Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Go Logan !!!! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/20685-go-logan.html)

gmv97 03-12-06 16:05

Re: Go Logan !!!!

Quote:

Originally Posted by puercolino (Post 646085)
i-am mai pus o bucata !!! ........... de toba

ai voie sa faci asa ceva la stopuri...adik nu ai probleme cu politiea???

solo24 03-12-06 17:15

am mai vazut pe cnv asa cu stopurile
dar imi place cum da evacuarea pe logan

Cristi_XP 03-12-06 19:19

Si urla amandoua tobele..sau una e de design?:D

puercolino 04-12-06 09:14

amandoua !!!

Gimi 04-12-06 17:49

marfaaa!!! nu pui j nijte filmuletze? cu una suna smecher cred ca cu 2 faci ravagii !!! ajteptam filmuletzele

bogdan_3.25ix 04-12-06 17:55

Marfaaa!!!! ajteptam filmuletzele...

puercolino 05-12-06 12:59

as pune filmulete !!! sa mor ..... dar intai tre sa le fac !! si plus de asta nu stiu cat de bine o sa se auda pe filmuletz !! pt k si asa cu saracia mea de camera nu se aud prea bine filmuletele cand aveam decat una ....... barariee sunetul ...... poate sa dau de cineva cu o camera de filmat , nu digitala cum am eu !

oricum !!! face galagie mai multa decat cand aveam una !

Sasha_z 05-12-06 13:41

2 Attachment(s)
cred k este destul de dragut , ia`te dupa asta de jos , scuza`ti claritatea pozeleor ;):peace:

B-64-MVP 06-12-06 15:35

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 648849)
cred k este destul de dragut , ia`te dupa asta de jos , scuza`ti claritatea pozeleor ;):peace:

dc sa se ia dupa ala cind al lui e mult mai bine facut si are o personalitate aparte. asta nu prea are nimik special........

Leul 07-12-06 10:15

nu prea gasesti persnoalitate ca kiturile asa sunt ele din fabrica , treb sa fii distept sa faci un kit de la zero ... asteptam poze .... aaa spunene ce ai pus pe ea pana acum si cat te-a ajuns puercolino ... bft

mayu 07-12-06 19:56

salut, vad ca ai 1, 4 , cam cat ai scos in linie dreapta? eu nu am mers mai tare de 16okm/h.La motor se poate face ceva sa traga mai bine?cum ar fi o turbina?

B-64-MVP 07-12-06 23:36

Go Logan !!!!

Quote:

Originally Posted by gabyucl (Post 645698)
o faza dura cu logan....ma duceam la mall vitan cu leonul meu,intro sambata si era fff aglomerat in parcare,am gasit cu greu..merge eu ce merg si vad aproape de intrare in mall,era un loc cu iarba unde nu te puteai urca acolo decat dc aveai un jeep...si acolo erau suite un bmw x5,jeep,discovery 3,land cruiser,porche chayene...si printre ele si un logan...logic ca doar ea e singura masina(berlina)care e mai inalta decat un 4x4 :))

ia te uite cat de "individiosi" pot sa fie uni pe noi cei cu loganuri :D ! ! ! o sa iti para rau pt ce ai zis in legatura cu loganul...... si cand o sa treaca pe langa tine un 16v si nu o sa ai ce sa-i faci pt ca nu stii sa-ti folosesti masina :oops: ! ! !

B-64-MVP 07-12-06 23:39

Go Logan !!!!

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 651326)
nu prea gasesti persnoalitate ca kiturile asa sunt ele din fabrica , treb sa fii distept sa faci un kit de la zero ... asteptam poze .... aaa spunene ce ai pus pe ea pana acum si cat te-a ajuns puercolino ... bft

ia zine leule cum e cu 16v la picior :D :D :D ??? se comporta frumos? ? ?

TufY 08-12-06 00:29

leuleee ne incercam si noi, sa vad care e dif dintre un 16V si un 8V ????? diferenta realaaaa nu ce zic astia pe la tv de timpi......

dsign 08-12-06 08:24

mai ce decupaje comuniste ti-ai facut pt tobe... pacat de ele... in fine, masina sa-ti mearga bine...

ca remarca, mie nu-mi plac deloc prelungirile din tirg, au toti taximetristii, la fel si stopurile afumate...

Go Logan

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning