![]() |
Re: Go Logan !!!!
Quote:
|
am mai vazut pe cnv asa cu stopurile
dar imi place cum da evacuarea pe logan |
Si urla amandoua tobele..sau una e de design?:D
|
amandoua !!!
|
marfaaa!!! nu pui j nijte filmuletze? cu una suna smecher cred ca cu 2 faci ravagii !!! ajteptam filmuletzele
|
Marfaaa!!!! ajteptam filmuletzele...
|
as pune filmulete !!! sa mor ..... dar intai tre sa le fac !! si plus de asta nu stiu cat de bine o sa se auda pe filmuletz !! pt k si asa cu saracia mea de camera nu se aud prea bine filmuletele cand aveam decat una ....... barariee sunetul ...... poate sa dau de cineva cu o camera de filmat , nu digitala cum am eu !
oricum !!! face galagie mai multa decat cand aveam una ! |
2 Attachment(s)
cred k este destul de dragut , ia`te dupa asta de jos , scuza`ti claritatea pozeleor ;):peace:
|
Quote:
|
nu prea gasesti persnoalitate ca kiturile asa sunt ele din fabrica , treb sa fii distept sa faci un kit de la zero ... asteptam poze .... aaa spunene ce ai pus pe ea pana acum si cat te-a ajuns puercolino ... bft
|
salut, vad ca ai 1, 4 , cam cat ai scos in linie dreapta? eu nu am mers mai tare de 16okm/h.La motor se poate face ceva sa traga mai bine?cum ar fi o turbina?
|
Go Logan !!!!
Quote:
|
Go Logan !!!!
Quote:
|
leuleee ne incercam si noi, sa vad care e dif dintre un 16V si un 8V ????? diferenta realaaaa nu ce zic astia pe la tv de timpi......
|
mai ce decupaje comuniste ti-ai facut pt tobe... pacat de ele... in fine, masina sa-ti mearga bine...
ca remarca, mie nu-mi plac deloc prelungirile din tirg, au toti taximetristii, la fel si stopurile afumate... Go Logan |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning