![]() |
Re: masina mea Dacia Solenza HD87GRS
lasa bivole......rezolvam noi......numa sanatosi sa fim :D
NU ARE NIMENI UN FAR SPART DE SOLENZA?.....platesc :D |
chiar nu are nimeni un far cu sticla sparta/ fata sticla , partea stanga?
|
5 Attachment(s)
POZE NOI :D
|
Quote:
Suna fain toba?ca vreau si eu sa imi cumpar una dinasta. |
Frumoasa solenza dar cloantele alea chiar ca dau bine acolo zici ca a scapat dintr-o ambuscada si in dreapta era presedintele Basescu care din pacate nu l-a omorat:))
|
da...da...aveti dreptate.....nu prea is ok gloantele....dar sunt acolo ptr a masca anumite defecte pe pe acea usa. Toba suna exact cum vroiam la mers frumos nu e chiar asa de zgomotoasa.....am si silencer la ea....dar nu il pun ca nu se mai aude nimic.
|
poi daca nu vrei sa scoatem si intermediara.... eu ti-am spuuuusss :D
|
scapa de emblemele de pa haion,de aparatorile de noroi,ca strica mult aspectul,de grila fara stema,si cam atat.:lol:
|
@tm86srg - bha sergiu......nu vreu sa merg cu casti fonice in masina :D tu ai tot zis sa dau jos intermediara......dar daca dau de garcea?
@ dadutu - emblemele vor disparea cand voi vopsi masina, in legatura cu grila fara stema.......va fi cat de curand |
Aparatorile de noroi eu cred ca sunt destul de bune mai ales pe un drum cu noroi sau pietre apai acuma nu le putem avea toate si tuning si curata si toate sa fie si sa le placa la toti;)
|
Fati masina asa cum iti doresti iar sta mai bine mai originala nus asa cred eo mai pune si niste spoilere geamuri fumurii si alte chestii sa vezi ce tare o faci .......doar daca ai BANII:lol: in buzunar ca pe criza asta nu oricine mai are bani mult norok in asta
|
Frumoasa masina si ingrijita
(De unde ai facut rost de stikerul cu 4tuning ca vreau si eu unul) |
multumesc.....stickerul cu 4tuning l-am primit atunci cand o fost la real la aeroport King of Europe Drift.....imparteau cei de la 4tuning stickere . Tot atunci am facut rost si de tricou :D
|
8 Attachment(s)
sambata am lucrat putin la grila, am eliminat emblema, si am inlocuit semnalizatorul de pe partea stanga-fata,.......poze cu grila in statiul de lucru.....adica iimai dau inca un strat de chit si dup`aia un strat de vopsea......enjoy!
|
Pozitii albastre jos ca iti ia talonul mai bine puneti leduri albe cu lupa vad super ok eu iti spun asa ca prieten dale jos ca de te opreste RAR sau politia talonul ii la ei.Pentru ca ai pus alta culoare decat alba sau galbuie cum is lumanarile din fabrica;)Frumos lucru cu grila;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning