Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

Gabi 29-07-06 01:35

Re: Masina mea, Audi A4

SFW: arata cel putin superb masina!!! :shock: Parerea mea: tipa dupa jante noi! :P

SFW 29-07-06 01:59

Quote:

Originally Posted by mercut
bravo..cel mai frumos a4 pe care l-am vazut eu... nota 10 din partea mea

10x :-)

Quote:

Originally Posted by Gabi
SFW: arata cel putin superb masina!!! :shock: Parerea mea: tipa dupa jante noi! :P

10x :-)

Stiu ca tipa dupa jante noi ... si eu incep sa tip daca nu ajung mai repede :twisted: :twisted: :twisted:

Cum am mai zis ... jantele au venit dar au plecat inapoi pt ca cei din germania au incurcat comanda ... si acum astept sa se intoarca ...

Normal jantele trebuia sa le am cand am pus spoilerele ...
Spoilerele le-am avut de la inceputul lunii mai ... dar nu am avut timp sa le montez din cauza licentei .... iar jantele au stat ceva timp in Romania ... pana a venit timpul sa le pun ... si atunci a fost sesizata eroarea :sad:

geo2002 30-07-06 20:14

Frumoasa masinuta.Niste jante pe 18" si o sa fie senzatie

SFW 31-07-06 02:38

Quote:

Originally Posted by geo2002
Frumoasa masinuta.Niste jante pe 18" si o sa fie senzatie

Pai pe 18 o sa fie jantele.

Eugen_TL 04-08-06 16:50

pt ce jante optezi...firma/model... sa ma uit si eu ca rabdare n-am 8)

SFW 04-08-06 17:20

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
pt ce jante optezi...firma/model... sa ma uit si eu ca rabdare n-am 8)

Firma ... barracuda ... modelul ... cand o sa vina ... :rolleyes2

Sper sa vina bine ... :???:

SPER SA VINA ODATA !!! :twisted: :twisted:

Inebunesc ... e posibil ca la sfarsitul sapt viitoare sa le am ... sper ... ca de acum m-am cam saturat sa tot astept ... :evil:

aleks 07-08-06 09:50

calm omuletz, calm, oricum toata lumea o admira, stii cum e, multi vede putini cunoaste :D:lol::lol:

SFW 07-08-06 10:08

Quote:

Originally Posted by aleks
calm omuletz, calm, oricum toata lumea o admira, stii cum e, multi vede putini cunoaste :D:lol::lol:

eu-s calm ... da ... de mult timp le mai astept ... poate primesc azi sau maine un raspuns, si o data exacta de livrare ... :rolleyes2

bejdesignold 07-08-06 12:01

Super bun gust! Numa sa nu strici fatza cu un numar! Grila e senzatie si abia astept sa vina jantele! Dane poze cu jantele de pe net dak gasesti

SFW 08-08-06 13:54

Quote:

Originally Posted by bejdesign
Super bun gust! Numa sa nu strici fatza cu un numar! Grila e senzatie si abia astept sa vina jantele! Dane poze cu jantele de pe net dak gasesti

Pai ... eu nu as strica fata cu numar ... da ... poate ma ajuti cu amenzile cand incep sa vina ... :rolleyes2 :-)

Mandella 08-08-06 15:00

super misto a iesit, cu jante o sa fie si mai si.....+ ca are si o inima puternica :DDD
bravo!!

Mihaitza_tdi 08-08-06 16:43

Si inca ce inima....:D;)

Seat_TDI 09-08-06 01:16

bv frate ,imi place mult si am sa salvez cateva imagini la colectia mea de masini tuning din romania,astept sa vad poze cu jentile si sa stii ca nu iar sta rau un paint agresiv ,succes in continuare si poate iti vad bolidul in realitate la vreun show tuning cand vin in tara

cata4 09-08-06 01:25

Sa o stapanesti sanatos , f frumoasa masina!

SFW 09-08-06 08:09

Multumesc la toti :D

All times are GMT +2. The time now is 21:29.

- Copyright 2026 4Tuning