 8)

Si scuze....si mie mi-a placut masina lui Robert,dar hmmmm.....e cam depasita putzin de vremuri dupa mine.....ce accesorii exista la ora actuala pentru un Bmw.....nici nu se compara (dar fiecare cu gusturile lui)...si de adv :lol: ....pe la kitchuri ar trebui trecuta eventual...parerea mea :twisted:

cristi_407 19-07-06 18:55

BMW cu BUZ asa a fost cumparat..Nu prea cred ca are ce cauta aici..Spor la treaba ZZ..Sper sa apara si pt mine un kit ceva..Daca nu o sa ma apuc si eu la anul de muzica..

Al3xxx 19-07-06 20:42

adik ???
si ce daca a fost cumparata ???
topicul se refera la ce masini sunt in bacau aranjate nu se refera la cine lea facut :))

RaZv 19-07-06 21:44

Poate fii votata orice masina e inmatriculata in Bacau;) ...Asta ca sa mai diversificam putin concurenta intre masini. E mai interesant sa fie cat mai multe masini. Si asteptam sa voteze cat mai multi membrii:arrow:

SFW 19-07-06 21:51

Quote:

Originally Posted by bc_04_aju
frate b 36 yky cel mai tare papuc care a speriat orashul:)) :))
vsa = rai la tuning si
adv=swf la bun gust

rrr nu stiu mashina ??
ma ajuta cineva

gti poate intra in concurs la anu ca e de putin timp in oras
asta e parerea mea daca nu va convine imi cer scuzele de rigoare
aaa era sa uit shi peugeotul lui cristi la-s trece la bun gust

La a mea nu cred ca ai avut ce sa vezi inca ... eu nu ma refer la ce e pana acum pe ea ... ci la ce va fi ... in f scurt timp ;) :rolleyes2

RaZv 19-07-06 23:58

Bafta la "tunarit" SFW! Numa' ca a ta are numere de leasing si nu poate fii votata:cry: ...Glumeam! Poate termini si leasingu mai devreme;)

aleks 20-07-06 00:19

sincer sunt multe masini frumoase...
eu nu ma includ pentru ca a mea este in lucru, las loc lui razvan, pt ca rrr ul este prima facuta asa, si pentru ca este aproape terminarta, spre deosebire de a mea...
totusi parca nu-mi suna bine sa incadram aici si masini facute in alte parti, si doar aduse in bacau(e o parere, nu spun ca cea mai buna )
cat despre poll, deocamdata propun s-o lasam la nivel de discutie, asta e rostul forumului, si vom face si poll dupa ce clarificam parerile, sa putem include in el toate propunerile
astept pareri...

SFW 20-07-06 00:20

Quote:

Originally Posted by RaZv
Bafta la "tunarit" SFW! Numa' ca a ta are numere de leasing si nu poate fii votata:cry: ...Glumeam! Poate termini si leasingu mai devreme;)

:lol: :lol: era sa mor de ras :rolleyes2

RaZv 20-07-06 01:45

Quote:

Originally Posted by aleks
sincer sunt multe masini frumoase...
eu nu ma includ pentru ca a mea este in lucru, las loc lui razvan, pt ca rrr ul este prima facuta asa, si pentru ca este aproape terminarta, spre deosebire de a mea...
totusi parca nu-mi suna bine sa incadram aici si masini facute in alte parti, si doar aduse in bacau(e o parere, nu spun ca cea mai buna )
cat despre poll, deocamdata propun s-o lasam la nivel de discutie, asta e rostul forumului, si vom face si poll dupa ce clarificam parerile, sa putem include in el toate propunerile
astept pareri...

Titlul topicului e "cea mai impresionanta masina din Bacau". Fiecare cu optiunea lui. Nu trebuie sa polemizam acuma asupra unei masini sau a alteia. Scopul e sa vedem ce masini plac mai mult:!: N-are nici un rost sa restrictionam acuma voturile la 3-4 masini:idea: In functie de voturile de acuma se pot face si nominalizarile la poll. ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2026 4Tuning