![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
SFW: arata cel putin superb masina!!! :shock: Parerea mea: tipa dupa jante noi! :P
|
Quote:
Quote:
Stiu ca tipa dupa jante noi ... si eu incep sa tip daca nu ajung mai repede :twisted: :twisted: :twisted: Cum am mai zis ... jantele au venit dar au plecat inapoi pt ca cei din germania au incurcat comanda ... si acum astept sa se intoarca ... Normal jantele trebuia sa le am cand am pus spoilerele ... Spoilerele le-am avut de la inceputul lunii mai ... dar nu am avut timp sa le montez din cauza licentei .... iar jantele au stat ceva timp in Romania ... pana a venit timpul sa le pun ... si atunci a fost sesizata eroarea :sad: |
Frumoasa masinuta.Niste jante pe 18" si o sa fie senzatie
|
Quote:
Pai pe 18 o sa fie jantele. |
pt ce jante optezi...firma/model... sa ma uit si eu ca rabdare n-am 8)
|
Quote:
Firma ... barracuda ... modelul ... cand o sa vina ... :rolleyes2 Sper sa vina bine ... :???: SPER SA VINA ODATA !!! :twisted: :twisted: Inebunesc ... e posibil ca la sfarsitul sapt viitoare sa le am ... sper ... ca de acum m-am cam saturat sa tot astept ... :evil: |
calm omuletz, calm, oricum toata lumea o admira, stii cum e, multi vede putini cunoaste :D:lol::lol:
|
Quote:
eu-s calm ... da ... de mult timp le mai astept ... poate primesc azi sau maine un raspuns, si o data exacta de livrare ... :rolleyes2 |
Super bun gust! Numa sa nu strici fatza cu un numar! Grila e senzatie si abia astept sa vina jantele! Dane poze cu jantele de pe net dak gasesti
|
Quote:
Pai ... eu nu as strica fata cu numar ... da ... poate ma ajuti cu amenzile cand incep sa vina ... :rolleyes2 :-) |
super misto a iesit, cu jante o sa fie si mai si.....+ ca are si o inima puternica :DDD
bravo!! |
Si inca ce inima....:D;)
|
bv frate ,imi place mult si am sa salvez cateva imagini la colectia mea de masini tuning din romania,astept sa vad poze cu jentile si sa stii ca nu iar sta rau un paint agresiv ,succes in continuare si poate iti vad bolidul in realitate la vreun show tuning cand vin in tara
|
Sa o stapanesti sanatos , f frumoasa masina!
|
Multumesc la toti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning